Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Riven, the Exile

η ΕξόριστηΣτη Νόξους, κάθε πολίτης μπορεί να αποκτήσει εξουσία, ανεξάρτητα από φυλή, γένος και κοινωνικό στρώμα- το μόνο που μετράει είναι η δύναμη. Η μεγάλη πίστη σε αυτό το ιδανικό ήταν που ώθησε τη Ρίβεν στα μεγαλεία. Από νωρίς έδειξε μεγάλες προοπτικές ως στρατιώτης, όταν ανάγκασε τον εαυτό της να αριστεύσει στη χρήση ενός βαριού σπαθιού μεγάλο σαν το μπόι της. Ήταν αδυσώπητη και αποτελεσματική ως πολεμίστρια, αλλά η αληθινή της δύναμης ήταν στην αποφασιστικότητά της. Ορμούσε στις μάχες χωρίς ίχνος αμφιβολίας: κανένας ηθικός ενδοιασμός, ούτε φόβος για τον θάνατο. Η Ρίβεν έγινε ηγέτης των ισότιμών της, το θετό παιδί του Νοξιανού πνεύματος. Ήταν τέτοιο το πάθος της που η ηγεσία του στρατού την τίμησε με ένα ρουνικό σπαθί από μαύρη πέτρα, σφυρηλατημένο και μαγεμένο με Νοξιανά ξόρκια. Το όπλο ήταν βαρύτερο από μια ολόσωμη ασπίδα και σχεδόν το ίδιο σε μέγεθος- τέλειο δηλαδή για τα γούστα της. Λίγο αργότερα, μετατάχθηκε στην Ιωνία για τη Νοξιανή εισβολή.

Αυτό που ξεκίνησε ως πόλεμος γρήγορα έγινε εξολόθρευση. Νοξιανοί στρατιώτες ακολουθούσαν τις τρομακτικές πολεμικές μηχανές του Ζάουν μέσα από πεδία θανάτου. Δεν ήταν η ένδοξη μάχη για την οποία είχε εκπαιδευτεί η Ρίβεν. Ακολουθούσε τις εντολές των ανωτέρων της, εξοντώνοντας τα απομεινάρια ενός κατακερματισμένου, ητημένου στρατού με τυφλή προκατάληψη. Καθώς συνεχιζόταν η εισβολή, η Ρίβεν συνειδητοποιούσε ότι η κοινωνία της Ιωνίας δεν θα άλλαζε, απλά θα αφανιζόταν. Κατά τη διάρκεια μιας άγριας διαμάχης, ο λόχος της Ρίβεν περικυκλώθηκε από Ιώνιες δυνάμεις. Κάλεσαν για ενισχύσεις όσο ο εχθρός τους πλησίαζε. Αλλά αυτό που ήρθε τελικά ήταν ένας καταιγισμός από τη βιοχημική φρίκη του Σιντζντ. Η Ρίβεν παρακολουθούσε γύρω της έναν αποτρόπαιο θάνατο να βρίσκει τόσο τους Ιώνιους όσο και τους Νοξιανούς. Κατάφερε να αποδράσει από τον βομβαρδισμό, αν και δεν τον έσβησε ποτέ από τη μνήμη της. Η Νόξους την θεώρησε νεκρή, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Θρυμμάτισε το σπαθί της, κόβοντας τους δεσμούς της από το παρελθόν και περιπλανήθηκε αυτοεξόριστη, αναζητώντας έναν τρόπο να εξιλεωθεί και να σώσει το αγνό όραμα της Νόξους που είχε πιστέψει.

''Υπάρχει ένα μέρος ανάμεσα στον πόλεμο και τον φόνο / όπου καραδοκούν οι δαίμονές μας.''


Στατιστικά

Ζημιά54(+2.75 / ανά επίπεδο)
Ζωή414(+86 / ανά επίπεδο)
Μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία15(+3.2 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.5 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σπασμένα φτερά - Η Ρίβεν επιτίθεται με μια σειρά από χτυπήματα. Αυτή η ικανότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί τρεις φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με την τρίτη ενεργοποίηση να σπρώχνει προς τα πίσω τους κοντινούς εχθρούς.
Η Ρίβεν χτυπά μπροστά της σε μια μικρή γραμμή. Αυτή η ικανότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου 2 επιπλέον φορές.

1η χρήση: Κόβει μπροστά και προκαλεί 30/55/80/105/130 (+0.7) σωματική ζημιά σε όλες τις μονάδες τις οποίες χτυπάει.
2η χρήση: Κόβει μπροστά και προκαλεί 30/55/80/105/130 (+0.7) σωματική ζημιά σε όλες τις μονάδες τις οποίες χτυπάει.
3η χρήση: Πηδά στον αέρα, χτυπά το έδαφος και προκαλεί 30/55/80/105/130 (+0.7) σωματική ζημιά, ενώ απομακρύνει τους κοντινούς εχθρούς από το σημείο της σύγκρουσης.

Η Ρίβεν θα στοχεύσει τη μονάδα που βρίσκεται κάτω από το δείκτη σας ή, αν δεν υπάρχουν στόχοι, η Ρίβεν θα χτυπήσει απλώς προς την κατεύθυνση που κοιτάζει.
Κόστος
Μηδέν κόστος
Εμβέλεια
275
Έκρηξη Κι - Η Ρίβεν εκπέμπει μια Έκρηξη Κι, η οποία προκαλεί ζημιά και ακινητοποιεί τους εχθρούς.
Το σπαθί της Ρίβεν εκπέμπει ενέργεια ρούνων που χτυπά τους κοντινούς εχθρούς, τους προκαλεί 50/80/110/140/170 (+1.0) σωματική ζημιά και τους ακινητοποιεί για 0.75 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
260
Θάρρος - Η Ρίβεν προχωρά μπροστά για λίγο και μπλοκάρει τη ζημιά που δέχεται.
Η Ρίβεν εκτινάσσεται γρήγορα προς την κατεύθυνση του δείκτη σας και προστατεύεται από ασπίδα, μπλοκάροντας έως και 70/100/130/160/190 (+1.0) από τη ζημιά που δέχεται για 2,5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
325
Λεπίδα του Εξόριστου - Η Ρίβεν ενδυναμώνει το όπλο της με ενέργεια και αυξάνει τη ζημιά επίθεσης και την εμβέλειά του. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μπορεί να χρησιμοποιήσει μία φορά την ικανότητα Ανεμοχτύπημα, που είναι μια ισχυρή επίθεση από μακριά.
Το όπλο της Ρίβεν φορτίζεται με πνευματική ενέργεια για 15 δευτερόλεπτα και της δίνει 20% επιπλέον ζημιά επίθεσης (+0.2), αυξημένη εμβέλεια στα ξόρκια που προκαλούν ζημιά και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το Ανεμοχτύπημα μία φορά.

Ανεμοχτύπημα: Η Ρίβεν εξαπολύει ένα ωστικό κύμα που προκαλεί από 80/120/160 (+0.6) έως 240/360/480 (+1.8) σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που χτυπά και αυξάνεται ανάλογα με τη ζωή που έχουν χάσει.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Ρουνική Λεπίδα - Οι ικανότητες της Ρίβεν φορτίζουν τη λεπίδα της και οι βασικές της επιθέσεις προκαλούν μπόνους σωματική ζημιά. Η λεπίδα της Ρίβεν μπορεί να φορτιστεί έως και τρεις φορές και καταναλώνει μια φόρτιση με κάθε επίθεση.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Σπασμένα φτερά της Ρίβεν κλειδώνει στον ήρωα στον οποίο βρίσκεται ο δείκτης σας κατά τη χρήση της. Αν θέλετε να προσπεράσετε τον αντίπαλό σας, βεβαιωθείτε ότι ο δείκτης σας βρίσκεται και αυτός μετά τον αντίπαλο.
  • Επειδή η Ρίβεν δεν διαθέτει κάποια πηγή θεραπείας ή κάποια ισχυρή άμυνα, θα πρέπει να καλύπτει το κενό αυτό με γρήγορους συνδυασμούς. Ξεκινήστε τις μάχες χρησιμοποιώντας τις ικανότητες Σπασμένα φτερά και Έκρηξη Κι και χρησιμοποιήστε την ικανότητα Θάρρος για να αποφύγετε και να απορροφήσετε τις αντεπιθέσεις παρενόχλησης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου