Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Dr. Mundo, the Madman of Zaun

ο Σαδιστής Γιατρός του ΖάουνΛέγεται ότι ο άντρας που σήμερα είναι γνωστός με το όνομα Δρ. Μούντο γεννήθηκε χωρίς ίχνος συνείδησης. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να προκαλεί τον πόνο με τα πειράματά του. Όταν ήταν πέντε χρονών, είχε εξαφανίσει όλα τα ζωάκια που ζούσαν στη γειτονιά του Ζάουν όπου μεγάλωσε. Όταν μπήκε στην εφηβεία, οι γονείς του χάθηκαν μυστηριωδώς. Όταν επιτέλους κατάφερε να αποκτήσει νόμιμη άδεια άσκησης του επαγγέλματος του ιατρού, είχε ήδη αθωωθεί από τριάντα οκτώ ξεχωριστές κατηγορίες φόνου από τις αρχές του Ζάουν, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η δράση του Δρ. Μούντο θύμιζε πλέον περισσότερο μανιακό δολοφόνο, παρά επιστήμονα. Ούτως ή άλλως, ούτε και οι πιο σκληροπυρηνικοί υπέρμαχοι της επιστήμης δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τέτοια ανελέητη σφαγή αθώων. Ωστόσο, κατάφερε να σημειώσει τεράστια πρόοδο στην καταγραφή και τη μελέτη του ανθρώπινου πόνου, τόσο στο μυαλό, όσο και στο σώμα, ανακαλύπτοντας νέους και εξαιρετικά αποτελεσματικούς τρόπους για την καταπολέμησή του, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. Έχει εντρυφήσει επίσης στα πρωτόγονα μυστικά του μυαλού χρησιμοποιώντας χημικές μεθόδους και εφευρίσκοντας τρόπους για την ενίσχυση της επιθετικότητας και της έκκρισης αδρεναλίνης, καθώς και για την καταστολή της συνείδησης και του ενστίκτου αυτοσυντήρησης. Εν ολίγοις, το έργο ζωής του Δρ. Μούντο είναι η δημιουργία του τέλειου δολοφόνου, ενισχυμένου από την επιστήμη. Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, αυτή η συμπεριφορά θα θεωρούταν εγκληματική και απάνθρωπη. Όχι όμως στη Νόξους, όπου αντιμετωπίζεται απλώς ως ένδειξη πρωτοβουλίας και φιλοδοξίας. Αν και αρχικά πολεμούσε για την πατρίδα του, το Ζάουν, ο Δρ, Μούντο στρατολογήθηκε και από τη Νόξους για να υπερασπίσει τα συμφέροντά της στο League of Legends. Το γεγονός ότι ο μανιακός αυτός δολοφόνος μπορεί να μάχεται για λογαριασμό δύο δυνάμεων αποδεικνύει περίτρανα τις καλές σχέσεις που υφίστανται μεταξύ Ζάουν και Νόξους. Τα πειράματά του συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Πολλές φορές, μάλιστα, χρησιμοποιεί τον εαυτό του ως πειραματόζωο, πράγμα που είναι προφανές από την παραμορφωμένη του εμφάνιση και τον... μοναδικό τρόπο ομιλίας του. Κυκλοφορούν επίμονες φήμες ότι οι ιθύνοντες της Νόξους επιτρέπουν στον Δρ. Μούντο να συνεχίζει τα πειράματά του στον ελεύθερο χρόνο του.

Μην υποτιμάς, λοιπόν, τον Παράφρονα από το Ζάουν. Στα μάτια του, είσαι ήδη νεκρός.


Στατιστικά

Ζημιά56.23(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή433(+89 / ανά επίπεδο)
Μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία17(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.5(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μολυσμένος Μπαλτάς - Ο Δρ.Μούντο πετά τον μπαλτά του και προκαλεί ζημιά ίση με ένα τμήμα της τρέχουσας ζωής του στόχου του, ενώ παράλληλα επιβραδύνει την κίνησή του για μικρό χρονικό διάστημα. Ο Δρ.Μούντο απολαμβάνει τον πόνο των άλλων και για αυτόν το λόγο, παίρνει πίσω το μισό κόστος ζωής κάθε φορά που καταφέρνει ένα χτύπημα με τον μπαλτά του.
Ο Δρ.Μούντο πετά τον μπαλτά του και προκαλεί μαγική ζημιά ίση με το 15/18/21/23/25% της τρέχουσας ζωής του στόχου του (80/130/180/230/280 ελάχιστη ζημιά ). Παράλληλα επιβραδύνει την κίνησή του κατά 40% για 2 δευτερόλεπτα.

Αν ο μπαλτάς χτυπήσει ένα στόχο, επιστρέφεται το μισό του κόστους ζωής.
Κόστος
Κοστίζει 50/60/70/80/90 ζωή
Εμβέλεια
900
Φλεγόμενος Πόνος - Ο Δρ.Μούντο απορροφά τη ζωή του για να μειώσει τη διάρκεια των ακινητοποιήσεων και των επιβραδύνσεων και προκαλεί συνεχή ζημιά στους κοντινούς εχθρούς.
Εναλλαγή: Ο Δρ.Μούντο προκαλεί 35/50/65/80/95 (+0.2) μαγική ζημιά σε κοντινούς εχθρούς, ενώ μειώνεται η διάρκεια των επιδράσεων καταστολής στο Δρ.Μούντο κατά 10/15/20/25/30%.
Κόστος
Κοστίζει 10/15/20/25/30 Ζωή ανά δευτ.
Εμβέλεια
325
Μαζοχισμός - Ο Μαζοχισμός αυξάνει τη Ζημιά Επίθεσης του Δρ.Μούντο κατά ένα σταθερό ποσό για 5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, ο Δρ.Μούντο κερδίζει επιπλέον ποσό Ζημιάς επίθεσης για κάθε ποσοστό της Ζωής που έχει χάσει.
Αυξάνει τη Ζημιά Επίθεσης κατά 40/55/70/85/100 για 5 δευτερόλεπτα. Ο Δρ.Μούντο κερδίζει +0.4/0.55/0.7/0.85/1 επιπλέον Ζημιά Επίθεσης για κάθε ποσοστό της Ζωής που έχει χάσει.
Κόστος
Κοστίζει 25/35/45/55/65 ζωή
Εμβέλεια
0
Σαδισμός - Ο Δρ.Μούντο θυσιάζει ένα τμήμα από τη Ζωή του για να αποκτήσει Αύξηση ταχύτητας κίνησης και σημαντική αύξηση στην Αναπλήρωση Ζωής.

Ο Δρ.Μούντο αναπληρώνει το 40/50/60% της μέγιστης Ζωής του σε 12 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, κερδίζει 15/25/35% Ταχύτητα Κίνησης.
Κόστος
Κοστίζει 20% τρέχουσα ζωή
Εμβέλεια
0
Κύμα Αδρεναλίνης - Ο Δρ.Μούντο αναπληρώνει το 0,3% της μέγιστης ζωής του κάθε δευτερόλεπτο.

Συμβουλές

  • Η χρήση ενός Σαδισμού την σωστή στιγμή θα ξεγελάσει τους εχθρικούς ήρωες να σας επιτεθούν, ακόμα κι αν δεν μπορούν να προκαλέσουν αρκετή ζημιά για να σας αποτελειώσουν.
  • Η Όψη Πνευμάτων αυξάνει την θεραπεία που κάνει η απόλυτή σας και μειώνει τον χρόνο επαναφόρτισης όλων των ικανοτήτων.
  • Οι μπαλτάδες είναι έξοχα όπλα για την εξόντωση ουδέτερων τεράτων. Αντί να επιστρέψετε στη βάση, σκοτώστε ουδέτερα τέρατα για χρυσό μέχρι να σας θεραπεύσει η απόλυτή σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου