Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Lulu, the Fae Sorceress

η ΝεραϊδομάγισσαΠερισσότερο από οποιονδήποτε άλλο ήρωα του Πρωταθλήματος, η Λούλου κάνει τα πάντα με τον δικό της τρόπο. Η Λούλου πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Πόλη του Μπαντλ, όπου περνούσε τις ώρες της κάνοντας βόλτες μόνη της στο δάσος ή ονειροπολώντας. Δεν ήταν αντικοινωνική. Απλώς, ακόμα και η πολύβουη Πόλη του Μπαντλ δεν μπορούσε να της προσφέρει κάτι που να μπορούσε να συγκριθεί με τον κόσμο που έπλαθε στη φαντασία της. Μπορούσε να ανακαλύψει τη μαγεία ακόμα και στα μέρη που οι περισσότεροι αγνοούσαν. Έτσι βρήκε και τον Πιξ, ένα νεραϊδοπνεύμα που προσποιούνταν ότι είχε παγιδευτεί σε έναν περιστερώνα. Η φαντασία της Λούλου έκανε τον Πιξ να την ξεχωρίσει από όλους τους άλλους κατοίκους της πόλης και αποφάσισε να την πάρει μαζί του στον κόσμο του. Την ξενάγησε στο Ξέφωτο, τη μαγεμένη χώρα των νεράιδων, το οποίο βρισκόταν κρυμμένο στα βάθη του δάσους. Σε εκείνη τη θαυμαστή χώρα, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του έξω κόσμου - όπως το μέγεθος και το χρώμα - άλλαζαν εξίσου συχνά και απρόβλεπτα όπως και ο άνεμος. Η Λούλου λάτρεψε το Ξέφωτο και αποφάσισε να μείνει εκεί για λίγο καιρό με τον Πιξ, εξερευνώντας κάθε γωνιά αυτού του συναρπαστικού μέρους.

Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβει. Η ζωή της στο Ξέφωτο ήταν άνετη και ταίριαζε με τον τρόπο σκέψης της. Μαζί με τον Πιξ, έπαιζε τα μαγικά παιχνίδια των νεράιδων, παιχνίδια που αντλούσαν δύναμη από τη φαντασία... παιχνίδια που ταίριαζαν απόλυτα στα ταλέντα της. Μέχρι που ξαφνικά η Λούλου θυμήθηκε ότι κάποτε ζούσε μια άλλη ζωή στην Πόλη του Μπαντλ. Όσο έμενε στο Ξέφωτο, όλα φαίνονταν μακρινά και ανούσια. Η Λούλου αποφάσισε να γυρίσει στην πόλη της μαζί με τον Πιξ για να μοιραστεί με τους κατοίκους της όλα τα θαυμαστά πράγματα που είχε μάθει. Όταν όμως επέστρεψε, τα πράγματα είχαν αλλάξει. Όπως ανακάλυψε, το Ξέφωτο επηρέαζε και το πέρασμα του χρόνου. Όσο έλειπε, είχαν περάσει ολόκληροι αιώνες. Η Λούλου προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους συντοπίτες της, αλλά οι προσπάθειές της δεν είχαν καλά αποτελέσματα. Μια φορά, αποφάσισε να παίξει κρυφτό με όλα τα παιδιά της πόλης, μεταμορφώνοντάς τα σε ζώα και λουλούδια για να κάνει το παιχνίδι λίγο πιο δύσκολο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γονείς των παιδιών δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Όταν τα γιόρντελ αποφάσισαν να τη διώξουν από τη χώρα τους, η Λούλου αποφάσισε να ταξιδέψει σε ένα συναρπαστικό, μαγικό μέρος όπου τα ξεχωριστά άτομα δεν ήταν απλώς αποδεκτά, αλλά πραγματικά αντικείμενα λατρείας: το League of Legends.

''Η καλύτερη διαδρομή που ενώνει δύο σημεία είναι αυτή που πηγαίνει ανάποδα, περνάει ανάμεσά τους και μετά σε οδηγεί πάλι γύρω-γύρω.''
-- Λούλου


Στατιστικά

Ζημιά44(+2.6 / ανά επίπεδο)
Ζωή415(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία9(+3.7 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα5(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Νεραϊδολόγχη - Ο Πιξ και η Λούλου εξαπολύουν μια βολή μαγικής ενέργειας που επιβραδύνει όλους τους εχθρούς που χτυπά. Κάθε εχθρός μπορεί να υποστεί ζημιά μόνο από μία βολή.
Η Λούλου και ο Πιξ εξαπολύουν από μία διεισδυτική βολή προκαλώντας 80/125/170/215/260 (+0.5) μαγική ζημιά και επιβραδύνοντας τους εχθρούς που χτυπούν κατά 80% για 1/1.25/1.5/1.75/2 δευτερόλεπτα. Η επιβράδυνση μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Κάθε εχθρός μπορεί να χτυπηθεί μόνο από μία βολή.
Κόστος
40/50/60/70/80 Μάνα
Εμβέλεια
925
Φάρσα - Αν χρησιμοποιηθεί σε σύμμαχο, αυξάνει την ταχύτητα κίνησης και την ισχύ ικανότητας για σύντομο χρονικό διάστημα. Αν χρησιμοποιηθεί σε εχθρό, τον μεταμορφώνει σε ένα αξιαγάπητο πλάσμα που δεν μπορεί να επιτεθεί ή να χρησιμοποιήσει ξόρκια.
Χρήση σε Σύμμαχο: Η Ταχύτητα Κίνησης του επιλεγμένου συμμάχου αυξάνεται κατά 35% ενώ αποκτά επιπλέον 20/30/40/50/60 Ισχύ Ικανότητας για 5 δευτερόλεπτα.

Αν χρησιμοποιηθεί σε εχθρό: Μεταμορφώνει έναν εχθρικό ήρωα για 1.5/1.75/2/2.25/2.5 δευτερόλεπτα. Ο ήρωας δεν μπορεί αν επιτεθεί ή να χρησιμοποιήσει ξόρκια και η βασική ταχύτητα κίνησής του μειώνεται κατά 60.
Κόστος
65/70/75/80/85 Μάνα
Εμβέλεια
650
Βοήθεια, Πιξ! - Αν χρησιμοποιηθεί σε σύμμαχο, ο Πιξ θα τρέξει στον σύμμαχο και θα τον προστατέψει. Στη συνέχεια, θα τον ακολουθήσει και θα ενισχύει τις επιθέσεις του. Αν χρησιμοποιηθεί σε εχθρό, ο Πιξ θα τρέξει στον εχθρό και θα του κάνει ζημιά. Στη συνέχεια, θα τον ακολουθήσει και σας επιτρέψει να βλέπετε τον εχθρό.
Χρήση σε Σύμμαχο: Διατάζει τον Πιξ να τρέξει σε έναν σύμμαχο και στη συνέχεια να τον ακολουθεί και να ενισχύει τις επιθέσεις του αντί για αυτές της Λούλου για 6 δευτερόλεπτα. Μόλις φτάσει στον στόχο του, ο Πιξ τον προστατεύει από 60/105/150/195/240 (+0.6) ζημιά για 6 δευτερόλεπτα.

Αν χρησιμοποιηθεί σε εχθρό: Ο Πιξ προκαλεί 80/130/180/230/280 (+0.6) μαγική ζημιά στην επιλεγμένη εχθρική μονάδα. Στη συνέχεια, ο Πιξ την ακολουθεί και την εμφανίζει στο χάρτη για 6 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
650
Ραγδαία Ανάπτυξη - Η Λούλου γιγαντώνει ένα σύμμαχο, εκτοξεύοντας τους κοντινούς εχθρούς στον αέρα και χαρίζοντάς του μεγάλο ποσό επιπλέον ζωή. Για λίγα δευτερόλεπτα, αυτός ο σύμμαχος αποκτά μια αύρα που επιβραδύνει τους κοντινούς εχθρούς.
Η Λούλου γιγαντώνει έναν σύμμαχο, εκτοξεύοντας τους κοντινούς εχθρούς στον αέρα. Για 7 δευτερόλεπτα, ο σύμμαχος αποκτά 300/450/600 (+0.5) επιπλέον ζωή και επιβραδύνει τους κοντινούς εχθρούς κατά 30/45/60% για 1 δευτερόλεπτα.
Κόστος
150 Μάνα
Εμβέλεια
900
Πιξ, ο Νεραϊδοβοηθός - Ο Πιξ είναι μια ανεξάρτητη νεράιδα που συνοδεύει τη Λούλου. Ο Πιξ εξαπολύει βολές μαγικής ενέργειας ενάντια σε όλους τους στόχους της Λούλου.

Συμβουλές

  • Η Νεραϊδολόγχη μπορεί να εκτοξευτεί υπό γωνία ανάλογα με τη θέση του κέρσορα. Αν μετακινήσετε τον κέρσορα πιο κοντά στον Πιξ και τη Λούλου, το μέγεθος του πεδίου επιρροής αλλάζει σημαντικά.
  • Μια καλή τακτική είναι να χρησιμοποιείτε τη Φάρσα στους μάγους για να αυξήσετε την Ισχύ Ικανότητάς τους, το Βοήθεια, Πιξ! όταν πολεμάτε αντιπάλους που επιτίθενται από μακριά για να αυξήσετε τη δύναμη του Πιξ και τη Ραγδαία Ανάπτυξη στους πολεμιστές και τους ανθεκτικούς χαρακτήρες, επιτρέποντάς τους να πλησιάσουν τον αντίπαλο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου