Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ryze, the Rogue Mage

ο Αποστάτης ΜάγοςΠολλοί στην Γη των Ρούνων ελκύονται από τη μελέτη της μαγείας, ή πιο πρόσφατα, στο νέο χώρο της τεχνομαγείας. Για τους περισσότερους, ο προβλεπόμενος τρόπος απόκτησης αυτής της γνώσης είναι μέσω κάποιου κολεγίου ή πανεπιστημίου. Οι αίθουσες της παραδοσιακής διδασκαλίας όμως δεν ήταν ποτέ για τον Ράιζ, ο οποίος ένιωθε έναν πιο ωμό και αρχέγονο δεσμό με τη μαγεία του κόσμου από εκείνους που προσπαθούσαν να τον διδάξουν. Ξεκίνησε μόνος του λοιπόν, ως ένας νέος άντρας που έψαχνε να βρει αυτό που τον είχε ήδη καλέσει. Ο Ράιζ ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, ψάχνοντας τη σοφία πανίσχυρων ερημιτών, μαγισσών και σαμάνων- οποιουδήποτε είχε να του μάθει κάτι που δεν διδασκόταν στις πόλεις-κράτη του Βάλοραν. Όταν είχε μάθει όλα όσα μπορούσε από αυτές τις πηγές σοφίας, ο Ράιζ στράφηκε στην αναζήτηση της ξεχασμένης και απαγορευμένης γνώσης στον κόσμο, εξερευνώντας μυστικούς κόσμους όπου άλλοι δεν πλησίαζαν από φόβο.

Οι ακούραστες αναζητήσεις για μαγική γνώση, οδήγησαν τον Ράιζ στην αρχαία μορφή μαγείας που λέγεται αγκαθομαγεία. Αυτή η τέχνη ανάγκασε τον Ράιζ να γράψει με τατουάζ τα ξόρκια σε όλο του το σώμα, ενώνοντας για πάντα την υπόστασή του με ατελείωτες μαγικές δυνάμεις- κάτι που επιτέλους υλοποίησε την ανάγκη δέσμευσής του με τις μαγικές ενέργειες στη Γη των Ρούνων. Στα ταξίδια του επίσης ανακάλυψε τον τεράστιο, άτρωτο πάπυρο που μεταφέρει στην πλάτη του- ο σκοπός ύπαρξης του οποίου αποτελεί μυστικό σε όλους εκτός από τον Ράιζ. Λέει ότι είναι ένα ανοσιούργημα- κάτι που πρέπει να φυλάξει μακριά από τον κόσμο. Αυτή η δήλωση έχει κεντρίσει την περιέργεια πολλών αλλά κανείς δεν ξέρει πώς γίνεται να αποκολληθεί ο πάπυρος από τον Ράιζ ή πώς να εξοντωθεί ο μάγος για να το κάνει με τη βία. Από τότε, ο Ράιζ συμμετέχει στο League of Legends για να μελετήσει τα μαγικά πλάσματα και τους πανίσχυρους μάγους που πολεμούν εκεί, ώστε να ολοκληρώσει τη μαγική χαρτογράφηση της Γης των Ρούνων.

''Ο Ράιζ δεν είναι πια ένας απλός μάγος- έχει γίνει ο ίδιος ένα μαγικό πλάσμα.''
-- Επίτροπος Χέιουαν Ρέλιβας


Στατιστικά

Ζημιά52(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή360(+86 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+55 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία11(+3.9 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.35(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Υπερφόρτιση - Ο Ράιζ εξαπολύει μια ακτίνα καθαρής ενέργειας σε μια εχθρική μονάδα για να προκαλέσει μεγάλη ζημιά, καθώς και πρόσθετη ζημιά ανάλογα με το μέγιστο μάνα του Ράιζ. Ο Ράιζ κερδίζει επίσης παθητική μείωση του χρόνου επαναφόρτισης.
Παθητική: Προσφέρει 2/4/6/8/10% μείωση χρόνου επαναφόρτισης.

Ενεργή: Προκαλεί μαγική ζημιά ίση με 60/85/110/135/160 (+0.4) συν 6.5% του μέγιστου μάνα του Ράιζ (+0.065).
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
650
Ρουνική Φυλακή - Ο Ράιζ παγιδεύει την εχθρική μονάδα σε ένα κλουβί ρούνων, κίνηση που την εμποδίζει να κινηθεί και να προκαλέσει ζημιά. Επίσης, η ζημιά του Ράιζ αυξάνεται ανάλογα με το μέγιστο μάνα του.
Ακινητοποιεί έναν εχθρό για 0.75/1/1.25/1.5/1.75 δευτερόλεπτα, ενώ προκαλεί 60/95/130/165/200 (+0.6) συν 4.5% του μέγιστου μάνα του Ράιζ (+0.05) σε μαγική ζημιά.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
625
Σφαίρα Μαγείας - Ο Ράιζ απελευθερώνει μια σφαίρα καθαρής μαγείας, η οποία προκαλεί ζημιά και αναπηδά από τον αρχικό στόχο έως και 6 φορές. Επίσης, η ζημιά του Ράιζ αυξάνεται ανάλογα με το μέγιστο μάνα του. Οι στόχοι που χτυπάει θα δουν την αντίσταση μαγείας τους να μειώνεται.
Εκτοξεύει μια σφαίρα που αναπηδά μεταξύ των εχθρών ή του Ράιζ έως και 5 φορές. Κάθε μεταπήδηση προκαλεί 50/70/90/110/130 (+0.35) συν 1% του μέγιστου μάνα του Ράιζ ως (+0.01) μαγική ζημιά και μειώνει την Αντίσταση Μαγείας του στόχου κατά 12/15/18/21/24 για 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
700
Απεγνωσμένη Δύναμη - Ο Ράιζ διοχετεύει τεράστια μαγική ισχύ, αποκτώντας αρπαγή ζωής με μαγεία και κάνοντας όλα τα ξόρκια του να προκαλούν ζημιά με πεδίο επιρροής.
Διοχετεύει τεράστια μαγική ενέργεια και αποκτά 15/20/25% Αρπαγή Ζωής με Μαγεία και 35/45/55 Ταχύτητα Κίνησης. Τα ξόρκια προκαλούν το 50% της ζημιάς τους σε πεδίο επιρροής για 5/6/ δευτερόλεπτα.
Κόστος
Δεν κοστίζει μάνα
Εμβέλεια
0
Μαγική Εξειδίκευση - Κάθε φορά που ο Ράιζ χρησιμοποιεί ένα ξόρκι, o χρόνος επαναφόρτισης όλων των υπόλοιπων ξορκιών μειώνεται κατά 1 δευτερόλεπτο.
.

Συμβουλές

  • Ο Ράιζ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εαυτό του ως αγωγό για την ικανότητα Σφαίρα Μαγείας σε περίπτωση που δεν υπάρχουν άλλοι αντίπαλοι για να αναπηδήσει το ξόρκι.
  • Η χρήση της απόλυτης ικανότητας του Ράιζ στα πλάσματα, μπορεί να του χαρίσει μεγάλες ποσότητες χρυσού

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου