Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Caitlyn, the Sheriff of Piltover

η Σερίφης του ΠιλτόβερΈνας από τους λόγους για τους οποίους το Πίλτοβερ είναι γνωστό ως ''Η Πόλη της Προόδου'' είναι επειδή έχει πολύ χαμηλή εγκληματικότητα. Βέβαια, δεν ήταν πάντα έτσι. Κάποτε, αυτή η πόλη-κράτος ήταν ο ιδανικός στόχος για λήσταρχους και κλέφτες, κυρίως λόγω των πολύτιμων υλικών που εισήγαγε για να τροφοδοτήσει τις μαγοτεχνικές έρευνες των επιστημόνων της. Μερικοί ισχυρίζονται μάλιστα ότι η πόλη θα είχε γίνει έρμαιο του οργανωμένου εγκλήματος αν δεν υπήρχε η Κέιτλιν, η Σερίφης του Πίλτοβερ. Κόρη ενός πλούσιου διπλωμάτη και μιας πρωτοπόρου ερευνήτριας της μαγοτεχνολογίας, η Κέιτλιν ανακάλυψε το ταλέντο της στην αστυνομική έρευνα στα 14 της χρόνια, όταν κάποιοι επιτέθηκαν στον πατέρα της και τον λήστεψαν καθώς επέστρεφε σπίτι. Το ίδιο, βράδυ, η Κέιτλιν έφυγε κρυφά από το σπίτι της κρατώντας το τουφέκι του πατέρα της και ακολούθησε τα ίχνη των δραστών από τη σκηνή του εγκλήματος. Αρχικά, οι γονείς της προσπάθησαν να την αποθαρρύνουν από το επικίνδυνο αυτό χόμπι, όμως η Κέιτλιν ήταν αδιόρθωτη. Θέλοντας να προστατεύσει την κόρη της με το μοναδικό τρόπο που γνώριζε, η μητέρα της Κέιτλιν άρχισε να σχεδιάζει για αυτήν μια σειρά από μαγοτεχνικές συσκευές που θα τη βοηθούσαν στο έργο της ως ντετέκτιβ.

Η φήμη της Κέιτλιν άρχισε να διαδίδεται παντού, όχι μόνο για τις επιτυχίες της ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα στο Πίλτοβερ, αλλά και για την εκθαμβωτική ομορφιά της. Ποτέ δεν είπε ''όχι'' σε μια υπόθεση ή μια πρόκληση και γρήγορα αναδείχτηκε σε μια από τις κορυφαίες σκοπεύτριες της πόλης. Λίγο καιρό μετά, η Ντεμάσια ζήτησε τη βοήθεια της Κέιτλιν για τη σύλληψη ενός μυστηριώδους διαρρήκτη που δρούσε με περισσό θράσος, ληστεύοντας ολοένα πιο δύσκολους στόχους. Ο άγνωστος αυτός ληστής, που άφηνε πάντα μια κάρτα με ένα καλλιγραφικό ''Κ'' στον τόπο του εγκλήματος, έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός της Κέιτλιν. Η αναζήτηση της Κέιτλιν για τον μυστηριώδη διαρρήκτη συνεχίζεται μέχρι σήμερα και την έχει οδηγήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Βάλοραν. Αποφάσισε να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα για να αναπτύξει τις ικανότητές της και να αποκτήσει την επιρροή που χρειάζεται για να πιάσει επιτέλους τον μόνο κακοποιό που εξακολουθεί να της διαφεύγει.

''Άντε, τρέχα. Έχεις πέντε λεπτά προβάδισμα''.
-- Κέιτλιν, από το βιβλίο της ''Κυνηγώντας τον φόβο''.


Στατιστικά

Ζημιά47(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή390(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα255(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία13(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.75(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.55 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ειρηνοποιός του Πιλτόβερ - Η Κέιτλιν προετοιμάζει το τουφέκι της για 1 δευτερόλεπτο για να εξαπολύσει μια διεισδυτική βολή που προκαλεί σωματική ζημιά (προκαλεί λιγότερη ζημιά στους επόμενους στόχους).
Προετοιμάζει το τουφέκι για 1 δευτερόλεπτο για να εξαπολύσει μια διαπεραστική βολή που προκαλεί 20/60/100/140/180 (+1.3) σωματική ζημιά. Προκαλεί 10% λιγότερη ζημιά σε κάθε έναν από τους επόμενους στόχους, με ελάχιστο όριο το 50%.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
1250
Δόκανο για Γιόρντελ - Η Κέιτλιν στήνει μια παγίδα για να εντοπίσει τους κρυμμένους Γιόρντελ. Μόλις ενεργοποιηθεί, η παγίδα ακινητοποιεί τον ήρωα για σύντομο χρονικό διάστημα και προκαλεί μαγική ζημιά σε 1,5 δευτερόλεπτο.
Στήνει μια παγίδα την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει ένας εχθρικός ήρωας και η οποία θα τον ακινητοποιήσει και θα τον αποκαλύψει για μικρό χρονικό διάστημα. Η παγίδα προκαλεί 80/130/180/230/280 (+0.6) μαγική ζημιά για 1.5 δευτερόλεπτα και διαρκεί για 4 λεπτά. Μόνο 3 παγίδες μπορούν να είναι ενεργές ταυτόχρονα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
800
Δίκτυ Μεγάλου Διαμετρήματος - Η Κέιτλιν εξαπολύει ένα βαρύ δίχτυ για να επιβραδύνει τον στόχο της. Η ανάκρουση σπρώχνει την Κέιτλιν προς τα πίσω.
Ρίχνει ένα δίχτυ που προκαλεί 80/130/180/230/280 (+0.8) μαγική ζημιά και επιβραδύνει έναν εχθρό κατά 50% για 1/1.25/1.5/1.75/2 δευτερόλεπτο(α). Ρίχνει την Κέιτλιν πίσω.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
950
Άσος στο Μανίκι - Η Κέιτλιν χρειάζεται χρόνο για να προετοιμάσει την τέλεια βολή, η οποία προκαλεί τεράστια ζημιά από μεγάλη απόσταση. Οι Εχθρικοί ήρωες μπορούν να ανακόψουν την πορεία της σφαίρας για τους συμμάχους τους.
Χρειάζεται ένα δευτερόλεπτο για να προετοιμάσει την τέλεια βολή, ρίχνοντας μια σφαίρα σε έναν εχθρικό ήρωα, η οποία προκαλεί 250/475/700 (+2.0) σωματική ζημιά από απόσταση 2000/2500/3000. Άλλοι εχθρικοί ήρωες μπορούν να ανακόψουν την πορεία της σφαίρας.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
2000/2500/3000
Βολή στο Κεφάλι - Μετά από μερικές βασικές επιθέσεις, η Κέιτλιν ρίχνει μια βολή στο κεφάλι, προκαλώντας 150% ζημιά σε έναν ήρωα ή 250% ζημιά σε έναν υπηρέτη.

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε τα Δόκανα για Γιόρντελ τοποθετώντας τα πριν από τη μάχη, ώστε να υπάρχει ένα διαθέσιμο όταν πολεμάτε.
  • Μην ρίξετε με τον Άσο στο Μανίκι όταν γίνεται μεγάλη μάχη με πολύ κόσμο, γιατί μπορεί εύκολα να πετύχει λάθος στόχο
  • Ρίξτε ένα Δίκτυ Διαμετρήματος 90 μακριά από έναν εχθρό για να μειώσετε την απόσταση ή για να πηδήξετε πάνω από κάποιον τοίχο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου