Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Mordekaiser, the Master of Metal

ο Άρχοντας του ΜετάλλουΟ Μορντεκάιζερ είναι ένα πλάσμα που αποτελείται από αγνή, ζωντανή οδύνη με μια μυστηριώδη, τρομακτική αποστολή. Λένε ότι ήταν ο πρώτος απέθαντος κι υπήρχε πριν ακόμη οι άνθρωποι αρχίσουν να σιγοψιθυρίζουν για την απειλή των Νησιών της Σκιάς. Το πραγματικό του όνομα και το παρελθόν του είναι χαμένο στη λήθη. Όλοι τρέμουν τον Μορντεκάιζερ για τη ζοφερή του ικανότητα να ελέγχει τον πόνο – τόσο τον δικό του, όσο και των άλλων. Η οδύνη τού δίνει ενέργεια και δύναμη κι είναι το τελευταίο πράγμα που τον συνδέει με τη ζωή, αλλά και το πιο αποτελεσματικό όπλο του. Στο αινιγματικό κυνήγι του, έχει αποδείξει ότι κανείς δεν είναι ασφαλής, καθώς ακόμη και οι πιο γενναίοι έχουν αποκαλύψει τα μυστικά τους στα χέρια του.

Ένα κορίτσι βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιερό ιππότη του πόνου κι επιβίωσε. Κάποτε, αργά μέσα στη νύχτα, η μικρή εκπαιδευόμενη μάγισσα ξύπνησε από τα βασανισμένα ουρλιαχτά του δασκάλου της. Ξεπερνώντας το φόβο της, όρμησε στη βιβλιοθήκη για να τη βρει ολοκληρωτικά κατεστραμμένη. Εκεί, είδε μια πελώρια μορφή ενός άντρα με μια πανοπλία που έμοιαζε να είναι ένα με το σώμα του. Ήταν φανερό ότι ο σκοτεινός εισβολέας αναζητούσε κάτι και δεν ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Στο κέντρο της μέχρι πριν λίγο μεγαλειώδους αίθουσας, η τρομακτική μορφή με την πανοπλία κρατούσε το παραμορφωμένο σώμα του δασκάλου της. Πρόλαβε κι άκουσε τα τελευταία λόγια του δασκάλου της – ότι προτιμούσε να πεθάνει παρά να προδώσει τα μυστικά του. Ο Μορντεκάιζερ γέλασε και είπε ότι δεν θα γλύτωνε ούτε με το θάνατο και αμέσως, με μια απότομη κίνηση, έσπασε το λαιμό του δασκάλου. Λίγες στιγμές μετά, το τρομοκρατημένο κορίτσι είδε την ψυχή του δασκάλου της να βγαίνει με τη βία από το σώμα του. Σαν από μια σκοτεινή παρόρμηση, η σκιά άρχισε να αποκαλύπτει τα πάντα στο βασανιστή και εκτελεστή της. Το κορίτσι διέφυγε κι επέζησε για να διηγηθεί την ιστορία της – αν ποτέ ο Μορντεκάιζερ σε κυνηγήσει, ούτε ο θάνατος δεν θα σε σώσει απ' τη σιδερένια του λαβή.

«Ο φόβος είναι σύγχυση, ο πόνος είναι διαύγεια.»
-- Μορντεκάιζερ


Στατιστικά

Ζημιά51.7(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή421(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα120(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία15(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.45(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ρόπαλο της Καταστροφής - Στο επόμενο χτύπημα, ο Μορντεκάιζερ κουνά με τόση δύναμη το ρόπαλό του που δημιουργεί αντίλαλο και χτυπά έως και 3 επιπλέον κοντινούς στόχους, προκαλώντας ζημιά συν επιπλέον ζημιά. Αν ο στόχος είναι μόνος του, η επίθεση προκαλεί επιπλέον ζημιά.
Στο επόμενο χτύπημα, ο Μορντεκάιζερ κουνά με τόση δύναμη το ρόπαλό του που δημιουργεί αντίλαλο και χτυπά έως και 3 κοντινούς στόχους, προκαλώντας 80/110/140/170/200 (+1.0) (+0.4) μαγική ζημιά.

Αν ο στόχος είναι μόνος του, τότε προκαλεί 132/181.5/231/280.5/330 (+1.65) (+0.66) ζημιά.
Κόστος
Κοστίζει 25/32/39/46/53 ζωή
Εμβέλεια
0
Σύννεφο Θανάτου - Εξαπολύει ένα προστατευτικό νέφος από μεταλλικά θραύσματα, τα οποία περικυκλώνουν ένα σύμμαχο και αυξάνουν την θωράκιση και την αντίσταση μαγείας του. Παράλληλα, προκαλούν ζημιά ανά δευτερόλεπτο στους εχθρούς που βρίσκονται στο νέφος.
Εξαπολύει ένα προστατευτικό νέφος από μεταλλικά θραύσματα, τα οποία περικυκλώνουν ένα σύμμαχο για 6 δευτερόλεπτα και αυξάνουν την θωράκιση και την αντίσταση μαγείας του κατά 10/15/20/25/30. Παράλληλα, προκαλούν 24/38/52/66/80 (+0.2) μαγική ζημιά ανά δευτερόλεπτο στους κοντινούς εχθρούς.
Κόστος
Κοστίζει 26/32/38/44/50 ζωή
Εμβέλεια
750
Φονικό Σιφόνι - Ο Μορντεκάιζερ προκαλεί ζημιά στους εχθρούς σε έναν κώνο μπροστά του. Για κάθε μονάδα που χτυπάει, η ασπίδα του Μορντεκάιζερ απορροφά ενέργεια.
Ο Μορντεκάιζερ προκαλεί 70/115/160/205/250 (+0.6) μαγική ζημιά στους εχθρούς σε έναν κώνο μπροστά του.
Κόστος
Κοστίζει 24/36/48/60/72 ζωή
Εμβέλεια
700
Κατάρα του Τάφου - Ο Μορντεκάιζερ καταριέται έναν εχθρό και του κλέβει αρχικά ένα ποσοστό από τη ζωή του, καθώς και κάθε δευτερόλεπτο. Αν ο στόχος πεθάνει όσο το ξόρκι είναι ενεργό, η ψυχή του υποδουλώνεται και ακολουθεί τον Μορντεκάιζερ με τη μορφή φαντάσματος για 30 δευτερόλεπτα.
Κλέβει 24/29/34 (+0.04)% από τη μέγιστη Ζωή του στοχευμένου ήρωα (μισή στην αρχή και μισή σε διάρκεια 10 δευτερολέπτων, προκαλεί μαγική ζημιά).

Αν ο στόχος πεθάνει ενώ είναι καταραμένος, η ψυχή του υποδουλώνεται και ακολουθεί τον Μορντεκάιζερ με τη μορφή φαντάσματος για 30 δευτερόλεπτα. Ο Μορντεκάιζερ κερδίζει 20% της Ισχύος Ικανότητας και της Ζημιάς Επίθεσης του στόχου και τα στατιστικά του φαντάσματος βελτιώνονται.

Μπορείτε να ελέγξετε το φάντασμα κρατώντας πατημένο το πλήκτρο alt και χρησιμοποιώντας το δεξί κουμπί του ποντικιού ή ενεργοποιώντας ξανά αυτή την ικανότητα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
850
Ατσάλινος - Ένα ποσοστό της ζημιάς που προκαλείται από ικανότητες μετατρέπεται σε προσωρινή ασπίδα, που απορροφά την εισερχόμενη ζημιά.

Συμβουλές

  • Μπορείτε να ελέγξετε έναν ακόλουθο κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Alt και κάνοντας δεξί κλικ.
  • Μερικές φορές η καλή άμυνα είναι περισσότερη επίθεση- χρησιμοποιήστε τις ικανότητες του Μορντεκάιζερ για να φορτίσετε την ασπίδα του.
  • Μην ξεχνάτε ότι η Κατάρα του Τάφου μπορεί να αξιοποιηθεί αμυντικά καθώς κλέβει τη ζωή του αντιπάλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου