Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Nidalee, the Bestial Huntress

η Άγρια ΚυνηγόςΥπάρχουν ελάχιστοι κάτοικοι, πόσο μάλλον πρωταθλητές, στην κατεστραμμένη κι επικίνδυνη έκταση, νότια του Μεγάλου Φράγματος. Ένα μεγάλο μέρος της γης εδώ φέρει ακόμα τα σημάδια των παλαιότερων Ρουνικών Πολέμων, ιδιαίτερα η μυστηριώδης Ζούγκλα Κουμούνγκου. Υπάρχουν ξεχασμένοι θησαυροί σε αυτά τα περίεργα μέρη που πολλοί έχουν ρισκάρει τις ζωές τους για να αποκτήσουν. Η πρωταθλήτρια γνωστή ως Νίνταλι ήταν απλά ένα κορίτσι που ταξίδευε με τους τυχοδιώκτες γονείς της, όταν χάθηκαν μέσα στις αχανείς, τροπικές ζούγκλες. Η ζούγκλα δεν έδειξε έλεος, και η κοπέλα παρακολουθούσε τους γονείς της να βασανίζονται φριχτά τις τελευταίες τους ημέρες, καθώς υπέκυπταν σε μια μυστηριώδη και απαίσια ασθένεια.

Αν και ήταν απίθανο για ένα νεαρό κορίτσι να επιβιώσει μόνο του στην αφιλόξενη ζούγκλα, η Νίνταλι τα κατάφερε. Η αθωότητα της νιότης και η αφέλεια της Νίνταλι την οδήγησαν να πλησιάσει τα πλάσματα της περιοχής και μια αγέλη από κούγκαρ την μεγάλωσε σαν δική της. Η Νίνταλι μεγάλωσε και για κάποιον λόγο απορρόφησε την ωμή μαγεία της άγριας ζούγκλας κι έτσι εξελίχθηκε σε κάτι πέρα από την ανθρώπινη υπόσταση και την αιλουροειδή της τάση. Μια μέρα ιδιαίτερης σημασίας για τη ζωή της, καθώς στεκόταν πάνω από τα κομματιασμένα απομεινάρια Νοξιανών ξυλοκόπων, η Νίνταλι αποφάσισε να επανενταχθεί στον αποκαλούμενο πολιτισμένο κόσμο, για να πολεμήσει στο League of Legends και να προστατεύσει τα αχανή δάση τόσο από τη Ντεμάσια όσο και από τη Νόξους.

Η Νίνταλι έμαθε να μάχεται στο πλάι της γατίσιας οικογένειάς της, πολεμώντας άγρια με νύχια και με δόντια. Υπάρχει κάτι στην γατίσια χάρη της που ελκύει, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι ακριβώς γατούλα.


Στατιστικά

Ζημιά49(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή370(+90 / ανά επίπεδο)
Μάνα220(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία11(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ρίψη Ακοντίου / Έφοδος - Στην ανθρώπινη μορφή της, η Νίνταλι ρίχνει ένα δόρυ με καρφιά στο στόχο της, το οποίο κερδίζει ζημιά καθώς βρίσκεται στον αέρα. Ως κούγκαρ, η επόμενη επίθεσή της θα προσπαθήσει να πληγώσει θανάσιμα τον στόχο της, προκαλώντας περισσότερη ζημιά ανάλογα με το πόσο λίγη ζωή έχει.
Ανθρώπινη μορφή: Η Νίνταλι ρίχνει το ακόντιό της και προκαλεί 55/95/140/185/230 (+0.65) μαγική ζημιά κατά την πρόσκρουση (προκαλεί έως και 250% ζημιά ανάλογα με το πόσο μακριά βρίσκεται ο στόχος της).

Μορφή κούγκαρ: Η επόμενη επίθεση της Νίνταλι προκαλεί επιπλέον ζημιά ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο ζωής του αντιπάλου της.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
1500
Φάκα / Άρπαγμα - Στην ανθρώπινη μορφή της, η Νίνταλι στήνει μια επικίνδυνη παγίδα στους ανύποπτους εχθρούς, η οποία μόλις ενεργοποιηθεί, αποκαλύπτει το στόχο και μειώνει την θωράκιση και την αντίσταση μαγείας για 12 δευτερόλεπτα. Ως κούγκαρ, εφορμά προκαλώντας μικρή ζημιά κατά την προσγείωση. Η Εφόρμηση δεν επηρεάζεται από τη μείωση του Χρόνου Επαναφόρτισης.
Ανθρώπινη μορφή: Η Νίνταλι στήνει μια παγίδα που προκαλεί 80/125/170/215/260 (+0.4) μαγική ζημιά σε 2 δευτερόλεπτα, αποκαλύπτει το στόχο και μειώνει την Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας κατά 20/25/30/35/40% για 12 δευτερόλεπτα. Οι παγίδες διαρκούν 4 λεπτά.

>Μορφή κούγκαρ: Η Νίνταλι επιτίθεται ξαφνικά προς τα μπροστά και προκαλεί ζημιά στους γύρω εχθρούς.
Κόστος
60/75/90/105/120 Μάνα
Εμβέλεια
900
Αρχέγονο Τίναγμα / Νύχιασμα - Στην ανθρώπινη μορφή της, η Νίνταλι διοχετεύει το πνεύμα του κούγκαρ για να θεραπεύσει τους συμμάχους της και να τους εμποτίσει με ταχύτητα επίθεσης για μικρό χρονικό διάστημα. Ως κούγκαρ, χτυπά γρήγορα με τα νύχια της τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της.
Ανθρώπινη μορφή: Η Νίνταλι θεραπεύει ένα σύμμαχο ήρωα για 50/85/120/155/190 (+0.7) και του δίνει 20/30/40/50/60% ταχύτητα επίθεσης για 7 δευτερόλεπτα.

Μορφή κούγκαρ: Η Νίνταλι χτυπά με τα νύχια της τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της.
Κόστος
60/80/100/120/140 Μάνα
Εμβέλεια
600
Όψη του Κούγκαρ - Η Νίνταλι μεταμορφώνεται σε κούγκαρ, αποκτώντας νέες ικανότητας και αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης.
Ανθρώπινη μορφή: Η Νίνταλι μεταμορφώνεται σε άγριο κούγκαρ και κερδίζει 20 Ταχύτητα Κίνησης, ενώ οι βασικές της ικανότητες γίνονται Έφοδος, Άρπαγμα και Νύχιασμα.

Μορφή κούγκαρ: Η Νίνταλι μεταμορφώνεται ξανά σε άνθρωπο.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Αθόρυβο Αρπακτικό - Όταν η Νινταλί κινείται στη βλάστηση, η Ταχύτητα Κίνησής της αυξάνεται κατά 15% για 2 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Εκμεταλλευτείτε τους θάμνους! Αν μπαινοβγαίνετε σε θάμνους, θα βελτιώσετε αισθητά την αποτελεσματικότητά σας στη μάχη.
  • Στις ομαδικές μάχες, ξεκινήστε να παρενοχλείτε με Ρίψη Ακοντίου και μεταμορφωθείτε σε κούγκαρ για να κυνηγήσετε όσους τρέχουν.
  • Οι ικανότητες του κούγκαρ δεν κοστίζουν, μπορείτε λοιπόν να διατηρείτε τον μέγιστο αριθμό στοιβών του Οργισμένου Σπαθιού του Γκουίνσου για πολλή ώρα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου