Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Diana, Scorn of the Moon

η Καταφρόνια της ΣελήνηςΗ Ντιάνα είναι μια ανελέητη ενσάρκωση της δύναμης του φεγγαριού που μάχεται μανιασμένα κατά των Σολάρι, του λαού που λατρεύει τον ήλιο. Κάποτε αποζητούσε την αποδοχή του λαού της, αλλά η απόρριψη και η απογοήτευση που έζησε την έχουν μετατρέψει σε μια πικρόχολη πολεμίστρια γεμάτη μίσος. Κάθε αντίπαλός της έρχεται αντιμέτωπος με ένα τελεσίγραφο: αν δεν λατρέψει το φως του φεγγαριού, θα πεθάνει από την κυρτή της λεπίδα.

Αν και γεννήθηκε Σολάρι, η περιέργεια της Ντιάνα την έκανε να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο λαό της. Ο νυχτερινός ουρανός ήταν κάτι που πάντα την ηρεμούσε και την καθοδηγούσε και για αυτό το λόγο άρχισε να αμφισβητεί την κυριαρχία του ήλιου στα έθιμα του λαού της. Οι πρεσβύτεροι των Σολάρι απάντησαν περιπαικτικά στα ερωτήματά της. Όταν επέμεινε, δεν δίστασαν να την τιμωρήσουν. Παρόλα αυτά, η Ντιάνα ήταν σίγουρη ότι αν κατάφερε να αποδείξει τις δυνάμεις του φεγγαριού, τότε οι πρεσβύτεροι θα άκουγαν τις απόψεις της. Για πολλά χρόνια μελετούσε τα αρχεία των Σολάρι ολομόναχη, μέχρι που ανακάλυψε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα κρυμμένο μέσα σε έναν παλιό τόμο. Αυτό το μήνυμα την οδήγησε σε μια απόμερη κοιλάδα του όρους Τάργκον, όπου κατάφερε να ανακαλύψει την κρυμμένη είσοδο ενός πανάρχαιου, εγκαταλελειμμένου ναού. Το εσωτερικό του ναού ήταν γεμάτο κειμήλια και ξεθωριασμένες τοιχογραφίες. Αυτό που ξεχώριζε όμως ήταν μια πανέμορφη πανοπλία και μια κομψή λεπίδα σε σχήμα μισοφέγγαρου. Και τα δύο κομψοτεχνήματα έφεραν τα σύμβολα του φεγγαριού. Η Ντιάνα φόρεσε τον εξοπλισμό και επέστρεψε την ίδια νύχτα στους πρεσβύτερους των Σολάρι. Εξήγησε ότι τα κειμήλια αυτά ήταν η ζωντανή απόδειξη ότι κάποτε το φεγγάρι λατρευόταν όπως και ο ήλιος. Η αποκάλυψη των στοιχείων που αμφισβητούσαν την κυριαρχία των Σολάρι άφησε άφωνους του πρεσβύτερους. Ανακήρυξαν την Ντιάνα αιρετική και την καταδίκασαν σε θάνατο. Καθώς οι πρεσβύτεροι προετοιμάζονταν για να την εκτελέσουν, η οργή και η θλίψη της Ντιάνα υπερίσχυσαν της επιθυμίας της να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες του λαού της. Ύψωσε το βλέμμα της στον ουρανό και ζήτησε βοήθεια από το φεγγάρι. Κυριευμένη από τη δύναμη του φεγγαριού, έσπασε τα δεσμά της. Υψώνοντας τη λεπίδα της, έσφαξε τους πρεσβύτερους χωρίς κανέναν δισταγμό. Αφήνοντας πίσω της τα ερείπια του ναού, η Ντιάνα ορκίστηκε να καταστρέψει όλους όσους αρνούνται τη δύναμη του φεγγαριού.

''Ο ήλιος δεν αποκαλύπτει την αλήθεια. Το φως του καίει και τυφλώνει''.
-- Ντιάνα


Στατιστικά

Ζημιά48(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή438(+90 / ανά επίπεδο)
Μάνα230(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16(+3.6 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Χτύπημα του Μισοφέγγαρου - Η Ντιάνα εξαπολύει μια βολή σεληνιακής ενέργειας από τη λεπίδα της η οποία προκαλεί ζημιά σε ένα ημικύκλιο και μετά εκρήγνυται. Επηρεάζονται οι εχθροί που έχουν την αποδυνάμωση του Φεγγαρόφωτου και αποκαλύπτονται.
Εξαπολύει μια βολή σεληνιακής ενέργειας σε ένα ημικύκλιο, προκαλώντας 60/95/130/165/200 (+0.7) μαγική ζημιά.

Οι εχθροί που δέχονται ζημιά επηρεάζονται από το Φεγγαρόφως και αποκαλύπτονται για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
55 Μάνα
Εμβέλεια
830
Ασημένιος Φύλακας - Η Ντιάνα δημιουργεί τρεις σφαίρες που γυρίζουν γύρω της, οι οποίες εκρήγνυνται όταν έρχονται σε επαφή με εχθρούς και προκαλούν ζημιά σε ένα ευρύτερο πεδίο επιρροής. Επίσης, αποκτά μια προσωρινή ασπίδα που απορροφά ζημιά. Η ασπίδα αναπληρώνεται αν εκραγεί η τρίτη σφαίρα της.
Δημιουργεί τρεις σφαίρες που γυρίζουν γύρω από τον ήρωα, οι οποίες εκρήγνυνται όταν έρχονται σε επαφή με εχθρούς, προκαλώντας 20/35/50/65/80 (+0.2) μαγική ζημιά. Διαρκεί 5 δευτερόλεπτα.

Ο ήρωας αποκτά επίσης μια προσωρινή ασπίδα που απορροφά 55/80/105/130/155 (+0.45) ζημιά. Η ασπίδα αναπληρώνεται αν εκραγεί η τρίτη σφαίρα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Έλξη του Φεγγαριού - Η Ντιάνα τραβά όλους τους κοντινούς εχθρούς προς το μέρος της και τους επιβραδύνει.
Προσελκύει όλους τους κοντινούς εχθρούς και τους επιβραδύνει κατά 35/40/45/50/55% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70 Μάνα
Εμβέλεια
450
Εφόρμηση του Φεγγαριού - Η Ντιάνα τηλεμεταφέρεται στη θέση ενός εχθρού και προκαλεί μαγική ζημιά. Η Εφόρμηση του Φεγγαριού δεν έχει χρόνο επαναφόρτισης αν χρησιμοποιηθεί για την προσέγγιση ενός στόχου που έχει επηρεαστεί από το Φεγγαρόφως.
Ενσαρκώνει την εκδικητική δύναμη του φεγγαριού και τηλεμεταφέρεται στη θέση ενός εχθρού, προκαλώντας 100/160/220 (+0.6) μαγική ζημιά.

Η Εφόρμηση του Φεγγαριού δεν έχει χρόνο επαναφόρτισης αν χρησιμοποιηθεί για την προσέγγιση ενός στόχου που έχει επηρεαστεί από το Φεγγαρόφως.
Κόστος
50/65/80 Μάνα
Εμβέλεια
825
Φεγγαρολεπίδα - Η Ταχύτητα Επίθεσης αυξάνεται. Κάθε τρίτο χτύπημα χτυπά και τους κοντινούς εχθρούς για επιπλέον μαγική ζημιά.

Συμβουλές

  • Το Χτύπημα του Μισοφέγγαρου είναι μια πολύ σημαντική ικανότητα, αλλά μην φοβάστε αν αστοχήσετε. Ο χρόνος επαναφόρτισης είναι πολύ μικρός και το κόστος σε μάνα πολύ χαμηλό.
  • Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά της Εφόρμησης του Φεγγαριού χωρίς το Φεγγαρόφως και το πότε είναι καλύτερα να περιμένετε για ακόμα ένα Χτύπημα του Μισοφέγγαρου.
  • Χρησιμοποιήστε την Έλξη του Φεγγαριού και την Εφόρμηση του Φεγγαριού για να μην αφήνετε τους εχθρούς σας να απομακρυνθούν και ενεργοποιήστε τη Φεγγαρολεπίδα για επιπλέον ζημιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου