Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Soraka, the Starchild

το Παιδί των ΆστρωνΗ Σοράκα είναι μια θεραπεύτρια προικισμένη με τη μαγεία των αστεριών που τρέφει μεγάλη εκτίμηση για όλα τα ζωντανά πλάσματα. Ήταν κάποτε ένα ουράνιο όν, αλλά θυσίασε την αθανασία της για να ζήσει στον κόσμο των θνητών. Η Σοράκα δεν πρόκειται να ησυχάσει όσο το κακό απειλεί τη ζωή στο Βάλοραν.

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη των άστρων, θεραπεύει όλους όσους ζητούν τη βοήθειά της. Μια φορά, ένας άντρας με το όνομα Γουόργουικ ήρθε στο δάσος που κατοικούσε και την ικέτεψε να θεραπεύσει τη γυναίκα του, η οποία κειτόταν άψυχη στα χέρια του. Η απόγνωσή του συγκίνησε τη Σοράκα. Αν και ήταν πολύ αργά για να σώσει τη γυναίκα του, του πρότεινε να τον βοηθήσει να θεραπεύσει τον πόνο από την απώλειά του. Αρχικά, ο Γουόργουικ έφυγε από το δάσος σαν κυνηγημένος, καθώς δεν ήθελε να ξεχάσει τη θλίψη του. Μετά από μερικές μέρες, όμως, επέστρεψε για να ακούσει τις συμβουλές της Σοράκα. Η Σοράκα ένιωσε με τον καιρό τη συμπάθειά της για τον άντρα να θεριεύει. Μια μέρα, ο Γουόργουικ της είπε ότι είχε εντοπίσει τους άνδρες που είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του. Πίστευε ότι η εκδίκηση θα έσβηνε τον πόνο του - και όταν αν πέθαινε στη μάχη, τουλάχιστον θα έβρισκε τη γαλήνη. Αν και η Σοράκα τον ικέτεψε να μη διακινδυνεύσει τη ζωή του, ο Γουόργουικ την αγνόησε και έφυγε από το δάσος. Οι φωνές των άστρων την προειδοποίησαν να μην τον ακολουθήσει, αλλά η Σοράκα ένιωσε ότι πρέπει να τον εμποδίσει.

Έτσι, έκανε την πρώτη της έξοδο στον κόσμο των θνητών και σχεδόν αμέσως είδε τον Γουόργουικ να πολεμά απεγνωσμένα με μια ομάδα πολεμιστών. Προσπάθησε να τον θεραπεύσει, αλλά για κάθε τραύμα που έκλεινε, δύο νέα άνοιγαν. Η Σοράκα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να πολεμήσει για να σώσει το φίλο της. Τα άστρα ούρλιαζαν στο μυαλό της, την προειδοποιούσαν να μην χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις της για να κάνει κακό. Η Σοράκα αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους και επιτέθηκε στους πολεμιστές με μια εκτυφλωτική λάμψη φωτός. Οι άντρες τράπηκαν σε φυγή, φοβισμένοι και τυφλωμένη από τη θεϊκή της λάμψη. Όμως η αστρική μορφή της Σοράκα ξεθώριασε και τα άστρα σιώπησαν. Η τιμωρία για το παράπτωμά της ήταν να χάσει την αθανασία της. Εξακολουθούσε να αισθάνεται τη δύναμη των αστεριών μέσα της, αλλά πλέον δεν της μιλούσαν. Η Σοράκα αναζήτησε παρηγοριά στη φροντίδα του Γουόργουικ, δένοντας τις πληγές του, αλλά ο άντρας που θεωρούσε φίλο της έχωσε ένα μαχαίρι στα πλευρά της. Καθώς το αίμα της εγκατέλειπε το σώμα της, η Σοράκα συνειδητοποίησε ότι ο άντρας την είχε ξεγελάσει και ότι όλα όσα είχε κάνει ήταν μια περίτεχνη απάτη. Ταπεινωμένη και προδομένη, κάλεσε ακόμα μια φορά τη δύναμη των άστρων καίγοντας τη σάρκα του και καταδικάζοντάς τον σε μια καταραμένη ζωή. Ο Γουόργουικ έφυγε ουρλιάζοντας, αφήνοντας τη Σοράκα να αναλογιστεί το μέλλον της. Αν και η ζωή της είχε αλλάξει, ένιωθε ότι πλέον είχε μια νέα δύναμη και έναν νέο σκοπό. Ελεύθερη πλέον να περιπλανηθεί στον κόσμο, η Σοράκα ορκίστηκε να αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα των πληγωμένων και την προστασία των αδυνάτων.

''Η σκληρότητα του ενός δεν θα με τυφλώσει στα βάσανα των πολλών''.
-- Σοράκα


Στατιστικά

Ζημιά48.8(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή375(+71 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+60 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία7.4(+3.8 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.8(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Αστροβολή - Μια βροχή αστεριών πέφτει από τον ουρανό και χτυπά όλους τους κοντινούς εχθρούς, προκαλώντας μαγική ζημιά και μειώνοντας την Αντίσταση Μαγείας τους για σύντομο χρονικό διάστημα.
Χτυπά όλους τους κοντινούς εχθρούς, προκαλώντας 60/85/110/135/160 (+0.4) μαγική ζημιά και μειώνοντας τη Μαγική Αντίστασή τους κατά 8/9/10/11/12 για 5 δευτερόλεπτα (η επίδραση συσσωρεύεται έως και 10 φορές).
Κόστος
20/35/50/65/80 Μάνα
Εμβέλεια
675
Αστρική Ευλογία - Η Σοράκα ευλογεί μια φιλική μονάδα αναπληρώνοντας τη ζωή και αυξάνοντας τη Θωράκισή της για σύντομο χρονικό διάστημα.
Αποκαθιστά 70/140/210/280/350 (+0.45) Ζωή και αποφέρει προσωρινά 25/45/65/85/105 πλεονέκτημα Θωράκισης σε ένα σύμμαχο για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
80/110/140/170/200 Μάνα
Εμβέλεια
750
Έμπνευση - Αναπληρώνει το Μάνα ενός συμμάχου ή προκαλεί ζημιά σε έναν εχθρό και δεν τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν ξόρκια για σύντομο χρονικό διάστημα.
Χρήση σε Σύμμαχο: Αναπληρώνει 40/80/120/160/200 Μάνα σε ένα σύμμαχο ήρωα (δεν επιτρέπεται η χρήση στον ίδιο τον ήρωα).

Χρήση σε εχθρό: Προκαλεί 50/100/150/200/250 (+0.6) μαγική ζημιά και προσωρινή σίγαση σε έναν εχθρό για 1.5/1.75/2/2.25/2.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
725
Ευχή - Η Σοράκα γεμίζει τους συμμάχους της με ελπίδα και αποκαθιστά άμεσα τη ζωή της και τη ζωή όλων των φιλικών ηρώων.
Επικαλείται τις δυνάμεις των θεών για να αναπληρώσει άμεσα 200/320/440 (+0.7) Ζωή σε όλους τους σύμμαχους ήρωες.
Κόστος
100/175/250 Μάνα
Εμβέλεια
25000
Καθαγίαση - Αυξάνει την Αντίσταση Μαγείας των γειτονικών ηρώων κατά 16

Συμβουλές

  • Η Σοράκα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη μάχη, καθώς χρησιμοποιεί τα ξόρκια θεραπείας και αναπλήρωσης μάνα για να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα Ευχή στους συμμάχους σας από οποιοδήποτε σημείο του χάρτη, για να τους σώσετε από βέβαιο θάνατο.
  • Η ζημιά που προκαλεί η ικανότητα Αστροβολή μπορεί να αυξηθεί σημαντικά όταν τη χρησιμοποιείτε διαδοχικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου