Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Graves, the Outlaw

ο ΠαράνομοςΟ Μάλκολμ Γκρέιβζ γεννήθηκε στην αυλή μιας ταβέρνας στα Μπλιτζγουότερ και τον άφησαν εκεί μόνο του με ένα μπουκάλι χαλασμένο γάλα. Επιβίωσε την παιδική του ηλικία στα σοκάκια των πειρατών χρησιμοποιώντας κάθε λογής βρώμικο κόλπο. Έχοντας βάλει σκοπό να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μπήκε λαθραία στο πρώτο καράβι που ταξίδευε στην ηπειρωτική χώρα. Όμως η σκληρή πραγματικότητα του κόσμου τον ανάγκασε να παρανομεί για να ζήσει στους υποκόσμους διαφόρων πόλεων-κρατών και κάθε φορά που κινδύνευε, ταξίδευε πέρα από τα σύνορα. Σε ένα παιχνίδι με χαρτιά όπου παίζονταν πολλά, βρέθηκε απέναντι στον Τουίστεντ Φέιτ. Στο τελευταίο χέρι, τράβηξαν και οι δύο από τέσσερις άσσους. Ήταν η πρώτη φορά και για τους δύο που συναντούσαν ισάξιο απατεώνα. Οι δύο τους έφτιαξαν μια ομάδα, έστηναν μαζί σικέ παιχνίδια με χαρτιά και μετά έτρεχαν μαζί σε δρομάκια για να ξεφύγουν. Οι δυο τους βρήκαν την καλή και μάζευαν μάρκες, τραπουλόχαρτα και μπελάδες.

Δυστυχώς ο Γκρέιβζ έκανε το λάθος να κλέψει ένα μεγάλο ποσό από τον Δρ. Άρεγκορ Πριγκζ, υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Ζάουν και επιχειρηματία. Όταν ο Πριγκζ έμαθε ότι είχε εξαπατηθεί, εξοργίστηκε και θέλησε να εκδικηθεί. Έμαθε για τον πόθο που είχε κυριεύσει τον Τουίστεντ Φέιτ να μάθει τον έλεγχο μαγείας και του πρότεινε μια ανταλλαγή: να προδώσει τον Γκρέιβζ με αντάλλαγμα τη συμμετοχή σε μια διαδικασία που θα του εκπλήρωνε την ευχή. Ο Τουίστεντ Φέιτ συμφώνησε- ήξερε, όπως και ο Γκρέιβζ, τους κινδύνους αλλά η προσφορά ήταν πολύ καλή. Ο Πριγκζ μετέφερε τον Γκρέιβζ σε ένα ειδικό μέρος όπου κρατάνε τους εγκληματίες, ή μάλλον τις τιμωρίες, που δεν θέλουν να γνωρίζει ο κόσμος. Ο Γκρέιβζ άντεξε πολλά χρόνια αιχμαλωσίας στα χέρια των πιο τρομακτικών δεσμοφυλάκων στη Ζάουν, αλλά κατάφερε να αποδράσει. Ένας συγκρατούμενος του σύστησε έναν εκκεντρικό οπλουργό που έκανε μετατροπές σε μια καραμπίνα ειδικά για αυτόν. Αφού έκανε μια επίσκεψη στον Πριγκς, ο Γκρέιβζ δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends με δύο στόχους: Τον Τουίστεντ Φέιτ και την εκδίκηση.

''Έχουν ένα ρητό στη στενή: το μόνο που έχεις είναι χρόνος για να κάνεις σχέδια.''
-Γκρέιβζ


Στατιστικά

Ζημιά51(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή410(+84 / ανά επίπεδο)
Μάνα255(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία15(+3.2 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.7 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.75(+0.7 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σκάγια - Ο Γκρέιβζ ρίχνει τρεις σφαίρες σε έναν κώνο, προκαλώντας ζημιά σε όλους τους στόχους που βρεθούν μπροστά τους.
Ρίχνει τρεις σφαίρες σε έναν κώνο και η καθεμία προκαλεί 60/95/130/165/200 (+0.8) σωματική ζημιά σε όλους τους στόχους που βρεθούν μπροστά της. Οι εχθροί που λαβώνονται από πολλές σφαίρες παίρνουν 35% ζημιά από κάθε επιπλέον σφαίρα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
700
Καπνογόνο - Ο Γκρέιβζ ρίχνει ένα καπνογόνο στην περιοχή που στοχεύει, δημιουργώντας ένα παραπέτασμα καπνού. Οι εχθροί μέσα στο σύννεφο καπνού έχουν μειωμένη όραση και ταχύτητα κίνησης.
Προκαλεί 60/110/160/210/260 (+0.6) μαγική ζημιά στην πρόσκρουση και δημιουργεί ένα σύννεφο καπνού στον χώρο που διαρκεί 4 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που βρίσκονται μέσα στο σύννεφο επιβραδύνονται κατά 15/20/25/30/35% και το πεδίο όρασής τους μειώνεται.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
950
Γρήγορο Πιστόλι - Ο Γκρέιβζ ορμάει μπροστά και κερδίζει μια αύξηση την ταχύτητα επίθεσης για λίγα δευτερόλεπτα. Όταν χτυπάει εχθρούς με βασικές επιθέσεις, μειώνεται ο χρόνος επαναφόρτισης της ικανότητας αυτής.
Ορμά μπροστά και κερδίζει 30/40/50/60/70% αυξημένη ταχύτητα επίθεσης για 4 δευτερόλεπτα. Οι βασικές επιθέσεις μειώνουν το χρόνο επαναφόρτισης του Γρήγορου Πιστολιού κατά 1 δευτερόλεπτο.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
425
Παράπλευρη Ζημιά - Ο Γκρέιβζ πυροβολεί με ένα εκρηκτικό βλήμα που προκαλεί βαριά ζημιά στον πρώτο ήρωα που πετυχαίνει. Αφού πετύχει τον ήρωα ή αφού φτάσει το τέλος της εμβέλειας, το βλήμα ανατινάσσεται και προκαλεί ζημιά σε έναν κώνο.
Πυροδοτεί ένα εκρηκτικό βλήμα που προκαλεί 250/350/450 (+1.4) σωματική ζημιά στον πρώτο εχθρό που πετυχαίνει. Αφού πετύχει έναν εχθρικό ήρωα ή αφού φτάσει στο τέλος της εμβέλειας, το βλήμα ανατινάσσεται και προκαλεί 140/250/360 (+1.2) σωματική ζημιά σε έναν κώνο.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Αληθινό Θράσος - Ο Γκρέιβζ κερδίζει ολοένα και περισσότερη θωράκιση και αντίσταση μαγείας, όσο περισσότερο παραμένει σε μάχη.

Συμβουλές

  • Το Καπνογόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδράσετε αλλά και για να ξεκινήσετε επίθεση.
  • Χρησιμοποιήστε το Γρήγορο Πιστόλι για να μπείτε εντός εμβέλειας και ρίξτε Σκάγια από κοντά για να κάνετε πολλή ζημιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου