Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Cassiopeia, the Serpent's Embrace

η Αγκαλιά του ΕρπετούΑν και η Καταρίνα ήταν πάντα το πιο διάσημο μέλος της, η οικογένεια Ντι Κουτώ είναι μια από τις πιο σεβαστές οικογένειες της Νόξους, έχοντας υπηρετήσει πιστά την πόλη για πολλά χρόνια. Στους κοσμικούς κύκλους λέγεται ότι ο Στρατηγός Ντι Κουτώ είναι ο πιο τυχερός στρατιωτικός της Νόξους - κυρίως χάρη στις δυο του κόρες. Αν και δεν ήταν προικισμένη με τα φονικά ένστικτα της αδερφής της, η μικρότερη κόρη του Στρατηγού, η Κασσιόπη, ήταν εξίσου επικίνδυνη στην αυλή χάρη στη γοητεία της και την άψογη συμπεριφορά της. Εξίσου πονηρή όσο και όμορφη, η νεαρή πλανεύτρα ήταν πάντα στο πλευρό κάποιου ξένου αξιωματούχου, χρησιμοποιώντας τα θέλγητρά της για να αποσπάσει μυστικά ακόμα και από τους πιο επιφυλακτικούς διπλωμάτες. Με την εκστρατεία κατά των βαρβάρων του Βορρά να έχει φτάσει σε αδιέξοδο, η Κασσιόπη αποφάσισε να προσεγγίσει έναν διπλωμάτη από μια φυλή της περιοχής Φρέλιορντ. Θεωρώντας ότι θα είναι εύκολος στόχος, η πονηρή πλανεύτρα προσπάθησε να τον σαγηνέψει. Ο διπλωμάτης αρνήθηκε να της αποκαλύψει τα μυστικά του, εκτός και αν ορκιζόταν στο σπαθί του (ένα περίεργο όπλο με μια λεπίδα γυριστή σαν φίδι) ότι δεν θα αποκάλυπτε σε κανέναν όσα θα μάθαινε.

Μόλις πήρε αυτό που ήθελε, η Κασσιόπη πήγε στον πατέρα της και του έδωσε όλες τις πληροφορίες που έμαθε σχετικά με τις δυνάμεις αντίστασης των βαρβάρων. Όμως, τη στιγμή που αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες, ένιωσε ένα κύμα αποστροφής να την κυριεύει. Άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο καθώς το σώμα της άλλαζε για πάντα: το μεταξένιο δέρμα της σκλήρυνε και σχημάτισε φολίδες, τα λαμπερά μαλλιά της μεταμορφώθηκαν σε δέρμα και τα άψογα περιποιημένα νύχια μεγάλωσαν και έγιναν κοφτερά σαν σπαθιά. Μέσα στην παραζάλη της, όρμησε πάνω σε μια ομάδα από τρομοκρατημένους υπηρέτες, κάνοντάς του κομμάτια σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν τελείωσαν όλα, η αιματοβαμμένη φιγούρα που στεκόταν στο κέντρο του δωματίου δεν ήταν πλέον το πανέμορφο στολίδι της Νοξιανής αυλής, αλλά ένα φρικτό πλάσμα που έμοιαζε να έχει παγιδευτεί μεταξύ γυναίκας και ερπετού. Όπως ήταν φυσικό, η Κασσιόπη δεν μπορούσε πλέον να υπηρετήσει την πατρίδα της όπως παλιά. Μπορούσε όμως να την υπηρετήσει διαφορετικά, ως μάχιμη ηρωίδα στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

''Αν και έμοιαζε με ένα αθώο λουλούδι, στην πραγματικότητα ήταν το φίδι που κρυβόταν από κάτω''.'
-- Καταρίνα, η Ύπουλη Λεπίδα


Στατιστικά

Ζημιά47(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+75 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία11.5(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.85(+0.5 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7.1(+0.75 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Έκρηξη Δηλητηρίου - Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, η Κασσιόπη ρίχνει σε μια περιοχή δηλητήριο που προκαλεί μεγάλη ζημιά, το οποίο αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης στην περίπτωση που χτυπήσει έναν ήρωα.
Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, η Κασσιόπη ρίχνει σε μια περιοχή δηλητήριο που προκαλεί 75/115/155/195/235 (+0.8) μαγική ζημιά σε 3 δευτερόλεπτα και της δίνει 15/17.5/20/22.5/25% Ταχύτητα Κίνησης για 3 δευτερόλεπτα στην περίπτωση που χτυπήσει έναν ήρωα.
Κόστος
35/45/55/65/75 Μάνα
Εμβέλεια
850
Μίασμα - Η Κασσιόπη απελευθερώνει ένα δηλητηριώδες νέφος, προκαλώντας μικρή ζημιά και επιβράδυνση στους εχθρούς που τυχαίνει να περάσουν μέσα από αυτό.
Η Κασσιόπη απελευθερώνει ένα δηλητηριώδες σύννεφο που διαρκεί 7 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που περνούν μέσα από αυτό δηλητηριάζονται για 2 δευτερόλεπτα, δέχονται 25/35/45/55/65 (+0.15) μαγική ζημιά κάθε δευτερόλεπτο και η κίνησή τους επιβραδύνεται κατά 15/20/25/30/35%. Η συνεχής έκθεση ανανεώνει το δηλητήριο.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
850
Διπλά Δόντια - Η Κασσιόπη απελευθερώνει μια καταστροφική επίθεση στο στόχο της. Εάν ο στόχος είναι δηλητηριασμένος, ο χρόνος επαναφόρτισης του ξορκιού ανανεώνεται.
Η Κασσιόπη προκαλεί 50/85/120/155/190 (+0.55) μαγική ζημιά στο στόχο της. Αν ο στόχος είναι δηλητηριασμένος, τότε ο χρόνος επαναφόρτισης της ικανότητας Διπλά Δόντια μειώνεται σε 0.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
700
Βλέμμα Απολίθωσης - Η Κασσιόπη απελευθερώνει μια δίνη μαγικής ενέργειας από τα μάτια της, ακινητοποιώντας τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της και την κοιτούν και επιβραδύνοντας αυτούς που έχουν γυρισμένη την πλάτη.
Η Κασσιόπη προκαλεί 200/325/450 (+0.6) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται μπροστά της. Οι εχθροί που την κοιτούν ακινητοποιούνται για 2 δευτερόλεπτα, ενώ οι εχθροί που δεν την κοιτούν, επιβραδύνονται κατά 60%.
Κόστος
120/160/200 Μάνα
Εμβέλεια
750
Θανατηφόρος Ρυθμός - Μετά από ένα ξόρκι, όλα τα ξόρκια για τα επόμενα 5 δευτερόλεπτα κοστίζουν 10% λιγότερο (η επίδραση συσσωρεύεται έως και 5 φορές).

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε τα Διπλά Δόντια σε στάσιμους εχθρούς που έχουν δηλητηριαστεί όπως τέρατα και μονάδες ακινητοποιημένα από το Βλέμμα Απολίθωσης, για μέγιστη ζημιά.
  • Στοχεύστε έξυπνα μπροστά από τον στόχο σας για να σιγουρευτείτε ότι θα τον πετύχει η Έκρηξη Δηλητηρίου.
  • Μην διστάσετε να ρίξετε γρήγορα πολλά ξόρκια αφού ο Θανατηφόρος Ρυθμός κάνει κάθε χρήση να κοστίζει λιγότερο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου