Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Nocturne, the Eternal Nightmare

ο Αιώνιος ΕφιάλτηςΠριν τον Νόκτουρν, ο κόσμος πίστευε ότι τα όνειρα είναι αποκυήματα της φαντασίας, εικόνες δίχως νόημα που περνούν φευγαλέα από το μυαλό όταν κοιμάται. Αυτή η αντίληψη κλονίστηκε όταν αναφέρθηκε μια σειρά ατυχημάτων που πάθαιναν επικαλεστές του Πρωταθλήματος στον ύπνο τους. Κάποιοι ξυπνούσαν με κραυγές, τρομαγμένοι τόσο που δεν μπορούσα να ηρεμήσουν. Κάποιοι δεν μπορούσαν να κοιμηθούν και όσο περνούσαν οι άυπνες νύχτες, τους κατάπινε αργά η παράνοια. Κάποιοι απλά δεν ξύπνησαν ποτέ. Κανείς γιατρός δεν μπορούσε να το εξηγήσει μέχρι που έτυχε να περάσει ένας Αρχιτέκτονας Αρένας κοντά σε ένα Νέξους στο Δάσος της Σύγχυσης. Μάρτυρες είπαν ότι ούρλιαξε μια φορά και μετά σταμάτησε να αναπνέει. Αμέσως μετά, μια μαγική ενέργεια ξεχύθηκε από το Νέξους και εμφανίστηκε ο Νόκτουρν.

Ο Νόκτουρν δεν ήρθε με ευχαρίστηση σε αυτόν τον κόσμο. Έσφαξε ό,τι βρέθηκε μπροστά του μέχρι να καταφέρουν οι επικαλεστές να τον αιχμαλωτίσουν με μαγεία. Μετά από περίοδο εκτενούς μελέτης, οι ειδικοί του Πρωταθλήματος έμαθαν ότι ο Νόκτουρν κυνηγούσε επικαλεστές στον ύπνο τους και τους χτυπούσε στο μοναδικό μέρος όπου η μαγεία τους ήταν άχρηστη. Αυτός φαινόταν ότι ήταν ο μόνος του σκοπός. Οι οικογένειες των θυμάτων απαιτούσαν την απόδοση δικαιοσύνης, αλλά οι αξιωματούχοι του Πρωταθλήματος ανησυχούσαν ότι ο θάνατος απλά θα επέστρεφε τον Νόκτουρν στο μέρος από όπου είχε έρθει. Έδεσαν την υπόστασή του σε ένα κρύσταλλο από Νέξους, παγιδεύοντάς τον στον αληθινό κόσμο. Ως τιμωρία για τα εγκλήματά του, επέτρεψαν σε επικαλεστές να τον φέρνουν σε αγώνες του πρωταθλήματος, υποδουλώνοντάς τον στους επικαλεστές που τόσο μισούσε, κάτι που αποτελούσε τον δικό του εφιάλτη. Οι λόγιοι του Πρωταθλήματος δεν γνωρίζουν αν ήρθε πράγματι από τον κόσμο των ονείρων ή αν υπάρχουν άλλοι σαν αυτόν. Μερικοί εικάζουν ότι η πράξη της επίκλησης επηρέαζε το υποσυνείδητο των επικαλεστών, ελκύοντας τον Νόκτουρν στον ύπνο τους. Ίσως η πιο ενοχλητική θεωρία είναι πως ο Νόκτουρν είναι ο εφιάλτης ενός ανθρώπου που έγινε πραγματικότητα. Αν αυτό αληθεύει όμως, ποιος είναι άραγε εκείνος που τον ονειρεύτηκε;

''Το σκοτάδι κλείνει γύρω μου... είναι πίσσα σκοτάδι τώρα... αλλά και πάλι τον βλέπω...''
- Κέλβιν Μα, ασθενής #4236


Στατιστικά

Ζημιά54(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή440(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα215(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία17(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ίχνη Λυκόφωτος - Ο Νόκτουρν ρίχνει μια λεπίδα της σκιάς που προκαλεί ζημιά, αφήνει ένα Σκοτεινό μονοπάτι και αναγκάζει τους ήρωες να αφήσουν πίσω τους ένα Σκοτεινό μονοπάτι. Όσο βρίσκεται στο μονοπάτι, ο Νόκτουρν μπορεί να κινείται μεταξύ των μονάδων και έχει αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης και Ζημιά Επίθεσης.
Ο Νόκτουρν ρίχνει μια λεπίδα της σκιάς που προκαλεί 60/105/150/195/240 (+0.75) σωματική και αφήνει ένα Σκοτεινό μονοπάτι για 5 δευτερόλεπτα. Οι εχθρικοί ήρωες που δέχονται χτύπημα αφήνουν και αυτοί πίσω τους ένα Σκοτεινό Μονοπάτι.

Όσο βρίσκεται στο μονοπάτι, ο Νόκτουρν μπορεί να κινείται μεταξύ των μονάδων και αποκτά 15/20/25/30/35% Ταχύτητα Κίνησης και 15/25/35/45/55 Ζημιά Επίθεσης.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
1125
Πέπλο Σκότους - Ο Νόκτουρν ενδυναμώνει τις λεπίδες του, κερδίζοντας παθητικά ταχύτητα επίθεσης. Η ενεργοποίηση του Πέπλου σκότους επιτρέπει στο Νόκτουρν να εξαφανιστεί μέσα στις σκιές και δημιουργεί ένα μαγικό φράγμα, το οποίο μπλοκάρει μία ικανότητα του εχθρού και διπλασιάζει την παθητική ταχύτητα επίθεσης, αν επιτύχει.
Παθητική: Ο Νόκτουρν αποκτά 20/25/30/35/40% επιπλέον Ταχύτητα Επίθεσης.

Ενεργή: Ο Νόκτουρν δημιουργεί ένα μαγικό φράγμα για 1,5 δευτερόλεπτα, το οποίο μπλοκάρει την επόμενη ικανότητα του εχθρού.

Αν η ασπίδα μπλοκάρει μια ικανότητα, τότε το Παθητική πλεονέκτημα Ταχύτητας επίθεσης του Νόκτουρν διπλασιάζεται για 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ακατονόμαστος Τρόμος - Ο Νόκτουρν εμφυτεύει στο μυαλό του στόχου του έναν εφιάλτη και προκαλεί ζημιά κάθε δευτερόλεπτο, ενώ τρομοκρατεί το στόχο αν αυτός δεν καταφέρει να βγει εκτός εμβέλειας πριν την λήξη της διάρκειάς του.
Ο Νόκτουρν εμφυτεύει στο μυαλό του στόχου του έναν εφιάλτη και προκαλεί 50/100/150/200/250 (+1) μαγική ζημιά σε 2 δευτερόλεπτα. Αν ο Νόκτουρν παραμείνει στην εμβέλεια του στόχου καθ' όλη τη διάρκεια της επίδρασης, ο στόχος τρομοκρατείται για 1/1.25/1.5/1.75/2 δευτερόλεπτο(α).
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
425
Παράνοια - Ο Νόκτουρν μειώνει την ακτίνα όρασης όλων των εχθρικών ηρώων και αφαιρεί κατά τη διαδικασία, την θέαση των συμμάχων τους. Στη συνέχεια, μπορεί να μεταβεί στην τοποθεσία ενός κοντινού εχθρικού ήρωα.
Ο Νόκτουρν μειώνει την ακτίνα όρασης όλων των εχθρικών ηρώων και αφαιρεί κατά τη διαδικασία, την θέαση των συμμάχων τους για 4 δευτερόλεπτα.

Όσο η Παράνοια είναι ενεργή, ο Νόκτουρν μπορεί να πηδήξει πάνω σε έναν ήρωα και να προκαλέσει 150/250/350 (+1.2) σωματική ζημιά.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
2000/2750/3500
Λεπίδες Θεραπείας - Κάθε 10 δευτερόλεπτα, η επόμενη επίθεση του Νόκτουρν χτυπά τους γύρω εχθρούς προκαλώντας σωματική ζημιά 120% και θεραπεύει τον ίδιο.

Οι βασικές επιθέσεις του Νόκτουρν μειώνουν αυτόν το χρόνο επαναφόρτισης κατά 1 δευτερόλεπτο.


Συμβουλές

  • Η χρήση της ικανότητας Παράνοια σε μια κρίσιμη στιγμή είναι πολύ χρήσιμη ακόμα και όταν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εκτίναξη.
  • Η ικανότητα Ίχνη Λυκόφωτος δεν χρησιμοποιείται μόνο στην επίθεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί η απόσταση στη μάχη ή για την αποφυγή βέβαιου θανάτου.
  • Χρησιμοποιήστε το Πέπλο σκότους σε συνδυασμό με την εκτίναξη της ικανότητας Παράνοια. Οι αντίπαλοί σας μπορεί να πανικοβληθούν και να χρησιμοποιήσουν μια καίρια εξουδετέρωση στην ασπίδα σας ξορκιών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου