Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Sona, Maven of the Strings

Κυρίαρχος της ΜουσικήςΗ Σόνα δεν έχει καμία ανάμνηση των αληθινών γονιών της. Βρέφος ακόμα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στα σκαλοπάτια ενός Ιωνίου ορφανοτροφείου, ξαπλωμένη πάνω σε ένα αρχαίο μουσικό όργανο, σε μια πανέμορφη θήκη άγνωστης προέλευσης. Ήταν ένα ασυνήθιστα ευγενικό παιδί, πάντα ήρεμο και προσγειωμένο. Οι κηδεμόνες της ήταν σίγουροι ότι θα βρισκόταν γρήγορα ένα σπίτι για αυτήν, αλλά διαπίστωσαν σύντομα ότι η Σόνα δεν ήταν απλά λιγομίλητη και ήρεμη, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε να παράγει κάποΙων ήχο. Η Σόνα παρέμεινε στο ορφανοτροφείο μέχρι την εφηβεία, παρακολουθώντας σιωπηλά τους επίδοξους θετούς γονείς να την προσπερνάνε, ο ένας μετά τον άλλο. Εντωμεταξύ, οι κηδεμόνες είχαν πωλήσει το περίεργο όργανο σε συλλέκτες, για να της εξοικονομήσουν ένα κομπόδεμα. Με κάποΙων περίεργο κι αλλόκοτο τρόπο όμως, το όργανο πάντα θα επέστρεφε ή θα εμφανιζόταν μυστηριωδώς στο σπίτι.

Όταν μια πλούσια Ντεμασιανή ονόματι Λεστάρε Μπουβέλ έμαθε για το όργανο, αμέσως ταξίδεψε στην Ιωνία. Όταν οι κηδεμόνες της έδειξαν το όργανο, σηκώθηκε χωρίς κουβέντα κι άρχισε να εξερευνά το σπίτι, σταματώντας έξω από το δωμάτιο της Σόνα. Χωρίς δισταγμό, η Λεστάρα την υιοθέτησε και άφησε μια γενναιόδωρη δωρεά για το όργανο. Με την καθοδήγηση της Λεστάρα, η Σόνα ανακάλυψε έναν βαθύ δεσμό με το όργανο που η Λεστάρα ονόμασε 'έτουαλ'. Στα δάχτυλά της, έπαιζε μελωδίες που ηρεμούσε ή πάγωνε τις καρδιές όσων την άκουγαν. Μέσα σε μήνες, έπαιζε με το μυστηριώδες έτουαλ σε συναυλίες όπου είχαν πωληθεί όλα τα εισιτήρια. Τα δάχτυλά της έπαιζαν με τα συναισθήματα σαν χορδές, χωρίς κόπο έκανε τους ακροατές της να νιώθουν ότι ήθελε- κι όλα αυτά, χωρίς να διαβάζει ούτε μια νότα. Χωρίς να το γνωρίζει κανείς, είχε ανακαλύψει μια αποτελεσματικά και θανατηφόρα χρήση του έτουαλ, καθώς μπορούσε με τις δονήσεις του οργάνου να κόψει αντικείμενα στη μέση από μακριά. Καλλιέργησε αυτή την τεχνική κρυφά, τελειοποιώντας το χάρισμά της. Όταν ένιωσε ότι ήταν έτοιμη, πήγε στο μοναδικό μέρος που μπορούσε να δώσει ένα πρέπον ρεσιτάλ: στο League of Legends.

''Η μελωδία της συγκινεί την ψυχή, η σιωπή της διαλύει το σώμα''.
-- Τζέρικο Σουέιν, μετά από μία συναυλία της


Στατιστικά

Ζημιά47(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή340(+70 / ανά επίπεδο)
Μάνα265(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία6(+3.3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ύμνος στην Τόλμη - Η Σόνα παίζει τον Ύμνο στην τόλμη, ο οποίος δίνει στους κοντινούς σύμμαχους ήρωες επιπλέον Ζημιά και Ισχύ Ικανότητας. Επιπλέον, η χρήση αυτής της ικανότητας στέλνει ήχους που προκαλούν μαγική ζημιά στους δύο κοντινότερους ήρωες ή τέρατα.
Διαρκής Αύρα: Αυξάνει τη Ζημιά και την Ισχύ Ικανότητας των κοντινών σύμμαχων ηρώων κατά 4/8/12/16/20.

Ενεργοποίηση:. Προκαλεί 50/100/150/200/250 (+0.7) μαγική ζημιά στους δύο πιο κοντινούς εχθρούς (δίνει προτεραιότητα στους ήρωες).

Χορδή της Δύναμης - Στακάτο: Προκαλεί διπλάσια ζημιά με τη Χορδή της Δύναμης.
Κόστος
45/50/55/60/65 Μάνα
Εμβέλεια
650
Άρια της Επιμονής - Η Σόνα παίζει την Άρια της Επιμονής, η οποία δίνει στους κοντινούς σύμμαχους ήρωες επιπλέον θωράκιση και Αντίσταση μαγείας. Επιπλέον, η χρήση αυτής της ικανότητας δημιουργεί θεραπευτικές μελωδίες, οι οποίες θεραπεύουν τη Σόνα και έναν κοντινό τραυματισμένο σύμμαχο.
Διαρκής Αύρα: Αυξάνει τη Θωράκιση και την Αντίσταση μαγείας των κοντινών σύμμαχων ηρώων κατά 3/6/9/12/15.

Ενεργοποίηση:. Θεραπεύει τη Σόνα και τον πιο τραυματισμένο κοντινό σύμμαχο ήρωα για 40/60/80/100/120 (+0.25) και αυξάνει τη Θωράκιση και την Αντίσταση Μαγείας κατά 8/11/14/17/20 για 3 δευτερόλεπτα.

Χορδή της Δύναμης - Ντιμινουέντο: Μειώνει τη συνολική ζημιά που προκαλεί ο στόχος κατά 20% για 4 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Τραγούδι της Επιτάχυνσης - Η Σόνα παίζει το Τραγούδι της Επιτάχυνσης, το οποίο δίνει στους κοντινούς σύμμαχους ήρωες επιπλέον ταχύτητα κίνησης. Επιπλέον, η χρήση αυτής της ικανότητας δίνει ενέργεια στους κοντινούς σύμμαχους μέσα από ένα ξέσπασμα ταχύτητας.
Διαρκής Αύρα: Δίνει στους κοντινούς σύμμαχους ήρωες 4/8/12/16/20 επιπλέον ταχύτητα κίνησης.

Ενεργοποίηση: Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης των σύμμαχων ηρώων κατά 6/8/10/12/14% για 1,5 δευτερόλεπτα.

Χορδή της Δύναμης - Τέμπο: Επιβραδύνει το στόχο κατά 40% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
65 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Κρεσέντο - Η Σόνα παίζει την απόλυτη συγχορδία, αναγκάζοντας τους εχθρικούς ήρωες να αρχίσουν να χορεύουν, ενώ παράλληλα δέχονται μαγική ζημιά.
Παίζει μία ακαταμάχητη συγχορδία αναγκάζοντας τους εχθρικούς ήρωες να χορέψουν για 1.5 δευτερόλεπτα και να δεχτούν 150/250/350 (+0.8) μαγική ζημιά.
Κόστος
100/150/200 Μάνα
Εμβέλεια
900
Χορδή της Δύναμης - Μετά τη χρήση 3 ξορκιών, η επόμενη επίθεση της Σόνα θα προκαλέσει επιπλέον μαγική ζημιά καθώς και μια πρόσθετη επίδραση ανάλογα με το τραγούδι που παίζει εκείνη τη στιγμή η Σόνα.

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε την επιπλέον ισχύ ικανότητας του Ύμνου στην Τόλμη για να ενισχύσετε το επόμενο ξόρκι.
  • Κρατήστε την ικανότητα Κρεσέντο για την πιο κρίσιμη στιγμή.
  • Συνδυάστε τις ικανότητες Τραγούδι της Επιτάχυνσης και Άρια της Επιμονής για να επιβιώσετε περισσότερο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου