Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Darius, the Hand of Noxus

ο Σύμβουλος της ΝόξουςΔεν υπάρχει πιο σπουδαίο σύμβολο της δύναμης της Νόξους από τον Ντάριους, το φοβερό και τρομερό μαχητή του έθνους. Έχοντας χάσει τους γονείς του σε νεαρή ηλικία, ο Ντάριους αναγκάστηκε να πολεμήσει σκληρά για να προστατεύσει τον εαυτό του, αλλά και το μικρότερο αδερφό του. Όταν πια κατατάχθηκε στο στρατό, διέθετε ήδη τη δύναμη και την πειθαρχία που χαρακτηρίζουν ένα βετεράνο στρατιώτη. Το πρώτο πραγματικό τεστ της αποφασιστικότητας του Ντάριους δόθηκε κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης ενάντια στη Ντεμάσια, κατά την οποία οι δυνάμεις της Νόξους υστερούσαν αριθμητικά, αλλά και σε αντοχή. Ο αρχηγός του Ντάριους ζήτησε από τους στρατιώτες του να υποχωρήσουν, αλλά ο Ντάριους αρνήθηκε αυτήν την πράξη δειλίας. Άφησε πίσω του το σχηματισμό, πλησίασε τον αρχηγό των αντιπάλων και τον αποκεφάλισε με μια κίνηση του γιγάντιου τσεκουριού του. Αν και τρομαγμένοι, η πράξη του Ντάριους ενθάρρυνε τους στρατιώτες να τον ακολουθήσουν στη μάχη και να πολεμήσουν με απίστευτη δύναμη και θέρμη. Έπειτα από μια μακρά και αδυσώπητη μάχη, κατάφεραν να βγουν νικητές.

Με τον αέρα της νίκης, ο Ντάριους οδήγησε τους πιστούς στρατιώτες σε μια εκστρατεία καταστροφής ενάντια στη Ντεμάσια. Αφού απέδειξε τη δύναμή του στο πεδίο της μάχης, ο Ντάριους έστρεψε το βλέμμα του προς την πατρίδα του. Διέκρινε την αδυναμία της Νόξους, καθώς οι άπληστοι και αυτάρεσκοι ευγενείς απομυζούσαν τη δύναμη του έθνους. Θέλοντας να επαναφέρει την αίγλη της χώρας του, ο Ντάριους αποφάσισε να διαμορφώσει εκ νέου την ηγεσία της Νόξους. Εντόπισε τους ανθρώπους που δημιούργησαν την κατάσταση και τους απομάκρυνε βίαια από τις θέσεις εξουσίας. Πολλοί κάτοικοι της Νόξους θεώρησαν την κίνηση του Ντάριους ως προσπάθεια για την κατάκτηση της εξουσίας, αλλά ο Ντάριους είχε άλλα σχέδια για το θρόνο. Παρακολουθούσε την άνοδο του Τζέρικο Σουέιν με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο πρόσωπό του, ο Ντάριους έβλεπε έναν ηγέτη που είχε την ικανότητα και τη θέληση να επαναφέρει τη δόξα στη Νόξους. Με τη βοήθεια του Γνώστη της Τακτικής, ο Ντάριους άρχισε την προσπάθεια ένωσης του έθνους με στόχο την αποκατάσταση της πραγματικής δύναμης της Νόξους.

''Μια ενωμένη Νόξους μπορεί να ελέγξει ολόκληρο τον κόσμο. Είναι κάτι που της αξίζει.''
-- Ντάριους


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή426(+93 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+37.5 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία20(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής8.25(+0.95 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6(+0.35 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Αποδεκατισμός - Ο Ντάριους περιστρέφει το τσεκούρι του σχηματίζοντας έναν μεγάλο κύκλο. Οι εχθροί που δέχονται χτύπημα από τη λεπίδα παθαίνουν περισσότερη ζημιά σε σχέση με τους εχθρούς που δέχονται χτύπημα από τη λαβή.
Προκαλεί 70/105/140/175/210 (+0.7) σωματική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς σε ένα κύκλο. Η ήρωες που βρίσκονται στο εξωτερικό μισό της ικανότητας δέχονται χτύπημα από τη λεπίδα, το οποίο προκαλεί 50% επιπλέον ζημιά.
Κόστος
40 μάνα
Εμβέλεια
1
Χτύπημα παράλυσης - Η επόμενη επίθεση του Ντάριους χτυπά μια κεντρική αρτηρία. Καθώς ο εχθρός αιμορραγεί, η ταχύτητα κίνησης και επίθεσής του επιβραδύνονται. Ο χρόνος επαναφόρτισης του Χτυπήματος παράλυσης μειώνεται ανάλογα με την αιμορραγία του στόχου.
Η επόμενη βασική επίθεση προκαλεί 120/140/160/180/200% ζημιά και επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησης και επίθεσης του στόχου κατά 20/25/30/35/40% για 2 δευτερόλεπτα.

Ο βασικός χρόνος επαναφόρτισης του χτυπήματος παράλυσης μειώνεται κατά 1 δευτερόλεπτο για κάθε στοίβα της ικανότητας Αιμορραγίας στο στόχο.
Κόστος
30/35/40/45/50 μάνα
Εμβέλεια
0
Άρπαγμα - Ο Ντάριους ακονίζει το τσεκούρι του, προκαλώντας παθητικά τη σωματική του ζημιά να αγνοεί ένα ποσοστό της Θωράκισης του στόχου του. Μόλις ενεργοποιηθεί, ο Ντάριους αρπάζει τους εχθρούς με το άγκιστρο του τσεκουριού του και τους τραβά προς το μέρος του.
Παθητική: Η σωματική ζημιά του Ντάριους αγνοεί 5/10/15/20/25% της Θωράκισης του στόχου του.

Ενεργή: Τραβά όλους τους εχθρούς μπροστά από τον Ντάριους.
Κόστος
45 μάνα
Εμβέλεια
540
Γκιλοτίνα της Νόξους - Ο Ντάριους κάνει άλμα προς το μέρος ενός εχθρικού ήρωα, τον χτυπά και προκαλεί πραγματική ζημιά. Η ζημιά αυξάνεται με κάθε στοίβα της ικανότητας Αιμορραγία, που δέχεται ο στόχος. Αν η Γκιλοτίνα της Νόξους καταφέρει θανατηφόρο χτύπημα, ο χρόνος επαναφόρτισής της ανανεώνεται για μικρό χρονικό διάστημα.
Κάνει άλμα προς το μέρος του στόχου, τον χτυπά και προκαλεί 160/250/340 (+0.75) πραγματική ζημιά.

Για κάθε στοίβα της ικανότητας Αιμορραγία που χτυπά το στόχο, η Γκιλοτίνα της Νόξους προκαλεί 20% επιπλέον ζημιά.
Μέγιστη ζημιά: 0.0.

Αν η Γκιλοτίνα της Νόξους σκοτώσει το στόχο, ο Ντάριους θα μπορεί να την εκτελέσει ξανά για 12 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100 μάνα
Εμβέλεια
460
Αιμορραγία - Ο Ντάριους επιτίθεται με στρατηγικό τρόπο, προκαλώντας αιμορραγία στο στόχο. Αυτή η επίδραση συσσωρεύεται έως και πέντε φορές.

Συμβουλές

  • Ο Αποδεκατισμός είναι μια ισχυρή ικανότητα παρενόχλησης. Χτυπήστε έναν εχθρό από τη μέγιστη εμβέλεια για τη μέγιστη επίδραση.
  • Η ικανότητα Γκιλοτίνα της Νόξους προκαλεί περισσότερη ζημιά, ανάλογα με τον αριθμό των επιθέσεων που θα κάνετε πριν τη χρησιμοποιήσετε. Χτυπήστε πέντε φορές για διπλή ζημιά.
  • Ο Ντάριους επωφελείται ιδιαίτερα από την ενισχυμένη δυνατότητα επιβίωσης. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της μάχης, τόσο πιο ισχυρός γίνεται.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου