Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ziggs, the Hexplosives Expert

ο Ειδικός των Μαγοτεχνικών ΕκρηκτικώνΟ Ζιγκζ είχε από μωρό παιδί ταλέντο με τις μηχανές, αλλά η χαοτική, υπερκινητική φύση του τον έκανε να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους επιστήμονες γιόρντελ. Θέλοντας να γίνει διάσημος εφευρέτης όπως ο Χάιμερντιγκερ, αντιμετώπιζε κάθε πείραμα με φανατική προσήλωση, αντλώντας θάρρος τόσο από τις παταγώδεις αποτυχίες του, όσο και από τις εντυπωσιακές του ανακαλύψεις. Η φήμη των επικίνδυνων πειραμάτων του Ζιγκζ έφτασε μέχρι την περίφημη Ακαδημία Γιόρντελ στο Πίλτοβερ, όπου μια επιτροπή έγκριτων καθηγητών του ζήτησε να τους παρουσιάσει τα επιτεύγματά του. Η παρουσίαση έληξε πρόωρα, όμως, όταν η μαγοτεχνική μηχανή που παρουσίαζε ο Ζιγκζ υπερθερμάνθηκε και εξερράγη, αφήνοντας μια τεράστια τρύπα στον τοίχο της Ακαδημίας. Χωρίς να πουν κουβέντα, οι καθηγητές ξεσκόνισαν τα ρούχα τους και του έκαναν νόημα να φύγει. Συντετριμμένος, ο Ζιγκζ ετοιμάστηκε να επιστρέψει ντροπιασμένος στην Πόλη του Μπαντλ. Ωστόσο, πριν προλάβει να φύγει, μια ομάδα πρακτόρων από το Ζάουν διείσδυσε στην Ακαδημία και απήγαγε τους καθηγητές. Ο στρατός του Πίλτοβερ ακολούθησε τους απαγωγείς σε μια φυλακή στο Ζάουν, αλλά τα όπλα τους δεν ήταν αρκετά για να γκρεμίσουν τους οχυρωμένους τοίχους. Αποφασισμένος να δείξει τι αξίζει, ο Ζιγκζ άρχισε να σχεδιάζει ένα νέο όπλο, αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να αξιοποιήσει την προηγούμενη αποτυχία του για να σώσει τα αιχμάλωτα γιόρντελ.

Έτσι, σύντομα ο Ζιγκζ κατάφερε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο από πανίσχυρες βόμβες με ''μαγοτεχνικά εκρηκτικά'', όπως ονόμασε ο ίδιος την τεχνολογία του. Έτοιμος να δοκιμάσει τις νέες του δημιουργίες, ο Ζιγκζ ταξίδεψε στο Ζάουν και εισχώρησε κρυφά στον περίβολο της φυλακής. Η τεράστια βόμβα που εκτόξευσε έκανε κομμάτια τον ενισχυμένο τοίχο προς μεγάλο ενθουσιασμό του υπερκινητικού εφευρέτη. Όταν καταλάγιασε ο κουρνιαχτός, ο Ζιγκζ μπήκε στη φυλακή από το άνοιγμα που δημιούργησε και έτρεψε τους φρουρούς σε φυγή με έναν καταιγισμό από βόμβες. Με γοργές κινήσεις, έφτασε στο κελί που κρατούσαν τους καθηγητές, ανατίναξε την πόρτα και ελευθέρωσε τα αιχμάλωτα γιόρντελ. Όταν επέστρεψαν στην Ακαδημία, οι καθηγητές αναγνώρισαν την ιδιοφυΐα του Ζιγκζ και του απένειμαν τον τιμητικό τίτλο του Πρύτανη των Εκρηκτικών. Επιπλέον, του πρότειναν να επιδείξει αυτή τη νέα έκφραση της εφευρετικότητας των γιόρντελ στο League of Legends. Έχοντας βρει πλέον την αναγνώριση που τόσο ποθούσε, ο Ζιγκζ δέχτηκε την πρότασή τους, λαχταρώντας να δοκιμάσει τις εκρηκτικές εφευρέσεις του στο πιο ένδοξο πεδίο δοκιμών του κόσμου: τις Αρένες της Δικαιοσύνης.

''Ο Ζιγκζ; Ναι, είναι απρόβλεπτος κι επικίνδυνος, χωρίς αμφιβολία. Είναι όμως ευφυέστατος!''
-- Χάιμερντιγκερ


Στατιστικά

Ζημιά51(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή390(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία12(+3.3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.25(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.75(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Βόμβα Αναπήδησης - Ο Ζιγκζ πετάει μια βόμβα που αναπηδά η οποία προκαλεί μαγική ζημιά.
Ο Ζιγκζ πετάει μια βόμβα που αναπηδά η οποία προκαλεί 75/120/165/210/255 (+0.65) μαγική ζημιά.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
850
Σάκος Εκρηκτικών - Ο Ζιγκζ πετάει έναν εκρηκτικό μηχανισμό που εκρήγνυται μετά από 4 δευτερόλεπτα ή όταν ενεργοποιηθεί ξανά αυτή η ικανότητα. Η έκρηξη προκαλεί μαγική ζημιά στους εχθρούς και τους εκτοξεύει μακριά. Το ίδιο συμβαίνει και στον Ζιγκζ, αλλά αυτός δεν δέχεται ζημιά.
Ο Ζιγκζ πετάει έναν εκρηκτικό μηχανισμό που εκρήγνυται μετά από 4 δευτερόλεπτα ή όταν ενεργοποιηθεί ξανά αυτή η ικανότητα. Η έκρηξη προκαλεί 70/105/140/175/210 (+0.35) μαγική ζημιά στους εχθρούς, εκτοξεύοντάς τους μακριά.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ζιγκζ, αλλά αυτός δεν δέχεται ζημιά.
Κόστος
65 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Μαγοτεχνικό Ναρκοπέδιο - Ο Ζιγκζ σκορπίζει νάρκες εγγύτητας, οι οποίες εκρήγνυνται όταν έρθουν σε επαφή με τον εχθρό, προκαλώντας μαγική ζημιά και επιβραδύνοντάς τον.
Ο Ζιγκζ σκορπίζει νάρκες εγγύτητας, οι οποίες εκρήγνυνται όταν έρθουν σε επαφή με τον εχθρό, προκαλώντας 40/65/90/115/140 (+0.3) μαγική ζημιά. Οι εχθροί που επηρεάζονται επιβραδύνονται κατά 20/25/30/35/40% για 1.5 δευτερόλεπτα.

Οι εχθροί που ενεργοποιούν μια νάρκη δέχονται το 40% της ζημιάς από επιπλέον νάρκες. Οι νάρκες αφοπλίζονται αυτόματα μετά από 10 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
900
Εμπρηστική Βόμβα Μεγατόνων - Ο Ζιγκζ ρίχνει στη μάχη την υπέρτατη εφεύρεσή του, την Εμπρηστική Βόμβα Μεγατόνων, εκτοξεύοντάς την από τεράστιες αποστάσεις. Οι εχθροί που βρίσκονται πιο κοντά στο επίκεντρο της έκρηξης δέχονται περισσότερη ζημιά από αυτούς που βρίσκονται πιο μακριά.
Ο Ζιγκζ ρίχνει στη μάχη την υπέρτατη εφεύρεσή του, την Εμπρηστική Βόμβα Μεγατόνων, εκτοξεύοντάς την από τεράστιες αποστάσεις. Οι εχθροί που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο της έκρηξης δέχονται 250/375/500 (+0.9) μαγική ζημιά. Οι εχθροί που βρίσκονται πιο μακριά δέχονται το 80% της ζημιάς.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
5300
Κοντό φιτίλι - Κάθε 12 δευτερόλεπτα, η επόμενη βασική επίθεση του Ζιγκζ θα προκαλεί μπόνους μαγική ζημιά. Αυτός ο χρόνος επαναφόρτισης μειώνεται κάθε φορά που ο Ζιγκζ χρησιμοποιεί μια ικανότητα.

Συμβουλές

  • Ακόμα και αν απέχετε από τη μάχη, μπορείτε να βοηθήσετε από μακριά με την Εμπρηστική Βόμβα Μεγατόνων.
  • Το Μαγοτεχνικό Ναρκοπέδιο επιβραδύνει τους εχθρούς σας και διευκολύνει τη χρήση άλλων ικανοτήτων.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Σάκο Εκρηκτικών για να εκτοξεύσετε τον εαυτό σας πάνω από τοίχους. Έτσι, μπορείτε να προλάβετε τους εχθρούς σας ή να γλιτώσετε από αυτούς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου