Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Malzahar, the Prophet of the Void

ο Προφήτης του ΚενούΠολλοί είναι εκείνοι που τρελάθηκαν κάτω από τον αδυσώπητο ήλιο της Σουρίμα, αλλά ήταν μια παγερή νύχτα που ο Μάλζαχαρ έχασε τη λογική του. Ο Μάλζαχαρ γεννήθηκε μάντης, ευλογημένος με το χάρισμα της προφητείας. Το ταλέντο του, αν και ακαλλιέργητο, ήταν θεωρητικά ένα μεγάλο ευεργέτημα για την Γη των Ρούνων, αλλά η μοίρα είχε σχεδιάσει άλλη πορεία για αυτόν. Η ευαισθησία του στις παλίρροιες του πεπρωμένου επέτρεψε σε άλλους, δυσάρεστους επισκέπτες να μιλήσουν στο υποσυνείδητό του. Στα όνειρά του, όπου το πέπλο μεταξύ των κόσμων είναι λεπτό, ένα σατανικό πλάσμα του ψιθύριζε. Για λίγο καιρό, ο Μάλζαχαρ αντιστάθηκε στις ενοχλητικές απαιτήσεις του, αλλά κάθε νύχτα που περνούσε, η φωνή γινόταν ισχυρότερη, ή ίσως βαθύτερη, μέχρι που δεν μπορούσε να αντέξει άλλο.

Περιπλανήθηκε μέσα στην έρημο χωρίς προμήθειες, μαγεμένος από τα θέλγητρα απατηλών υποσχέσεων. Ο προορισμός του: ο χαμένος πολιτισμός της ανατολής, γνωστός σε αρχαία χειρόγραφα ως Ικάθια. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πίστευαν στην ύπαρξη ενός τέτοιου τόπου, κι όσοι πίστευαν ήταν σίγουροι πως η άμμος είχε καταβροχθίσει τα όποια απομεινάρια εδώ και καιρό. Όταν τα ξεραμένα πόδια του λύγισαν από εξάντληση, ο Μάλζαχαρ συνειδητοποίησε ότι είχε γονατίσει μπροστά από έναν αλλόκοτο, ραγισμένο οβελίσκο. Πίσω του ορθωνόταν η απόκοσμη γεωμετρία μιας εγκαταλελειμμένης πόλης και τα γιγάντια, σαθρά είδωλα σκοτεινών και φρικιαστικών θεών. Τα μάτια του έβλεπαν πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορούσε, ούτε θα έπρεπε να δει, και η ουσία του Κενού τα κυρίευσε. Τα θολά οράματα του μέλλοντος που κάποτε έβλεπε, αντικαταστάθηκαν από την αποκαρδιωτική υπόσχεση ενός Βάλοραν κατασπαραγμένου από τα τέρατα του Κενού. Όπως στεκόταν μονάχος, αλλά όχι μόνος, ανάμεσα στους αντίλαλους των αμμολόφων, άκουσε την γνώριμη φωνή να γλιστρά από τα ίδια του τα χείλη σε έναν ξεραμένο ψίθυρο, και τρεις λέξεις με τέτοιο βάρος που τα γόνατά του λύγισαν. League of Legends. Με την δύναμη του Κενού να του δίνει ενέργεια, ο Μάλζαχαρ ταξίδεψε βόρεια για να συναντήσει το πεπρωμένο του.

''Η γη μπορεί να λιώσει, η θάλασσα να φουσκώσει, ο ουρανός να πέσει... αλλά Εκείνοι θα έρθουν.''
-- Μάλζαχαρ


Στατιστικά

Ζημιά51.66(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία12(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Κάλεσμα του Κενού - Ο Μάλζαχαρ ανοίγει δύο πύλες στο κενό. Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, εκτοξεύουν πύρινα βλήματα που προκαλούν μαγική ζημιά και σίγαση των αντίπαλων ηρώων.
Ο Μάλζαχαρ ανοίγει δύο πύλες στο κενό. Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, εκτοξεύουν πύρινα βλήματα που προκαλούν 80/135/190/245/300 (+0.8) μαγική ζημιά και σίγαση των αντίπαλων ηρώων για 1.4/1.8/2.2/2.6/3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
900
Νεκρή Ζώνη - Ο Μάλζαχαρ δημιουργεί μια ζώνη αρνητικής ενέργειας που προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που στέκονται εντός της.
Ο Μάλζαχαρ δημιουργεί μια ζώνη αρνητικής ενέργειας για 5 δευτερόλεπτα. Η ζώνη προκαλεί ζημιά στους κοντινούς εχθρούς για 4/5/6/7/8% (+0.01%) της μέγιστης ζωής τους κάθε δευτερόλεπτο (η ζημιά στα τέρατα έχει όριο 120 ζημιά ανά δευτερόλεπτο).
Κόστος
90/100/110/120/130 Μάνα
Εμβέλεια
800
Εφιαλτικά Οράματα - Ο Μάλζαχαρ μολύνει το μυαλό του στόχου του με σκληρά οράματα του θανάτου τους, προκαλώντας ζημιά κάθε δευτερόλεπτο. Αν ο στόχος πεθάνει ενώ είναι επηρεασμένος από τα οράματα, αυτά μεταφέρονται σε κοντινή εχθρική μονάδα και ο Μάλζαχαρ κερδίζει μάνα. Τα Πλάσματα του Κενού του Μάλζαχαρ προσελκύονται από τις μονάδες που επηρεάζονται.
Ο Μάλζαχαρ μολύνει το μυαλό του στόχου του και προκαλεί 80/140/200/260/320 (+0.8) μαγική ζημιά σε 4 δευτερόλεπτα.

Αν ο στόχος πεθάνει κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, τα οράματα μεταβιβάζονται σε έναν κοντινό εχθρό και ο Μάλζαχαρ κερδίζει 10/14/18/22/26 μάνα.

Τα Πλάσματα του Κενού του Μάλζαχαρ ελκύονται από τις μονάδες που επηρεάζονται.
Κόστος
60/75/90/105/120 Μάνα
Εμβέλεια
650
Απόκοσμη Αρπαγή - Ο Μάλζαχαρ διοχετεύει την ουσία του Κενού για να καταστείλει το στόχο του και προκαλεί ζημιά κάθε δευτερόλεπτο.
Ο Μάλζαχαρ διοχετεύει την ουσία του Κενού για να καταστείλει το στόχο του και να προκαλέσει 250/400/550 (+1.3) μαγική ζημιά σε 2,5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
150 Μάνα
Εμβέλεια
700
Επίκληση Πλάσματος του Κενού - Μετά από 4 ξόρκια, ο Μάλζαχαρ εμφανίζει ένα αυτόβουλο Πλάσμα του Κενού που επιτίθεται αυτόματα εχθρούς για 21 δευτερόλεπτα. Τα Πλάσματα του Κενού διαθέτουν 200 + 50 x επδ για Ζώη και προκαλούν 20 + 5 x επδ σε ζημιά.

Τα Πλάσματα του Κενού μεγαλώνουν μετά από 7 δευτερόλεπτα (+50% ζημιά/θωράκιση), και Αφηνιάζουν μετά από 14 δευτερόλεπτα(+100% ταχύτητα επίθεσης).


Συμβουλές

  • Μην διστάζετε να χρησιμοποιείτε αλλεπάλληλα τα ξόρκια σας για να ενεργοποιείτε Πλάσματα του Κενού.
  • Στρώστε πρώτα μια Νεκρή Ζώνη πριν να χρησιμοποιήσετε την Απόκοσμη Αρπαγή για να μεγιστοποιήσετε τη ζημιά.
  • Η Νεκρή Ζώνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική εναντίον ουδέτερων τεράτων με πολλούς πόντους ζωής. Δοκιμάστε αυτή την τακτική για να πάρετε τη μπλε ενίσχυση από το Αρχαίο Γκόλεμ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου