Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Zilean, the Chronokeeper

ο Φύλακας του ΧρόνουΣτους αγριότοπους του Ούρτισταν, υπήρχε κάποτε μια θαυμαστή πόλη. Η πόλη χάθηκε πριν από πολύ καιρό στους τρομερούς Πολέμους των Ρούνων, ακολουθώντας τη μοίρα των περισσότερων περιοχών που βρίσκονται κάτω από το Μεγάλο Φράγμα. Ωστόσο, ένας άνδρας κατάφερε να επιβιώσει: ένας μάγος με το όνομα Ζίλεαν. Έχοντας μανία με το πέρασμα του χρόνου, λογικό ήταν να επιλέξει για κατοικία του τον Πύργο του Ρολογιού της πόλης. Καθώς το χάος του πολέμου πλησίαζε στο σπίτι του, ο Ζίλεαν πειραματίστηκε με την πανίσχυρη μαγεία του χρόνου, προσπαθώντας να προβλέψει όλες τις πιθανές παραλλαγές του μέλλοντος, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να ανακαλύψει μια ειρηνική λύση. Όμως τα ξόρκια του Ζίλεαν επηρέασαν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόταν το χρόνο. Έτσι, όταν μια φάλαγγα από σκοτεινούς επικαλεστές-ιππότες επιτέθηκε στο Ούρτισταν, ο Ζίλεαν ήταν αποκομμένος από τις εξελίξεις, βυθισμένος σε βαθιά κατάσταση διαλογισμού. Όταν κατάλαβε το σφάλμα του, η πόλη του Ούρτισταν είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Οι επικαλεστές που κατέστρεψαν την πόλη άφησαν άθικτο τον Πύργο του Ρολογιού για να μην τους αντιληφθεί ο Ζίλεαν, αλλά και για να τον βασανίσουν για το φρικτό του λάθος.

Τα πειράματα του Ζίλεαν δεν έβλαψαν μόνο την πόλη, αλλά και τον ίδιο, καθώς προσβλήθηκε από μια μαγική ασθένεια γνωστή ως χρονοδυσπλασία. Αυτή η ασθένεια του χάρισε την αθανασία, αλλά έκοψε το δεσμό που συνέδεε τη συνείδησή του με το παρόν. Τώρα, ταξιδεύει πνευματικά στο χρόνο, βλέποντας συνεχώς όλα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα, χωρίς να μπορεί να τα επηρεάσει. Μερικές φορές, ο Ζίλεαν βλέπει το Ούρτισταν στην αρχική του κατάσταση και άλλες φορές ξυπνά μόνος του στα ερείπια της πόλης. Η κατάστασή του μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με την πανίσχυρη μαγεία των επικαλεστών του Πρωταθλήματος των Θρύλων. Αυτός είναι ο λόγος που έκανε τον Ζίλεαν να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα, καθώς ελπίζει ακόμα ότι η ασθένειά του μπορεί να θεραπευτεί και ότι ο λαός του μπορεί ακόμα να σωθεί.

''Η απώλεια που πονάει περισσότερο είναι η απώλεια που ξέρεις ότι θα υποστείς στο μέλλον''.
-- Ζίλεαν


Στατιστικά

Ζημιά48.6(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+71 / ανά επίπεδο)
Μάνα260(+60 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία6.75(+3.8 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.6(+0.5 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.95(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ωρολογιακή Βόμβα - Τοποθετεί μια βόμβα σε οποιαδήποτε μονάδα, συμμαχική ή εχθρική, η οποία ανατινάσσεται μετά από 4 δευτερόλεπτα, προκαλώντας ζημιά πεδίου επιρροής.
Ο Ζίλεαν τοποθετεί μια βόμβα με χρονική καθυστέρηση σε ένα στόχο. Μετά από 4 δευτερόλεπτα, η βόμβα ανατινάσσεται και προκαλεί 90/145/200/260/320 (+0.9) μαγική ζημιά σε όλους τους γύρω εχθρούς.
Κόστος
70/85/100/115/130 Μάνα
Εμβέλεια
700
Επιστροφή - Ο Ζίλεαν μπορεί να προετοιμαστεί για μελλοντικές αναμετρήσεις, μειώνοντας τους χρόνους επαναφόρτισης όλων των άλλων ικανοτήτων του.
Μειώνει τους χρόνους επαναφόρτισης όλων των άλλων ξορκιών του Ζίλεαν κατά 10 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
0
Διαστρέβλωση Χρόνου - Ο Ζίλεαν διαστρεβλώνει το χρόνο γύρω από μια μονάδα, μειώνοντας την Ταχύτητα Κίνησης ενός εχθρού ή αυξάνοντας την Ταχύτητα Κίνησης ενός συμμάχου για μικρό χρονικό διάστημα.
Ο Ζίλεαν αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης ένος σύμμαχου ήρωα ή επιβραδύνει έναν εχθρικό ήρωα κατά 55% για 2.5/3.25/4/4.75/5.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
80 Μάνα
Εμβέλεια
700
Χρονομετατόπιση - Ο Ζίλεαν τοποθετεί σε ένα σύμμαχο ήρωα έναν προστατευτικό ρούνο χρόνου, ο οποίος τηλεμεταφέρει τον ήρωα πίσω στο χρόνο στην περίπτωση που δεχτεί θανάσιμη ζημιά.
Ο Ζίλεαν σημαδεύει τον εαυτό του ή έναν σύμμαχο ήρωα με έναν προστατευτικό ρούνο χρόνου για 7 δευτερόλεπτα. Αν ο στόχος δεχτεί θανάσιμη ζημιά, τότε ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και αναπληρώνει 600/850/1100 (+2) Ζωή.
Κόστος
125/150/175 Μάνα
Εμβέλεια
900
Ανεπτυγμένη Μάθηση - Η εμπειρία που κερδίζουν όλοι οι συμμαχικοί ήρωες αυξάνεται κατά 8%.

Συμβουλές

  • Μπορείτε να συνδυάσετε τη χρήση της ικανότητας Ωρολογιακή Βόμβα και της ικανότητας Επιστροφή για να τοποθετήσετε γρήγορα δύο ωρολογιακές βόμβες σε ένα στόχο. Τοποθετώντας τη δεύτερη βόμβα θα εκραγεί η πρώτη.
  • Η ικανότητα Διαστρέβλωση χρόνου αποτελεί έναν καλό τρόπο να επιτρέψετε στους συμμάχους να αποτελειώσουν τους εχθρούς ή να ξεφύγουν από μια μάχη που πρόκειται να χάσουν.
  • Η ικανότητα Χρονομετατόπιση αποθαρρύνει τις επιθέσεις στους αδύναμους ήρωες, αλλά αν τη χρησιμοποιήσετε πολύ νωρίς σε μια μάχη, θα επιτρέψει στον εχθρό να αλλάξει στόχο νωρίτερα, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποτελεσματικότητά της.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου