Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Teemo, the Swift Scout

ο Αεικίνητος ΑνιχνευτήςΟ Τίμο είναι ένας θρύλος για τα αδέλφια του στην πόλη του Μπαντλ. Σε σχέση με τα υπόλοιπα Γιόρντελ,υπάρχει κάτι περίεργο πάνω του. Ενώ ο Τίμο απολαμβάνει την παρέα των άλλων Γιόρντελ, συχνά επιμένει να αναλαμβάνει μοναχικές αποστολές για την άμυνα της πόλης του Μπαντλ. Παρά την ζεστή του προσωπικότητα, όταν βρίσκεται στη μάχη κάτι αλλάζει μέσα του και δεν νοιάζεται καθόλου για τις ζωές που πρέπει να πάρει στις περιπολίες του. Από τότε που ήταν νεοσύλλεκτος, οι λοχίες και οι άλλοι εκπαιδευτές είχαν ανησυχήσει λίγο που ο Τίμο ήταν χαριτωμένος και ευγενικός αλλά, μόλις ξεκινούσαν οι ασκήσεις μάχης, μεταμορφωνόταν σε ψυχρό και αποτελεσματικό εκτελεστή. Οι ανώτεροι του Τίμο τον ώθησαν γρήγορα στους Ανιχνευτές του Μητρικού Σκάφους, μια από τις πιο διακεκριμένες Ειδικές Δυνάμεις της πόλης του Μπαντλ, μαζί με τους Καταδρομείς Μέγκλινγκ.

Αν και τα περισσότερα Γιόρντελ δεν τα καταφέρνουν καλά στις μοναχικές αποστολές ανίχνευσης με ιδιαίτερη χάρη, ο Τίμο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός. Οι επιτυχίες του στην προστασία της πόλης του Μπαντλ από εισβολείς, τον καθιστούν άνετα ως ένα από τα πιο επικίνδυνα Γιόρντελ εν ζωή- κάτι που δεν θα πέρναγε ποτέ από το μυαλό όσων πίνουν μαζί του ένα ζεστό ρόφημα στο αγαπημένο του πανδοχείο. Η πόλη του Μπαντλ επέλεξε τον Τίμο ως τον πρώτο της εκπρόσωπο για το Πρωτάθλημα- και αυτός ανάλαβε το καθήκον με ενθουσιασμό. Το χαρακτηριστικό του όπλο - ένα φυσοκάλαμο- χρησιμοποιεί το σπάνιο δηλητήριο Αχούντα που συλλέγει ο ίδιος από τις ζούγκλες του Κουμούνγκου. Για να αντεπεξέλθει στα μεγάλα διαστήματα απομόνωσης, ο Τίμο έγινε πρόσφατα φίλος με την Τριστάνα, επίσης πρωταθλήτρια και συνάδελφος από τις Ειδικές Δυνάμεις της πόλης του Μπαντλ. Αυτή η σχέση ευεργετεί και τα δύο Γιόρντελ, αν και τα κουτσομπολίστικα μέσα ενημέρωσης του Βάλοραν κυκλοφορούν φήμες ότι η φιλία αναπτύσσεται σε ρομαντική σχέση. Παρόλα αυτά, ο Τίμο είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός ήρωας στο κοινό του League of Legends και ένας μικροσκοπικός εχθρός που πολλοί φοβούνται πια.

''Ο Τίμο ακροβατεί στη λεπτή γραμμή μεταξύ χαρούμενου συμπολεμιστή και ψυχρού εκτελεστή, αλλά δεν θα ήθελα κάποιον άλλο για φίλο μου.''
-- Τριστάνα


Στατιστικά

Ζημιά44.5(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή378(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία14(+3.75 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.65(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.45(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Βελάκι Τύφλωσης - Εμποδίζει την όραση ενός εχθρού με ένα πανίσχυρο δηλητήριο, προκαλώντας ζημιά στη στοχευμένη μονάδα και τυφλώνοντάς την όσο διαρκεί.
Προκαλεί 80/125/170/215/260 (+0.8) μαγική ζημιά και τυφλώνει το στόχο για 1.5/1.75/2/2.25/2.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
680
Γρήγορη Κίνηση - Ο Τίμο τρέχει γύρω γύρω αυξάνοντας παθητικά την ταχύτητα κίνησης, έως ότου δεχθεί χτύπημα από έναν εχθρικό ήρωα ή πύργο. Ο Τίμο μπορεί να τρέξει για να κερδίσει επιπλέον ταχύτητα κίνησης η οποία για μικρό χρονικό διάστημα, δεν σταματά αν δεχτεί χτύπημα.
Παθητική: Η Ταχύτητα Κίνησης του Τίμο αυξάνεται κατά 10/14/18/22/26% εκτός και αν έχει δεχτεί ζημιά από εχθρικό ήρωα ή πύργο τα τελευταία 5 δευτερόλεπτα.

Ενεργή: Ο Τίμο τρέχει και κερδίζει διπλάσιο πλεονέκτημα από το κανονικό για 3 δευτερόλεπτα. Το πλεονέκτημα δεν χάνεται σε περίπτωση χτυπήματος.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Τοξική Βολή - Κάθε επίθεση του Τίμο δηλητηριάζει το στόχο και προκαλεί ζημιά κατά την πρόσκρουση και κάθε δευτερόλεπτο για τα επόμενα 4 δευτερόλεπτα.
Οι βασικές επιθέσεις του Τίμο δηλητηριάζουν το στόχο τους και προκαλούν 10/20/30/40/50 (+0.3) μαγική ζημιά κατά το χτύπημα και 6/12/18/24/30 (+0.1) μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο για 4 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Παθητική
Εμβέλεια
680
Δηλητηριώδης Παγίδα - Ο Τίμο τοποθετεί μια δηλητηριώδη και εκρηκτική παγίδα χρησιμοποιώντας ένα από τα μανιτάρια που έχει στο σακίδιο του. Αν κάποιος εχθρός πατήσει στην παγίδα, απελευθερώνεται ένα δηλητηριώδες νέφος που επιβραδύνει τους εχθρούς και προκαλεί ζημιά με την πάροδο του χρόνου.
Χρησιμοποιεί ένα αποθηκευμένο μανιτάρι για την τοποθέτηση μιας παγίδας που ανατινάσσεται όταν ένας εχθρός πατήσει επάνω της, ρίχνοντας δηλητήριο στους κοντινούς εχθρούς, το οποίο επιβραδύνει την κίνησή τους κατά 30/40/50% και προκαλεί 200/325/450 (+0.8) μαγική ζημιά σε 4 δευτερόλεπτα. Η παγίδα διαρκεί 10 λεπτά.

Ο Τίμο αναζητά μανιτάρια κάθε 35.0/31.0/27.0 δευτερόλεπτα, αλλά το μέγεθός του τού επιτρέπει να κουβαλά έως 3 μανιτάρια ταυτόχρονα.
Κόστος
75/100/125 Μάνα
Εμβέλεια
230
Καμουφλάζ - Αν ο Τίμο σταθεί ακίνητος και δεν κάνει τίποτα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, τότε κρύβεται μόνιμα. Μόλις σταματήσει να κρύβεται, ο Τίμο κερδίζει το Στοιχείο του Αιφνιδιασμού και αυξάνει την ταχύτητα επίθεσης κατά 40% για 3 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Τα μανιτάρια του Τίμο μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά σε ορδές πλασμάτων.
  • Τοποθετήστε τα μανιτάρια σε θέσεις-κλειδιά του χάρτη, όπως δίπλα στο Δράκο ή στο Βαρώνο Νάσορ, για να μάθετε πότε θα επιχειρήσουν οι αντίπαλοί σας να τους σκοτώσουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου