Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Corki, the Daring Bombardier

ο Τολμηρός ΒομβιστήςΌταν ο Χαϊμερντίνγκερ και οι γιόρντελ σύντροφοί του μετανάστευσαν στο Πίλτοβερ, έμαθαν να δέχονται την επιστήμη ως μέρος της ζωής τους. Πολύ γρήγορα, ήταν σε θέση να συνεισφέρουν κι αυτοί πολλές σημαντικές ανακαλύψεις στην μαγοτεχνική κοινότητα. Οι γιόρντελ είναι μικρόσωμοι, αλλά αντισταθμίζουν αυτό το μειονέκτημα με την εφευρετικότητά τους. Ο Κόρκι, ο Τολμηρός Βομβιστής, κέρδισε τον τίτλο του δοκιμάζοντας μία από αυτές τις νέες εφευρέσεις των γιόρντελ: το Αναγνωριστικό Ελικόπτερο Πρώτης Γραμμής, ένα ιπτάμενο όχημα που σήμερα αποτελεί το πιο σημαντικό όπλο του Εκστρατευτικού Σώματος της Πόλης του Μπαντλ (ΕΣΠΜ). Μαζί με το σμήνος του, τις Ιπτάμενες Οχιές, ο Κόρκι πετά πάνω από το Βάλοραν, ανιχνεύοντας το έδαφος και κάνοντας θεαματικά εναέρια ακροβατικά για τους θεατές που τον παρακολουθούν από το έδαφος.

Ο Κόρκι είναι το πιο διάσημο μέλος των Ιπτάμενων Οχιών, επειδή κρατά πάντα την ψυχραιμία του και είναι γενναίος σε σημείο αυτοκαταστροφής. Πριν λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα, ο Κόρκι υπηρέτησε για πολλά χρόνια στις Ιπτάμενες Οχιές, συμμετέχοντας εθελοντικά σε επικίνδυνες αποστολές πίσω από τις εχθρικές γραμμές, συλλέγοντας πληροφορίες ή παραδίδοντας μηνύματα σε εμπόλεμες ζώνες. Λάτρευε τον κίνδυνο και δεν έλεγε ποτέ όχι σε μια καλή αερομαχία. Ο Κόρκι δεν ήταν απλά ένας άριστος πιλότος, αλλά και ένας ταλαντούχος μηχανικός. Έκανε πολλές σημαντικές τροποποιήσεις στο ελικόπτερό του, προσθέτοντας δεκάδες όπλα - έστω και αν πολλά από αυτά τα είχε επιλέξει για λόγους επίδειξης και όχι για τη λειτουργικότητά τους. Όταν οι ένοπλες συρράξεις έπαψαν λόγω της ίδρυσης του League of Legends, ο Κόρκι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση προς μεγάλη του απογοήτευση. Όπως είχε πει κι ο ίδιος ''ήταν σαν να μου χάλασαν τη μηχανή και να μου έκοψαν τα φτερά''. Προσπάθησε να αντικαταστήσει τη χαρά της μάχης με εναέρια ακροβατικά και επικίνδυνες πτήσεις σε φαράγγια, αλλά η εμπειρία δεν μπορούσε να συγκριθεί με τον χειροπιαστό κίνδυνο μιας αερομαχίας και τη μυρωδιά του μπαρουτιού στα ρουθούνια του. Όταν ο Χαϊμερντίνγκερ αποφάσισε να λάβει μέρος στο League of Legends, κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν ο Κόρκι τον ακολούθησε λίγο καιρό μετά, πρόθυμος να δοκιμάσει τις ικανότητές του ενάντια στους καλύτερους μαχητές του κόσμου.

Είναι ο Κόρκι και οι ουρανοί του ανήκουν!


Στατιστικά

Ζημιά48.2(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή375(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα243(+37 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία13.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.55 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Βόμβα Φωσφόρου - Ο Κόρκι εξαπολύει μια βόμβα λάμψης σε μια στοχευμένη τοποθεσία. Αυτή η επίθεση αποκαλύπτει μονάδες εκτός απόκρυψης που βρίσκονται γύρω από την έκρηξη, για 6 δευτερόλεπτα.
Προκαλεί 80/130/180/230/280 (+0.5) μαγική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στη στοχευμένη περιοχή. Επιπλέον, η έκρηξη αποκαλύπτει την περιοχή για 6 δευτερόλεπτα (δεν αποκαλύπτει τις μονάδες σε απόκρυψη).
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
600
Βαλκυρία - Ο Κόρκι μεταφέρεται στη θέση του στόχου, ρίχνοντας βόμβες που δημιουργούν ένα καταστροφικό μονοπάτι για τους αντίπαλους που παραμένουν στη φωτιά.
Ο Κόρκι μεταφέρεται στη θέση του στόχου και προκαλεί 60/90/120/150/180 (+0.4) μαγική ζημιά ανά δευτερόλεπτο στους εχθρούς που βρίσκονται στη φωτιά που αφήνει κατά τη διαδρομή.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
800
Μυδραλιοβόλο - Το μυδραλιοβόλο του Κόρκι ρίχνει με μεγάλη ταχύτητα σε έναν κώνο μπροστά του, προκαλώντας ζημιά και μειώνοντας την θωράκιση του εχθρού.
Το μυδραλιοβόλο του Κόρκι πυροβολεί όλους τους στόχους που βρίσκονται μπροστά του για 4 δευτερόλεπτα και προκαλεί 20/32/44/56/68 (+0.4) σωματική ζημιά ενώ μειώνει 2/4/6/8/10 θωράκισης, ανά δευτερόλεπτο. Η μείωση θωράκισης συσσωρεύεται και διαρκεί 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ομοβροντία Πυραύλων - Ο Κόρκι εξαπολύει ένα βλήμα προς τη θέση του στόχου, το οποίο ανατινάζεται κατά την πρόσκρουση και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή. Ο Κόρκι αποθηκεύει έναν πύραυλο κάθε 12 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να έχει έως και 7 πυραύλους συνολικά. Κάθε 4ος πύραυλος που εξαπολύει θα είναι Τεράστιος και θα προκαλεί επιπλέον ζημιά.
Ο Κόρκι εξαπολύει έναν πύραυλο προς τη στοχευμένη θέση, ο οποίος προσκρούσει στον πρώτο εχθρό που θα χτυπήσει. Κάθε πύραυλος προκαλεί 120/190/260 (+0.2) (+0.3) μαγική ζημιά περιοχής.

Ο Κόρκι αποθηκεύει έναν πύραυλο κάθε 10.0 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να έχει έως 7 πυραύλους συνολικά.

Κάθε 3ος πύραυλος που εξαπολύει θα είναι Τεράστιος και θα προκαλεί 50% επιπλέον ζημιά.
Κόστος
Κόστος σε Μάνα 30/35/40
Εμβέλεια
1225
Μαγοτεχνικές Οβίδες Θραύσης - Οι βασικές επιθέσεις του Κόρκι προκαλούν επιπλέον πραγματική ζημιά σε υπηρέτες, τέρατα και ήρωες.

Συμβουλές

  • Η Βόμβα Φωσφόρου μπορεί να αποκαλύψει εχθρούς που ίσως κρύβονται σε κοντινούς θάμνους.
  • Η Βαλκυρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αμυντικά, θα σας βοηθήσει για μια γρήγορη απόδραση.
  • Ο Κόρκι συνεχίζει να επιτίθεται όσο είναι ενεργό το Μυδραλιοβόλο. Το μυστικό της τέλειας χρήσης του Κόρκι είναι στη μεγιστοποίηση του Μυδραλιοβόλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου