Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Tryndamere, the Barbarian King

ο Βασιλιάς των ΒαρβάρωνΑν και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει στις μεγάλες πόλεις-κράτη του Βάλοραν, ορισμένες νομαδικές φυλές προτιμούν έναν πιο ελεύθερο τρόπο ζωής. Αυτές οι βαρβαρικές φυλές κατοικούν σε πιο απομακρυσμένες περιοχές, μακριά από τις πολύβουες πόλεις. Αν και αυτές οι αδάμαστες περιοχές κρύβουν πολλούς κινδύνους, είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορεί κανείς να ζει ελεύθερα, μακριά από τις πολιτικές μηχανορραφίες του Βάλοραν. Σε μια από αυτές τις ελεύθερες περιοχές γεννήθηκε ο Τρίνταμερ, ένα γνήσιο τέκνο των βαρβαρικών φυλών του βόρειου Βάλοραν. Ήδη από μικρό παιδί, ήταν προφανές ότι θα γινόταν ένας από τους μεγαλύτερους πολεμιστές της φυλής του. Όμως η μοίρα του επιφύλασσε μια δυσάρεστη ανατροπή. Μεταξύ του Βάλτου των Κραυγών και των Σιδερένιων Βουνών, η φυλή του Τρίνταμερ συνάντησε μια ομάδα μαυροντυμένων ξένων, οι οποίοι έφεραν ένα περίεργο σύμβολο με το κρανίο ενός ζώου. Παρά τα παρακαλετά του Τρίνταμερ, ο πρεσβύτερος της φυλής πλησίασε τους ξένους για να μιλήσει μαζί τους. Τον σκότωσαν ακαριαία χωρίς έλεος. Στη συνέχεια, έσφαξαν όλα τα μέλη της φυλής, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Ο Τρίνταμερ ήταν ο μόνος που γλίτωσε από τη σφαγή, αναζητώντας καταφύγιο κάτω από τα πτώματα των γονιών του. Πάνω στα νεκρά κορμιά των γονιών του, πήρε έναν αιώνιο όρκο εκδίκησης ενάντια σε αυτούς που εξολόθρευσαν τη φυλή του - τους δολοφόνους της Νόξους.

Θέλοντας να αναπτύξει τις ικανότητές του, ο Τρίνταμερ υπηρέτησε όλους τους μεγάλους αρχηγούς των βαρβαρικών φυλών, μαθαίνοντας τα μυστικά των μεγάλων βαρβάρων πολεμιστών. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφερε να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να πάρει την εκδίκηση που τόσο ποθούσε, ενώ παράλληλα κέρδισε τη φιλία των πιο ισχυρών βαρβάρων αρχηγών του Βάλοραν. Με τον καιρό, κατάφερε να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις που είχε με όλες τις φυλές για να ενώσει όλους τους βαρβάρους υπό τις διαταγές του. Τώρα, ο Τρίνταμερ συμμετέχει στο League of Legends θέλοντας να αποκτήσει την επιρροή που θα του επιτρέψει να βρει μια μόνιμη πατρίδα για το λαό του... ενώ παράλληλα παίρνει την εκδίκησή του σφαγιάζοντας τους ήρωες των μισητών εχθρών του.

''Η επόμενη μεγάλη υπερδύναμη θα προέλθει από τον Βορρά και ο Τρίνταμερ θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό - με κάποιον τρόπο''.
-- Γκράκους Μάιτστον, Πολιτικός ερευνητής του League of Legends.


Στατιστικά

Ζημιά56(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή461(+98 / ανά επίπεδο)
Μάνα100(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία14.9(+3.1 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.9 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Δίψα για Αίμα - Ο Τρίνταμερ ξεχωρίζει στη μάχη, αυξάνοντας τη Ζημιά Επίθεσης αναλογικά με τις πληγές του. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τη Δίψα για αίμα για να καταβροχθίσει τη Μανία του και να θεραπεύσει τον εαυτό του.
Παθητική: Ο Τρίνταμερ διψά για αίμα και η Ζημιά Επίθεσής του αυξάνεται κατά 5/10/15/20/25 συν 0.15/0.2/0.25/0.3/0.35 ανά 1% Ζωής που έχει χάσει.

Ενεργή: Ο Τρίνταμερ καταβροχθίζει την Οργή του, αποκαθιστώντας 30/40/50/60/70 (+0.3) Ζωή συν 0.5/0.95/1.4/1.85/2.3 (+) Ζωή για κάθε μονάδα Οργής που καταβροχθίζεται.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Κραυγή Χλευασμού - Ο Τρίνταμερ βγάζει μια προσβλητική κραυγή που μειώνει τη Ζημιά Επίθεσης των γύρω ηρώων. Όσοι εχθροί έχουν στραμμένη την πλάτη τους στον Τρίνταμερ θα δουν επίσης την ταχύτητα κίνησής τους να μειώνεται.
Μειώνει τη Ζημιά Επίθεσης των γύρω ηρώων κατά 20/35/50/65/80 για 4 δευτερόλεπτα, ενώ και οι εχθροί που έχουν γυρισμένη την πλάτη βλέπουν την Ταχύτητα κίνησής τους να μειώνεται κατά 30/37.5/45/52.5/60%.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
850
Περιστρεφόμενο Κόψιμο - Ο Τρίνταμερ κόβει προς το μέρος μιας στοχευμένης μονάδας και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στο δρόμο του.
Ο Τρίνταμερ περιστρέφεται ανάμεσα στους εχθρούς και προκαλεί 70/100/130/160/190 (+1.2) (+1) σωματική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην πορεία του.

Ο χρόνος επαναφόρτισης της ικανότητας Περιστρεφόμενο Κόψιμο μειώνεται κατά 2 δευτερόλεπτα όποτε ο Τρίνταμερ καταφέρνει καίριο χτύπημα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
650
Αθάνατη Οργή - Το πάθος του Τρίνταμερ για μάχη γίνεται τόσο ισχυρό που δεν μπορεί να πεθάνει, όσο τραυματισμένος και αν είναι.
Ο Τρίνταμερ είναι άτρωτος στο θάνατο για 5 δευτερόλεπτα, καθώς η Ζωή του δεν μειώνεται κάτω από 1, ενώ κερδίζει άμεσα 50/75/100 Οργή.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Οργή Μάχης - Ο Τρίνταμερ κερδίζει Οργή με κάθε επίθεση, καίριο χτύπημα και εξόντωση που πετυχαίνει. Η Οργή έχει την παθητική ικανότητα να αυξάνει την πιθανότητα καίριου χτυπήματος και μπορεί να καταναλωθεί μέσω του ξορκιού Δίψα για Αίμα.

Συμβουλές

  • Η καθυστέρηση της ενεργοποίησης της ικανότητας Αθάνατη Οργή αποτελεί έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο να κάνετε έναν αντίπαλο ήρωα να αφοσιωθεί υπερβολικά στο να σας σκοτώσει.
  • Η ικανότητα Δίψα για Αίμα είναι ένας ιδανικός τρόπος να θεραπεύσετε τον Τρίνταμερ. Προσπαθήστε να μην την αφήσετε να εξασθενίσει πριν την ενεργοποιήσετε.
  • Αν ο εχθρός συσσωρεύει Θωράκιση, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα όπως το Τελευταίος Ψίθυρος ή τη Αιθεριολεπίδα της Γιούμου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου