Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Nunu, the Yeti Rider

ο Αναβάτης των ΓέτιΤο Φρέλιορντ είναι μια αφιλόξενη χώρα καλυμμένη από χιόνι και πάγο. Οι μετακινήσεις, ειδικά μέσα στον χειμώνα, μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνες. Τα στοιχεία της φύσης παίρνουν τις ζωές ακόμα και κατοίκων που έχουν ζήσει ολόκληρη τη ζωή τους εδώ. Το αγόρι που λέγεται Νούνου, χαρακτηρίζεται από μια τέτοια τραγωδία. Μια μέρα όταν ήταν μικρός, ο Νούνου ερχόταν καβάλα στην πλάτη του πατέρα του, όπως επέστρεφαν από ένα κυνηγετικό ταξίδι στα βουνά. Μια απρόσμενη χιονοθύελλα τους κύκλωσε και τους ανάγκασε να βρουν καταφύγιο σε μια σπηλιά. Η θύελλα ήταν η χειρότερη που είχαν δει εδώ και πολλά χρόνια και διήρκησε μέρες. Ο πατέρας του Νούνου έφυγε για να βρει τρόφιμα, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Η θύελλα εξασθένισε αργότερα και το μικρό παιδί ξάπλωσε στην πλαγιά και περίμενε τον θάνατό του. Ευτυχώς για τον Νούνου, αυτή ήταν η χώρα των γιέτι, πανίσχυρα πλάσματα που είχαν συνάψει συμφωνία ασφαλούς περάσματος με το πατέρα του Νούνου. Ένα μικρό αγόρι γιέτι, που λεγόταν Γουίλαμπ, βρήκε τον Νούνου και τον έφερε σπίτι. Από τότε ο Νούνου μεγάλωσε με τα γιέτι, των οποίων ο πολιτισμός παραμένει μυστήριο για τους περισσότερους κατοίκους της Γης των Ρούνων. Το αγόρι διαπίστωσε σύντομα ότι τα πλάσματα φαίνονταν άγρια, αλλά ήταν στην πραγματικότητα πνευματικά όντα που ζούσαν αρμονικά με το περιβάλλον τους. Έχουν ένα βαθύ δεσμό με την περιοχή τους και δεν φοβούνται να υπερασπιστούν τις ζωές τους αν χρειαστεί. Τα γιέτι παρακολουθούν τις υπόλοιπες περιοχές του Βάλοραν καιρό τώρα και μπορούν να μυρίσουν την αλλαγή στον άνεμο. Όταν σχηματίστηκε το League of Legends, τα γιέτι ήξεραν ότι θα χρειαστούν έναν ήρωα. Ο Νούνου, καβάλα στον αδελφό του Γουίλαμπ, έγινε αυτός ο ήρωας. Όσοι ακολουθούν το Πρωτάθλημα, ξέρουν ότι το αγόρι είναι πολύ ώριμο για την ηλικία του, αλλά παρόλο που έχει ανθρώπινη όψη, το μυαλό του μοιάζει περισσότερο με εκείνο της θετής φυλής του.

Αν είναι έτσι τώρα, φαντάσου πώς θα γίνει ο Νούνου όταν μεγαλώσει!


Στατιστικά

Ζημιά51.06(+3.45 / ανά επίπεδο)
Ζωή437(+108 / ανά επίπεδο)
Μάνα213(+42 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία16.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.05(+0.8 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.6(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Καταβρόχθισμα - Ο Νούνου διατάζει το Γιέτι να δαγκώσει έναν υπηρέτη ή ένα τέρας, προκαλώντας του μεγάλη ζημιά και θεραπεύοντας τον ίδιο.
Ο Νούνου διατάζει το Γέτι να δαγκώσει έναν υπηρέτη ή ένα τέρας, προκαλώντας του 500/600/700/800/900 πραγματική ζημιά και θεραπεύοντας τον ίδιο για 125/180/235/290/345 (+1).
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
125
Αίμα που Βράζει - Ο Νούνου αναζωογονεί τον εαυτό του και μια συμμαχική μονάδα θερμαίνοντας το αίμα τους, κάτι που αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης και επίθεσης.
Η θερμοκρασία αίματος του Νούνου και ενός συμμάχου αυξάνει, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η Ταχύτητα Κίνησης κατά 8/9/10/11/12% και η Ταχύτητα Επίθεσης κατά 25/30/35/40/45% για 12 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
700
Έκρηξη Πάγου - Ο Νούνου εκτοξεύει μια μπάλα πάγου σε μια εχθρική μονάδα, προκαλώντας της ζημιά, ενώ παράλληλα επιβραδύνει προσωρινά την ταχύτητα κίνησης και επίθεσής της.
Ο Νούνου εκτοξεύει μια μπάλα πάγου σε μια εχθρική μονάδα, προκαλώντας της 85/130/175/225/275 (+1) μαγική ζημιά, ενώ παράλληλα επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησης κατά 20/30/40/50/60% και την ταχύτητα επίθεσης κατά 25% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
75/85/95/105/115 Μάνα
Εμβέλεια
550
Απόλυτο Μηδέν - Ο Νούνου αρχίζει να απορροφά τη θερμότητα της περιοχής, επιβραδύνοντας τους κοντινούς εχθρούς. Μόλις ολοκληρωθεί το ξόρκι, προκαλεί τεράστια ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή.
Ο Νούνου απορροφά τη θερμότητα από την περιοχή, πραγματοποιώντας διοχέτευση έως και 3 δευτερόλεπτα και επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησης των γύρω εχθρικών μονάδων κατά 50% και την ταχύτητα επίθεσης κατά 25%.

Οι εχθροί που βρίσκονται στην περιοχή μετά την ολοκλήρωση της διοχέτευσης δέχονται έως και 625/875/1125 (+2.5) μαγική ζημιά, ανάλογα με το χρόνο διοχέτευσης του ξορκιού.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
650
Οραματιστής - Ο Νούνου μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ξόρκι δωρεάν, μετά από 5 επιθέσεις.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Καταβρόχθισμα επιτρέπει στον Νούνου να μένει σε μια λωρίδα ενάντια σε αντιπάλους που χρησιμοποιούν επιθέσεις από μακριά.
  • Μπορείτε να διακόψετε νωρίς την ικανότητα Απόλυτο Μηδέν για μερική ζημιά, στην περίπτωση που ένας αντίπαλος ετοιμάζεται να βγει εκτός εμβέλειας.
  • Συχνά είναι χρήσιμο να καθυστερείτε τη χρήση της ικανότητας Απόλυτο Μηδέν, μέχρι να χρησιμοποιηθεί ο αρχικός γύρος εξουδετερώσεων. Προσπαθήστε να μείνετε πίσω πριν εμπλακείτε σε μια ομαδική μάχη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου