Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Syndra, the Dark Sovereign

η Σκοτεινή ΒασίλισσαΗ Σίντρα γεννήθηκε με μια τρομακτική έφεση στη μαγεία και απολαμβάνει να χρησιμοποιεί την τεράστια δύναμη που έχει στη διάθεσή της. Κάθε μέρα που περνάει, η μαγεία της γίνεται πιο δυνατή και πιο καταστροφική. Απορρίπτοντας κάθε έννοια περιορισμού ή ελέγχου, η Σίντρα ενδιαφέρεται μόνο για την καλλιέργεια της δύναμής της, ακόμα και αν αυτό τη φέρνει σε σύγκρουση με τις αρχές που θέλουν να την περιορίσουν.

Όταν ήταν νέα, η αλόγιστη χρήση της μαγείας της είχε τρομοκρατήσει τους πρεσβύτερους του χωριού της. Αποφάσισαν να την κλείσουν σε έναν ναό στα βάθη της Ιωνίας όπου ένας γέρος μάγος θα αναλάμβανε την εκπαίδευσή της. Προς μεγάλη χαρά της Σίντρα, ο μάγος εξήγησε ότι ο ναός ήταν ένα σχολείο - ένα μέρος όπου θα μπορούσε να αναπτύξει τις δυνατότητές της με τη δική του καθοδήγηση. Η Σίντρα έμαθε πολλά στο ναό, αλλά δεν ένιωθε τη δύναμή της να μεγαλώνει όπως όταν ήταν νεαρότερη. Κάποια στιγμή η υπομονή της εξαντλήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις από τον δάσκαλό της. Ο γέρος μάγος αποκάλυψε ότι είχε περιορίσει τη δύναμη της Σίντρα, θέλοντας να της διδάξει πώς να ελέγχει σωστά τη μαγεία της. Η Σίντρα τον κατηγόρησε για προδοσία και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, απαιτώντας να ακυρώσει το ξόρκι που περιόριζε τη δύναμή της. Ο μάγος οπισθοχώρησε λέγοντάς της ότι αν δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της, θα ήταν αναγκασμένος να εξουδετερώσει μόνιμα τη μαγεία της. Εξοργισμένη, συγκέντρωσε τη δύναμή της και τσάκισε το γέρο δάσκαλό της επάνω στον τοίχο. Τώρα που ο μέντοράς της ήταν νεκρός, η Σίντρα ένιωσε τη δύναμή της να την πλημμυρίζει όπως στα νεανικά της χρόνια. Αν και είχε κερδίσει πλέον την ελευθερία της, δεν ήθελε να επιστρέψει στην κοινωνία που προσπάθησε να κλέψει το χάρισμά της. Αντί να επιστρέψει στο χωριό της, η Σίντρα αποφάσισε να μείνει στην πρώην φυλακή της. Χρησιμοποιώντας κάθε ίχνος της δύναμής της, ξερίζωσε το ναό από τα θεμέλιά του και τον ύψωσε στον ουρανό. Τώρα που έχει την ελευθερία να τελειοποιήσει την τέχνη της, η Σίντρα θέλει να αποκτήσει αρκετή δύναμη για να καταστρέψει τους αδύναμους και ανόητους ηγέτες της Ιωνίας - αλλά και οποΙωνδήποτε άλλο θα τολμούσε να περιορίσει τη μαγεία της.

''Η δύναμη ανήκει σε αυτούς που μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν''.
-- Σίντρα


Στατιστικά

Ζημιά51(+2.9 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+78 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία15(+3.4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σκοτεινή Σφαίρα - Η Σίντρα δημιουργεί μια Σκοτεινή Σφαίρα που προκαλεί μαγική ζημιά. Η σφαίρα παραμένει στο πεδίο της μάχης και μπορεί να επηρεαστεί από τις υπόλοιπες ικανότητές της.
Δημιουργεί μια Σκοτεινή Σφαίρα η οποία προκαλεί 70/110/150/190/230 (+0.6) μαγική ζημιά. Η σφαίρα παραμένει για 6 δευτερόλεπτα και μπορεί να αξιοποιηθεί από τις υπόλοιπες ικανότητες της Σίντρα.
Κόστος
40/50/60/70/80 Μάνα
Εμβέλεια
800
Δύναμη της Θέλησης - Η Σίντρα αρπάζει και εκτοξεύει μια Σκοτεινή Σφαίρα ή έναν εχθρικό υπηρέτη, προκαλώντας μαγική ζημιά και μειώνοντας την ταχύτητα κίνησης των εχθρών της.
Πρώτη χρήση: Αρπάζει μια Σκοτεινή Σφαίρα ή έναν εχθρικό υπηρέτη. Εάν δεν έχει επιλεγεί στόχος, αρπάζει την πλησιέστερη Σκοτεινή Σφαίρα.

Δεύτερη χρήση: Εκτοξεύει τη Σκοτεινή Σφαίρα ή τον εχθρικό υπηρέτη. Οι εχθροί που επηρεάζονται από την ικανότητα δέχονται 80/120/160/200/240 (+0.7) μαγική ζημιά και επιβραδύνονται κατά 25/30/35/40/45% για 0.0 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
925
Καταδίωξη των Αδυνάτων - Η Σίντρα απωθεί τους εχθρούς και τις Σκοτεινές Σφαίρες προκαλώντας μαγική ζημιά. Οι εχθροί που δέχονται χτύπημα από τις Σκοτεινές Σφαίρες ακινητοποιούνται.
Εκτοξεύει μακριά τους εχθρούς και τις Σκοτεινές Σφαίρες και προκαλεί 70/115/160/205/250 (+0.4) μαγική ζημιά σε αυτούς και όλους τους εχθρούς με τους οποίους συγκρούονται.

Οι Σκοτεινές Σφαίρες που εκτοξεύονται ακινητοποιούν όλους τους εχθρούς στο δρόμο τους για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
550
Αχαλίνωτη Δύναμη - Η Σίντρα βομβαρδίζει έναν εχθρικό ήρωα με όλες τις Σκοτεινές Σφαίρες της.
Απελευθερώνει την ανυπέρβλητη ισχύ της Σίντρα και προκαλεί 90/135/180 (+0.2) μαγική ζημιά ανά σφαίρα (τουλάχιστον 270/405/540 (+0.6)) σε έναν εχθρικό ήρωα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
675
Υπέρβαση - Τα ξόρκια αποκτούν επιπλέον επιδράσεις στη μέγιστη βαθμίδα τους.

Σκοτεινή Σφαίρα: Προκαλεί 15% επιπλέον ζημιά στους ήρωες.
Δύναμη της Θέλησης: Αυξάνει τη διάρκεια της επιβράδυνσης κατά 33%.
Καταδίωξη των Αδυνάτων: Το εύρος του πεδίου επιρροής αυξάνεται κατά 50%.
Αχαλίνωτη Δύναμη: Η εμβέλεια αυξάνεται κατά 75.


Συμβουλές

  • Για να μεγιστοποιήσετε τη ζημιά της υπέρτατης ικανότητας, χρησιμοποιήστε την όταν υπάρχουν πολλές σφαίρες στο πεδίο της μάχης.
  • Μόλις χτυπήσετε έναν εχθρό με τη Δύναμη της Θέλησης χρησιμοποιήστε αμέσως τη Σκοτεινή Σφαίρα, καθώς θα κινείται πιο αργά και δεν θα μπορεί να την αποφύγει εύκολα.
  • Αναβαθμίστε ένα από τα ξόρκια σας στη μέγιστη βαθμίδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς αποκτούν ισχυρές επιπλέον επιδράσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου