Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Gangplank, the Saltwater Scourge

η Μάστιγα των ΘαλασσώνΟ Γκάνγκπλανκ είναι ο γιος του φοβερού Σκοτεινού Βίνσεντ - του πιο πλούσιου και αιμοβόρου πειρατή στο νησί της Γαλάζιας Φλόγας. Παρά τον πλούτο μέσα στον οποίο μεγάλωσε, το παιδί που αργότερα έγινε γνωστό ως Γκάνγκπλανκ, δεν έζησε εύκολα παιδικά χρόνια. Οι πειρατές δεν είναι γνωστοί για τα ευγενικά τους αισθήματα και αυτό ισχύει και για τα παιδιά τους. Ακόμα και για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Μπλιτζγουότερ, την πρωτεύουσα των πειρατών. Ο Βίνσεντ ήθελε ο γιος του να γίνει σκληρός και δυνατός όταν μεγαλώσει και για αυτό ήταν αυστηρός με τον νεαρό Γκάνγκπλανκ. Ακόμα και σε τρυφερή ηλικία, ο Γκάνγκπλανκ ήταν ύπουλος σαν φίδι και λέγεται ότι κοιμόταν με τα μάτια του ανοιχτά. Καθώς μεγάλωνε, ο Γκάνγκπλανκ έγινε ο πιο αδίστακτος και ο πιο επικίνδυνος πειρατής στα Μπλιτζγουότερ. Την ημέρα των 18ων γενεθλίων του έκανε τον πατέρα του πραγματικά υπερήφανο. Ήταν η μέρα που ο νεαρός Σανίδας μαχαίρωσε τον πατέρα του στην πλάτη και έκλεψε το διάσημο πλοίο του, το Νεκρολίμανο.

Ωστόσο, η ήπειρος του Βάλοραν εξακολουθούσε να είναι ένα αφιλόξενο μέρος για πειρατές. Ο Γκάνγκπλανκ κατάλαβε ότι η εποχή των πειρατών πλησίαζε στο τέλος της. Τα Μπλιτζγουότερ δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τη δίνη των πολιτικών εξελίξεων και της ανόδου του Ινστιτούτου του Πολέμου. Είχε έρθει η ώρα να αποκτήσουν και τα Μπλιτζγουότερ τον δικό τους ήρωα στο League of Legends και ποιος υποψήφιος θα ήταν καλύτερος από τον πιο άγριο πειρατή όλων των εποχών; Λέγεται ότι ο Γκάνγκπλανκ έχει αρκετή δύναμη και επιρροή ώστε να διεκδικήσει στην πατρίδα του τον τίτλο του Βασιλιά των Πειρατών, αλλά δεν βιάζεται να επιστρέψει στη ζωή του ως πειρατής, προτιμώντας προς το παρόν να μάχεται στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

Άλλωστε, πού αλλού θα μπορούσε να ανατινάξει περισσότερους εχθρούς; Ή, έστω, να τους πυροβολήσει στην πλάτη και να κλέψει το χρυσό τους;


Στατιστικά

Ζημιά54(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή495(+81 / ανά επίπεδο)
Μάνα215(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16.5(+3.3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.25(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.7 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Πειρατική Διπλωματία - Ο Γκάνγκπλανκ σημαδεύει και πυροβολεί μια εχθρική μονάδα με το πιστόλι του. Στην περίπτωση που η Πειρατική Διπλωματία καταφέρει θανάσιμο χτύπημα, κερδίζει επιπλέον χρυσό και επιστρέφεται το μισό κόστος μάνα.
Ο Γκάνγκπλανκ πυροβολεί μια μονάδα προκαλώντας 20/45/70/95/120 (+1.0) σωματική ζημιά. Στην περίπτωση που η Πειρατική Διπλωματία καταφέρει θανάσιμο χτύπημα, ο Γκάνγκπλανκ κερδίζει 4/5/6/7/8 επιπλέον χρυσό και το μισό κόστος μάνα επιστρέφεται.

Η Πειρατική Διπλωματία προκαλεί καίριο χτ. και εφαρμόζει επιδράσεις κατά το χτύπημα όπως με μια βασική επίθεση από κοντά.

Συνολικός χρυσός που συλλέχθηκε: 0.0 χρυσός.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
625
Αφαίρεση Σκορβούτου - Καταβροχθίζει μεγάλη ποσότητα εσπεριδοειδών, κάτι που καταργεί τυχόν επιδράσεις καταστολής πλήθους που έχει επάνω του και τον θεραπεύει.
Καταβροχθίζει μεγάλη ποσότητα εσπεριδοειδών, κάτι που καταργεί τυχόν επιδράσεις καταστολής πλήθους που έχει επάνω του και τον θεραπεύει με 80/150/220/290/360 (+1) ζωή.
Κόστος
65 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ανύψωση Ηθικού - Ο Γκάνγκπλανκ πυροβολεί στον αέρα και αυξάνει την μπόνους ζημιά επίθεσης και την ταχύτητα κίνησης των κοντινών σύμμαχων ηρώων.
Παθητική: Ο Γκάνγκπλανκ κερδίζει 8/10/12/14/16 Ζημιά Επίθεσης και 3/4/5/6/7% Ταχύτητα Κίνησης.

Ενεργή: Ο Γκάνγκπλανκ ρίχνει με το πιστόλι του στον αέρα και απενεργοποιεί την παθητική του ώθηση, αλλά αυξάνει τη Ζημιά Επίθεσης κατά 12/19/26/33/40 και την Ταχύτητα Κίνησης κατά 8/11/14/17/20%. Παράλληλα, αυξάνει τη Ζημιά Επίθεσης και την Ταχύτητα Κίνησης των κοντινών σύμμαχων ηρώων κατά το μισό αυτού του ποσού για 7 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
1300
Ομοβροντία Κανονιού - Ο Γκάνγκπλανκ δίνει σήμα στο καράβι του για να εξαπολύσει επίθεση σε μια περιοχή για 6 δευτερόλεπτα, επιβραδύνοντας τους εχθρούς και προκαλώντας ζημιά σε τυχαία σημεία εντός της περιοχής.
Ο Γκάνγκπλανκ δίνει σήμα στο καράβι του για να εξαπολύσει επίθεση σε μια περιοχή για 7 δευτερόλεπτα, επιβραδύνοντας τους εχθρούς κατά 25% όσο διαρκεί η επίθεση. Μπάλες κανονιού πέφτουν σε μια περιοχή, η κάθε μία από τις οποίες προκαλεί 75/120/165 (+0.2) μαγική ζημιά.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
20000
Λεπίδα Βουτηγμένη στο Ρούμι - Οι βασικές επιθέσεις και η Πειρατική Διπλωματία του Γκάνγκπλανκ αφήνουν πίσω τους ένα δηλητήριο που προκαλεί μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο και μειώνει την ταχύτητα κίνησης. Διαρκεί 3 δευτερόλεπτα και συσσωρεύεται έως και 3 φορές.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Πειρατική Διπλωματία προκαλεί διάφορες επιπτώσεις κατά το χτύπημα, όπως είναι το Παγωμένο σφυρί και ο Μαύρος Θεριστής.
  • Αν προσέχετε στο χάρτη τους εχθρούς που κινδυνεύουν να πεθάνουν, μπορεί να πετύχετε ένα αιφνιδιαστικό χτύπημα με την Ομοβροντία Κανονιού.
  • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την Ομοβροντία Κανονιού στη διαδρομή απόδρασης, για να σταματήσετε τους εχθρούς που προσπαθούν να ξεφύγουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου