Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Katarina, the Sinister Blade

η Ύπουλη ΛεπίδαΜε οδηγό το ισχυρό φονικό της ένστικτο, η Καταρίνα χρησιμοποιεί τις ικανότητές της ως δολοφόνος για την τιμή και τη δόξα της Νόξους, αλλά και για τη φήμη της οικογένειάς της. Παρόλο που ο ζήλος της την ωθεί να πραγματοποιεί όλο και μεγαλύτερα κατορθώματα, μερικές φορές μπορεί να την κάνει να παραστρατήσει.

Από μικρό παιδί, η Καταρίνα επέδειξε το φυσικό ταλέντο της στη μάχη. Ως κόρη ενός επιφανούς Νοξιανού στρατηγού, είχε πολλές επιλογές στη ζωή της, αλλά τις απέρριψε όλες για ν’ ακολουθήσει το δρόμο της λεπίδας. Μετά από σκληρή εκπαίδευση από τους καλύτερους δολοφόνους της Νόξους, ο πιο ικανός από τους οποίους ήταν ο πατέρας της, η Καταρίνα σύντομα απαίτησε να της δώσουν την πρώτη της αποστολή. Η αποστολή που της έδωσαν ήταν εκνευριστικά απλή: Να δολοφονήσει έναν χαμηλόβαθμο Ντεμασιανό αξιωματικό. Καθώς είχε διεισδύσει στο εχθρικό στρατόπεδο, η Καταρίνα είδε μια ευκαιρία που δεν μπορούσε να αφήσει να πάει χαμένη - την άφιξη ενός Ντεμασιανού στρατηγού. Τον ακολούθησε κρυφά στη σκηνή του, εξουδετέρωσε αθόρυβα τους φρουρούς του και του έκοψε το λαιμό. Ικανοποιημένη με τη δολοφονία, εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Η χαρά της Καταρίνα εξανεμίστηκε την επόμενη μέρα, όταν ο αρχικός στόχος της, ο Ντεμασιανός αξιωματικός, έστησε ενέδρα και αιφνιδίασε τους απροετοίμαστους Νοξιανούς στρατιώτες. Παρόλο που οι Νοξιανοί πολέμησαν ηρωικά, υπέστησαν βαριές απώλειες. Εξοργισμένη με τον εαυτό της για το λάθος της, η Καταρίνα αποφάσισε να ολοκληρώσει την αρχική της αποστολή. Επιστρέφοντας στο στρατόπεδο, κατασκόπευσε το στόχο της, ο οποίος είχε πλέον ισχυρή φρουρά, και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να τον δολοφονήσει στα κρυφά. Βγάζοντας της λεπίδες της, η Καταρίνα ορκίστηκε ότι θα σκότωνε τον αξιωματικό με οποιοδήποτε κόστος. Όρμησε στη μάχη, εξαπολύοντας έναν τυφώνα ατσαλιού. Καθώς οι λεπίδες της άστραφταν, οι φρουροί πέθαιναν ο ένας μετά τον άλλον και με κάθε χτύπημα πλησίαζε όλο και πιο κοντά στον αξιωματικό. Τελικά αποκατέστησε την τιμή της, σκοτώνοντάς τον με ένα ιπτάμενο στιλέτο. Γεμάτη μώλωπες και αίματα, η Καταρίνα ξέφυγε μόλις και μετά βίας από τις ντεμασιανές δυνάμεις και επέστρεψε στη Νόξους άλλος άνθρωπος. Η ουλή που απέκτησε εκείνη τη νύχτα της θυμίζει πλέον συνέχεια ότι δεν πρέπει ποτέ να αφήνει το πάθος της να γίνεται εμπόδιο στο καθήκον της.

«Μην αμφισβητήσεις ποτέ την πίστη μου. Ποτέ δεν θα μάθεις πόσο υποφέρω γι' αυτήν.»
-- Καταρίνα


Στατιστικά

Ζημιά53(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή425(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία17(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.95(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Λεπίδα Αναπήδησης - Η Καταρίνα πετά ένα μαχαίρι που αναπηδά από εχθρό σε εχθρό, προκαλώντας μαγική ζημιά και σημαδεύοντάς τους. Το επόμενο ξόρκι ή η επόμενη βασική επίθεσή της σε έναν σημαδεμένο στόχο θα καταναλώσει το σημάδι και θα προκαλέσει επιπλέον μαγική ζημιά.
Πετά ένα μαχαίρι που προκαλεί 60/85/110/135/160 (+0.45) μαγική ζημιά. Το μαχαίρι αναπηδά και χτυπάει τους 4 πιο κοντινούς εχθρούς του, προκαλώντας 10% λιγότερη ζημιά με κάθε αναπήδηση.

Οι εχθροί σημαδεύονται για 4 δευτερόλεπτα. Οι βασικές επιθέσεις ή τα ξόρκια της Καταρίνα θα απορροφήσουν το σημάδι και θα προκαλέσουν 15/30/45/60/75 (+0.15) επιπλέον μαγική ζημιά.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
675
Ύπουλο Ατσάλι - Η Καταρίνα περιστρέφει τα μαχαίρια γύρω της, προκαλώντας μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς στην περιοχή. Αν χτυπήσει έναν αντίπαλο Ήρωα, η ταχύτητα κίνησης της Καταρίνα αυξάνεται σημαντικά για μικρό χρονικό διάστημα.
Περιστρέφει τα μαχαίρια σε έναν κύκλο, προκαλώντας 40/75/110/145/180 (+0.6) (+0.25) μαγική ζημιά. Αν χτυπήσει έναν αντίπαλο Ήρωα, η Καταρίνα αποκτά 15/20/25/30/35% επιπλέον ταχύτητα κίνησης για 1 δευτερόλεπτο.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
400
Σούνπο - Η Καταρίνα μεταφέρεται άμεσα στη θέση του στόχου της και δέχεται λιγότερη ζημιά από τους εχθρούς της για μερικά δευτερόλεπτα. Αν ο στόχος της είναι εχθρός, η Καταρίνα προκαλεί ζημιά.
Η Καταρίνα μεταφέρεται στη θέση ενός στόχου. Αν στόχος είναι ένας εχθρός, προκαλεί 60/85/110/135/160 (+0.4) μαγική ζημιά.

Μετά τη χρήση του Σούνπο, η Καταρίνα δέχεται 15% μειωμένη ζημιά για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
700
Λωτός Θανάτου - Η Καταρίνα μετατρέπεται σε στρόβιλο λεπίδων, πετώντας μαχαίρια με απίστευτη ταχύτητα σε έως και τρεις κοντινούς Ήρωες. Τα μαχαίρια προκαλούν μαγική ζημιά και μειώνουν τη θεραπεία που λαμβάνουν οι στόχοι που χτυπούν.
Μετατρέπεται σε στρόβιλο λεπίδων, πετώντας μαχαίρια στους 3 πιο κοντινούς αντίπαλους Ήρωες και προκαλώντας 400/500/600 (+3) (+2) μαγική ζημιά σε 2 δευτερόλεπτα.

Τα μαχαίρια προκαλούν Βαριά Τραύματα και μειώνουν τη θεραπεία κατά 50% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
550
Αδηφαγία - Οι εκτελέσεις ηρώων και οι βοήθειες μειώνουν το χρόνο επαναφόρτισης της Καταρίνα κατά 15 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Περιμένετε την στιγμή που η αντίπαλη ομάδα θα στρέψει αλλού την προσοχή της στη μάχη με την ομάδα σας, ορμήστε στη μέση με το Σούνπο και εξαπολύστε εκεί τον καταστροφικό Λωτό Θανάτου.
  • Η χρήση του Σούνπο σε σύμμαχο Ήρωα, υπηρέτη ή μάτι είναι έξυπνος τρόπος απόδρασης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου