Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Skarner, the Crystal Vanguard

ο Κρυστάλλινος ΠροστάτηςΠριν από αιώνες, ζούσε μια φυλή άγριων αλλά σοφών πλασμάτων. Τα Μπράκερν ήταν ασυνήθιστα πλάσματα που είχαν προικιστεί με την αρχέγονη μαγεία της γης, στη μορφή κρυστάλλων. Γνώριζαν ένα αρχαίο τελετουργικό που έδενε την φυσική τους υπόσταση με έναν κρύσταλλο, κι επικοινωνούσαν έτσι με τη μαγεία μέσα του. Με αυτή την δύναμη τα Μπράκερν ευδοκιμούσαν στην Κοιλάδα του Όντιν, προστατεύοντας τα πλάσματα και τους κρυστάλλους εξίσου. Παρά τις επιθέσεις όσων ήθελαν να αρπάξουν την αρχέγονη μαγεία, φαινόταν ότι τίποτα δεν μπορούσε να περάσει τις άμυνες των Μπράκερν. Τουλάχιστον μέχρι τις καταστροφές ενός Ρουνικού Πολέμου.

Μια άγρια μάχη ξέσπασε κοντά στην Κοιλάδα του Όντιν και η χαοτική μαγεία που απελευθερώθηκε, δηλητηρίασε τους κρυστάλλους. Τα Μπράκερν άρχισαν να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν και καμία ποσότητα αμυντικής μαγείας δεν μπορούσε να αντιστρέψει τα συμπτώματα. Για να αποφύγουν τον αφανισμό, η μόνη λύση ήταν να θαφτούν και να μπουν σε κατάσταση νάρκης μέχρι το τέλος των πολέμων. Τα πιο ισχυρά και έξυπνα Μπράκερν μπήκαν σε αυτόν τον βαθύ ύπνο κοντά στην επιφάνεια του εδάφους, ώστε να ξυπνήσουν πρώτα και να αξιολογήσουν την κατάσταση στον κόσμο πριν την επιστροφή όλης της φυλής. Οι πρόσφατες εξορύξεις και οι βίαιες μετακινήσεις στην Καλαμάντα ήταν αρκετές για να ξυπνήσουν τους πρώτους φρουρούς. Όταν ο Σκάρνερ ξεπρόβαλε στην επιφάνεια, ήταν γεμάτος οργή και σύγχυση. Τελικά επικράτησε η λογική όταν συνειδητοποίησε ότι οι πράκτορες του Πρωταθλήματος που τον είχαν ξυπνήσει ήταν απλοί υπάλληλοι. Ο Σκάρνερ προσκλήθηκε στο Ινστιτούτο Πολέμου για να αφηγηθεί την ιστορία των Μπράκερν. Αντίστοιχα, οι επικαλεστές του εξιστόρησαν τι είχε γίνει όσο το είδος του κοιμόταν. Είχαν ληφθεί πολλά μέτρα για να μετριαστεί η ακαταλόγιστη χρήση μαγείας από τους Ρουνικούς Πολέμους και μετά, αλλά ήταν εμφανές ότι ο κόσμος δεν ήταν ακόμα ένα ασφαλές μέρες για να ξυπνήσουν τα μπράκερν. Προς το παρόν όμως, υπάρχει ένα μέρος όπου ο Σκάρνερ μπορεί να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να βελτιώσει τον κόσμο όπου θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα η φυλή του: το League of Legends.

''Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει ακόμα να ελέγχουν τη μαγεία τους- εκεί που στεκόταν κάποτε η Καλαμάντα τώρα υπάρχει μια κρυστάλλινη ουλή στην ιστορία αυτού του κόσμου.''
-- Σκάρνερ


Στατιστικά

Ζημιά54.1(+4.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή440(+96 / ανά επίπεδο)
Μάνα205(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία19(+3.8 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.5(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.45(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Κρυστάλλινο Κόψιμο - Ο Σκάρνερ ορμά με τα νύχια του προκαλώντας σωματική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς, ενώ φορτίζει τον εαυτό του με Κρυστάλλινη ενέργεια για πολλά δευτερόλεπτα, στην περίπτωση που χτυπήσει μια μονάδα. Αν χρησιμοποιήσει το Κρυστάλλινο κόψιμο ξανά ενώ έχει τη δύναμη της Κρυστάλλινης ενέργειας, προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά και επιβραδύνει όλους τους στόχους που χτυπά.
Ο Σκάρνερ προκαλεί 25/40/55/70/85 (+0.8) σωματική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς ενώ φορτίζει τον εαυτό του με Κρυστάλλινη ενέργεια για 5 δευτερόλεπτα, στην περίπτωση που χτυπήσει μια μονάδα.

Όσο ο Σκάρνερ είναι φορτισμένος, η ικανότητα Κρυστάλλινο κόψιμο προκαλεί 24/36/48/60/72 (+0.4) επιπλέον μαγική ζημιά και επιβραδύνει κατά 20/25/30/35/40% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
20/22/24/26/28 Μάνα
Εμβέλεια
350
Κρυστάλλινος Εξωσκελετός - Ο Σκάρνερ κερδίζει μια ασπίδα και αυξάνει την ταχύτητα κίνησης και επίθεσης όσο αυτή είναι ενεργή.
Ο Σκάρνερ προστατεύεται από 70/115/160/205/250 (+0.6) ζημιά για 6 δευτερόλεπτα. Όσο διαρκεί η ασπίδα, ο Σκάρνερ κερδίζει 30/35/40/45/50% Ταχύτητα Επίθεσης και 15/17/19/21/23% αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
0
Θρυμμάτισμα - Ο Σκάρνερ καλεί μια έκρηξη κρυστάλλινης ενέργειας η οποία προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που χτυπά και τους σημαδεύει. Όταν πετύχει έναν εχθρό, το σημάδι αυτό καταναλώνεται και θεραπεύει τον Σκάρνερ. Αν σκοτώσει εντελώς έναν εχθρό, θα ενεργοποιηθεί πάλι η θεραπεία.
Ο Σκάρνερ προκαλεί 80/120/160/200/240 (+0.7) μαγική ζημιά στους εχθρούς σε μια γραμμή και τους σημαδεύει για 6 δευτερόλεπτα.

Αν ο Σκάρνερ χτυπήσει τον στόχο, θα καταβροχθίσει το σημάδι και θα θεραπευθεί για 30/45/60/75/90 (+0.3). Αν σκοτώσει εντελώς έναν εχθρό, θα ενεργοποιηθεί πάλι η θεραπεία. (Κάθε φόρτιση που απορροφάται παρέχει 50% λιγότερη θεραπεία.)
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
760
Σούβλισμα - Ο Σκάρνερ καταστέλλει έναν εχθρικό ήρωα και του προκαλεί ζημιά. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ο Σκάρνερ μπορεί να κινηθεί ελεύθερα σέρνοντας μαζί του το ανυπεράσπιστο θύμα του. Μόλις τελειώσει η επίδραση, ο στόχος του Σκάρνερ θα δεχτεί πρόσθετη ζημιά.
Ο Σκάρνερ καταστέλλει έναν εχθρικό ήρωα για 1.75 δευτερόλεπτα και προκαλεί 100/150/200 (+0.5) μαγική ζημιά. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ο Σκάρνερ μπορεί να κινηθεί ελεύθερα σέρνοντας μαζί του το ανυπεράσπιστο θύμα του. Μόλις τελειώσει η επίδραση, ο στόχος του Σκάρνερ θα δεχτεί 100/150/200 (+0.5) επιπλέον μαγική ζημιά.
Κόστος
100/125/150 Μάνα
Εμβέλεια
350
Φόρτιση - Οι βασικές επιθέσεις μειώνουν τον χρόνο επαναφόρτισης όλων των ικανοτήτων κατά 0.5 δευτερόλεπτα. Διπλή επίδραση στις επιθέσεις ηρώων.

Συμβουλές

  • Οι βασικές επιθέσεις σας θα μειώσουν το χρόνο επαναφόρτισης των ικανοτήτων σας--χρησιμοποιήστε βασικές επιθέσεις μεταξύ των χρήσεων της ικανότητας Κρυστάλλινο κόψιμο για μέγιστη ζημιά.
  • Χτυπήστε έναν αριθμό εχθρών με την ικανότητα Θρυμμάτισμα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την ικανότητα Κρυστάλλινο κόψιμο για να κερδίσετε γρήγορα πολλή ζωή.
  • Η ικανότητα Σούβλισμα είναι πολύ ισχυρή όταν τη χρησιμοποιείτε για να τοποθετήσετε έναν αντίπαλο σε μία θέση όπου μπορούν να του επιτεθούν οι σύμμαχοί σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου