Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Zac, the Secret Weapon

το Μυστικό ΌπλοΟ Ζακ είναι το προϊόν ενός πειράματος του Ζάουν που έγινε με σκοπό τη δημιουργία ενός μαγοχημικού υπερστρατιώτη – του Άμορφου Καταστροφέα του Ζάουν. Συνδυάζοντας την ωμή δύναμη με απεριόριστη ελαστικότητα και είναι ένα ευέλικτο μεγαθήριο: ένας δημιουργικός μαχητής που αναπηδά πάνω από εμπόδια και καταστρέφει τους εχθρούς του με τα χτυπήματά του. Παρόλο που δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο κατασκευής όπλων, ο Ζακ διασώθηκε και υιοθετήθηκε από δύο γονείς που του προσέφεραν αγάπη και τον έκαναν ευγενικό και φιλικό παιδί. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, ο Ζακ έγινε ένας παντοδύναμος ήρωας και ορκίστηκε να προστατεύει τους κανονικούς, καθημερινούς κατοίκους του Ζάουν.

Πολύ καιρό πριν, δύο επιστήμονες του Ζάουν δημιούργησαν μια οργανική ουσία που ήταν ανθεκτική σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει τη βιολογική της δομή και να παραγάγει τεράστιες ποσότητες κινητικής ενέργειας. Οι επιστήμονες, που ήταν ζευγάρι, είδαν το πρωτότυπο μοντέλο να μεγαλώνει από μια σταγόνα μεγέθους κουταλιού σε μια μικρή μάζα και ανακάλυψαν ότι η δημιουργία τους αντιλαμβανόταν την παρουσία τους. Όταν τη φώναζαν πεταγόταν προς τα μπρος και όταν τραγουδούσαν αναπηδούσε. Το ζευγάρι άρχισε να βλέπει κάτι περισσότερο από ένα πείραμα: είδαν ένα μικρό παιδί, γεμάτο αγάπη και χαρά.

Ένα βράδυ, αφού δοκίμασαν το πρωτότυπο, έβαλαν τη μάζα πίσω στο κλουβί της. Η μάζα ζάρωσε σε μια γωνιά και άρχισε να τρέμει, απαρηγόρητη. Εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι η αγαπημένη τους δημιουργία επιθυμούσε μια ελεύθερη ζωή έξω από το εργαστήριο. Ένιωσαν τύψεις συνείδησης και αποφάσισαν ότι δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν το πρωτότυπό τους να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Το ζευγάρι εγκατέλειψε το εργαστήριο παίρνοντας μαζί του τη νεαρή μάζα και αντικατέστησε την πολεμική ονομασία της - Άμορφος Μαχητής του Ζάουν - με ένα κατάλληλο όνομα: Ζακ. Σε μια ήσυχη γειτονιά, μακριά από τις πόλεις του Ζάουν, οι επιστήμονες μεγάλωσαν τον Ζακ σαν να ήταν παιδί τους.

Ο Ζακ ήταν πάντα διαφορετικός από τα άλλα παιδιά. Κανένας δεν είχε τη δύναμη και την ελαστικότητά του. Έτσι, το ζευγάρι του έμαθε να ξεχωρίζει το σωστό και το λάθος και να χρησιμοποιεί τα ταλέντα του υπεύθυνα. Χάρη στη φροντίδα και την αγάπη των γονιών του, ο Ζακ πέρασε μια ήσυχη, χαρούμενη παιδική ηλικία.

Αυτή έφτασε στο τέλος της όταν το εργαστήριο του Ζάουν ανακάλυψε τελικά τον Ζακ. Το προσωπικό του εργαστηρίου δεν μπορούσε να αναπαραγάγει με ακρίβεια το άμορφο πρωτότυπο και γι' αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητά τους επιστήμονες και το πείραμά τους. Όταν εντόπισαν την οικογένεια, απείλησαν να την καταστρέψουν. Το προσωπικό του εργαστηρίου απήγαγε τους γονείς του Ζακ και απαίτησε από αυτούς να τους βοηθήσουν να τον πιάσουν και να τον επιστρέψουν. Κατακλυσμένος από φόβο μήπως χάσει την ελευθερία του και τους γονείς του, ο Ζακ εξαπέλυσε όλη την ωμή ενέργεια και τη μάζα του για πρώτη φορά. Εξουδετέρωσε τους απαγωγείς των γονιών του, έκανε τους εργάτες του εργαστηρίου να σκορπίσουν από φόβο και γύρισε τους αγαπημένους του ξανά στο σπίτι τους. Από τότε, ο Ζακ ορκίστηκε να προστατεύει τις ζωές όλων των απλών ανθρώπων που κινδύνευαν από την προδοσία και την κακία. Ενώ δημιουργήθηκε για να καταστρέφει, ο Ζακ προστατεύει πλέον τους αθώους και τους ανήμπορους.

«Ακόμη κι αν δεν έχεις ραχοκοκκαλιά, πρέπει να σταθείς στα πόδια σου.»
-- Ζακ


Στατιστικά

Ζημιά54(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή455(+95 / ανά επίπεδο)
Μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία14(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής12.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Τεντωμένη Φάπα - Ο Ζακ εκτείνει τα χέρια του και προκαλεί ζημιά σε κοντινούς εχθρούς.
Χαστουκίζει τους εχθρούς, προκαλώντας 70/110/150/190/230 (+0.5) Μαγική Ζημιά και επιβραδύνοντάς τους κατά 20/25/30/35/40% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Κόστος 4% της Τρέχουσας Ζωής ()
Εμβέλεια
550
Ασταθής Ύλη - Το σώμα του Ζακ εκρήγνυται και προκαλεί ζημιά σε κοντινούς εχθρούς.
Το σώμα του Ζακ εκρήγνυται και προκαλεί 40/55/70/85/100 Μαγική Ζημιά +4/5/6/7/8 (+0.02)% της μέγιστης Ζωής του εχθρού ως Μαγική Ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς (Μέγιστη ζημιά εναντίον τεράτων: 40/55/70/85/100)
Κόστος
Κόστος 4% της Τρέχουσας Ζωής (0.0)
Εμβέλεια
350
Ελαστική Σφεντόνα - Ο Ζακ κολλάει τα χέρια του στο έδαφος, τεντώνεται προς τα πίσω και εκτοξεύεται προς τα εμπρός.
Φορτίζει και εκτοξεύεται σε μια επιλεγμένη περιοχή, εκτοξεύοντας τους εχθρούς στον αέρα.
Ο Ζακ γυρνά προς την κατεύθυνση του δείκτη του ποντικιού και φορτίζει για 0.9/1/1.1/1.2/1.3 δευτερόλεπτα. Αν ενεργοποιήσετε ξανά την ικανότητα, ο Ζακ θα εκτοξευτεί προς το στόχο και θα προκαλέσει 80/130/180/230/280 (+0.7) Μαγική Ζημιά σε όλους τους εχθρούς που θα χτυπήσει και θα τους απωθήσει για 0,5 δευτερόλεπτα.

Η ικανότητα μπορεί να ακυρωθεί αν μετακινηθείτε.
Κόστος
Κόστος 4% της Τρέχουσας Ζωής (0.0)
Εμβέλεια
1100
Ας Αναπηδήσουμε! - Ο Ζακ εκτοξεύεται στον αέρα, αποκτά ταχύτητα κίνησης και χτυπά το έδαφος τρεις φορές, προκαλώντας ζημιά, επιβραδύνοντας και εκτοξεύοντας στον αέρα τους κοντινούς εχθρούς.
Ο Ζακ αναπηδά 4 φορές, εκτοξεύοντας στον αέρα και επιβραδύνοντας τους εχθρούς του.
Κάθε αναπήδηση προκαλεί 160/240/320 (+0.25) Μαγική Ζημιά σε κοντινούς εχθρούς, τους εκτοξεύει στον αέρα για 1 δευτερόλεπτο και τους επιβραδύνει κατά 20% για 1 δευτερόλεπτο. Οι εχθροί που χτυπά περισσότερες από μία φορές δέχονται τη μισή ζημιά και δεν εκτοξεύονται στον αέρα. Ο Ζακ αποκτά μια ενίσχυση αυξανόμενης ταχύτητας κίνησης (20-50%) και μειώνει τη διάρκεια των επιδράσεων εξουδετέρωσης, επιβράδυνσης, πρόκλησης, φόβου, σιωπής, τύφλωσης και ακινητοποίησης κατά 75% για το διάστημα που η ικανότητα είναι ενεργή.

Ο Ζακ μπορεί να μετακινηθεί με δεξί κλικ και να ενεργοποιήσει την Ασταθή Ύλη όταν βρίσκεται στον αέρα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
300
Μίτωση - Κάθε φορά που ο Ζακ χτυπά έναν εχθρό με μια ικανότητα, αποβάλλει ένα κομμάτι του σώματός του που μπορεί να απορροφήσει ξανά για να αναπληρώσει Ζωή. Όταν δεχτεί θανατηφόρα ζημιά, ο Ζακ διαχωρίζεται σε 4 κομμάτια που προσπαθούν να επανενωθούν. Αν ένα ή περισσότερα κομμάτια παραμείνουν ζωντανά μετά από 8 δευτερόλεπτα, θα αναστηθεί με ζωή ανάλογη με τη ζωή των κομματιών που απομένουν. Κάθε κομμάτι έχει ένα ποσοστό της μέγιστης Ζωής, της Θωράκισης και της Αντίστασης Μαγείας του Ζακ. Αυτή η ικανότητα έχει χρόνο επαναφόρτισης 5 λεπτά.

Συμβουλές

  • Είναι πολύ σημαντικό να παίρνετε τα κομμάτια της γλίτσας, αν θέλετε να μείνετε ζωντανοί.
  • Όταν η Μίτωση είναι έτοιμη, προσπαθήστε να πεθάνετε σε ένα σημείο, όπου είναι δύσκολο για την αντίπαλη ομάδα να σκοτώσει τα κομμάτια σας.
  • Αν φορτίσετε την Ελαστική Σφεντόνα σε σημείο που καλύπτεται από την ομίχλη του πολέμου, οι αντίπαλοι θα έχουν λιγότερο χρόνο για να αντιδράσουν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου