Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

H Archos στο χώρο των android smartphone με τρία νέα μοντέλα


Η Archos, μια εταιρεία η οποία έχει έντονη παρουσίαση στο χώρο των οικονομικών tablets, πλέον στρέφεται και στο χώρο των smartphones, ανακοινώνοντας τρεις συνολικά νέες συσκευές με εκλεπτυσμένο design, επεξεργαστή της Qualcomm, οθόνη IPS αλλά και με δύο SIM slots που δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να τις χρησιμοποιήσουν με δύο παρόχους ταυτόχρονα.

 Η Archos, μια εταιρεία η οποία έχει έντονη παρουσίαση στο χώρο των οικονομικών tablets, πλέον στρέφεται και στο χώρο των smartphones, ανακοινώνοντας τρεις συνολικά νέες συσκευές με εκλεπτυσμένο design, επεξεργαστή της Qualcomm, οθόνη IPS αλλά και με δύο SIM slots που δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να τις χρησιμοποιήσουν με δύο παρόχους ταυτόχροναΣύμφωνα με πληροφορίες οι συσκευές αναμένεται να υποστηρίζουν μόνο δίκτυα 3G ενώ θα κάνουν το ντεμπούτο τους «ξεκλείδωτα».


Ο λόγος για τα Archos 35 CarbonArchos 50 Platinum και Archos 53 Platinum οι τιμές των οποίων έχουν διαμορφωθεί στα $99.99, $219.99 και $249.99 αντιστοίχως. Το Archos 35 Carbon έρχεται με οθόνη 3.5 ιντσών, ενσωματωμένο Wi-Fi, Bluetooth, GPS αλλά και ένα microSD slot. Η συγκεκριμένη συσκευή θα φέρει προεγκατεστημένο το Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Από την μεριά τους τα Archos 50 Platinum και 53 Platinum θα εξοπλιστούν με οθόνες των 5 ιντσών και 5.3 ιντσών αντίστοιχα. Να αναφέρουμε ακόμη ότι θα διαθέτουν 8-megapixel κάμερα, επεξεργαστή 1.2GHz Qualcomm, 1GB μνήμης RAM ενώ θα είναι δυνατή η επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στα έως και 64GB.

Και τα τρία handsets αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

 Site: techspot.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου