Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Draven, the Glorious Executioner

ο Ένδοξος ΕκτελεστήςΣε αντίθεση με τον αδελφό του, Ντάριους, η νίκη στο πεδίο της μάχης ποτέ δεν ήταν αρκετή για τον Ντρέιβεν. Λαχταρούσε αναγνώριση, φήμη και δόξα. Αναζήτησε την αίγλη πρώτα στον στρατό της Νόξους, όμως η κλίση του προς την υπερβολή δεν εκτιμήθηκε καθόλου. Διψώντας να κάνει το όνομα ''Ντρέιβεν'' ξακουστό στον κόσμο, έστρεψε την προσοχή του στο σωφρονιστικό σύστημα. Εκεί χάραξε το δρόμο του προς την υστεροφημία μεταμορφώνοντας τις βαρετές εκτελέσεις σε θέαμα πρώτης τάξης.

Στην πρώτη του εκτέλεση, ο Ντρέιβεν άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους όταν διέταξε τον καταδικασμένο κρατούμενο να τρέξει για να σώσει τη ζωή του. Λίγο πριν ο άνδρας καταφέρει να γλιτώσει, ο Ντρέιβεν τον ισοπέδωσε με ένα άψογο πέταγμα του τσεκουριού του. Σύντομα, οι εκτελέσεις του Ντρέιβεν εξελίχτηκαν σε μια μαρτυρική δοκιμασία μέσα από την οποία οι Νοξιανοί κρατούμενοι αγωνίζονταν για μια τελευταία ευκαιρία στη ζωή. Σε αυτή τη δοκιμασία ήταν ο πρωταγωνιστής, μετατρέποντας τις εκτελέσεις σε κορυφαία μορφή ψυχαγωγίας. Ξεσήκωνε τους παρευρισκόμενους προκαλώντας παραλήρημα, την ώρα που οι απελπισμένοι κρατούμενοι πάσχιζαν να τον αποφύγουν. Κανείς ποτέ δεν τα κατάφερε. Ο Ντρέιβεν δεν καταδέχτηκε τις σοβαρές, μαύρες στολές των Νοξιανών εκτελεστών, προτίμησε να φορέσει φανταχτερά ρούχα και ανέπτυξε επιτηδευμένες χαρακτηριστικές κινήσεις ως σήμα κατατεθέν του. Ολόκληρα πλήθη συνέρεαν για να δουν τον Ντρέιβεν σε δράση και ιστορίες των επιδόσεων του διαδόθηκαν γρήγορα παντού. Μαζί με τη δημοτικότητά του μεγάλωνε και ο υπέρμετρος εγωισμός του. Η θέση του ήταν στο επίκεντρο της προσοχής. Μέσα σε λίγο καιρό, οι φιλοδοξίες του ξεπέρασαν τα όρια της Νόξους. Αποφάσισε ότι έπρεπε να μοιραστεί τα ένδοξα κατορθώματά του με ολόκληρο τον κόσμο.

'' 'Το καλύτερο' είναι εκεί που εγώ θέτω τον πήχη κάθε μέρα.''
-- Ντρέιβεν


Στατιστικά

Ζημιά46.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Ζωή420(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα240(+42 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία16(+3.3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5(+0.7 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.95(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Περιστρεφόμενο Τσεκούρι - Η επόμενη επίθεση του Ντρέιβεν θα προκαλέσει επιπλέον σωματική ζημιά. Αυτό το τσεκούρι θα αποστρακιστεί μακριά από τον στόχο και ψηλά στον αέρα. Αν ο Ντρέιβεν το πιάσει, ετοιμάζει αυτόματα άλλο ένα Περιστρεφόμενο Τσεκούρι. Ο Ντρέιβεν μπορεί να έχει δύο Περιστρεφόμενα Τσεκούρια ταυτόχρονα.
Η επόμενη επίθεση του Ντρέιβεν θα προκαλέσει 0.0 επιπλέον σωματική ζημιά. Το πλεονέκτημα ισούται με το 45/55/65/75/85% της συνολικής Ζημιάς επίθεσης.

Αυτό το τσεκούρι θα αποστρακιστεί μακριά από τον στόχο και ψηλά στον αέρα. Αν ο Ντρέιβεν το πιάσει, ετοιμάζει αυτόματα άλλο ένα Περιστρεφόμενο Τσεκούρι.

Ο Ντρέιβεν μπορεί να έχει δύο Περιστρεφόμενα Τσεκούρια ταυτόχρονα.
Κόστος
45 Μάνα
Εμβέλεια
0
Κύμα Αίματος - Ο Ντρέιβεν αποκτά αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης και Ταχύτητα Επίθεσης. Το πλεονέκτημα Ταχύτητας Κίνησης μειώνεται ταχύτατα στη διάρκειά του. Το πιάσιμο ενός Περιστρεφόμενου Τσεκουριού θα ανανεώσει τον χρόνο επαναφόρτισης του Κύματος Αίματος.
Ο Ντρέιβεν αποκτά 40/45/50/55/60% αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης για 1.5 δευτερόλεπτα και 20/25/30/35/40% αυξημένη Ταχύτητα Επίθεσης για 3 δευτερόλεπτα. Το πλεονέκτημα Ταχύτητας Κίνησης μειώνεται ταχύτατα στη διάρκειά του.

Το πιάσιμο ενός Περιστρεφόμενου Τσεκουριού θα ανανεώσει τον χρόνο επαναφόρτισης του Κύματος Αίματος.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Παραμέρισμα - Ο Ντρέιβεν πετάει τα τσεκούρια του, προκαλώντας σωματική ζημιά στους στόχους που πετυχαίνει και πετώντας τους στην άκρη. Οι στόχοι που έχουν χτυπηθεί επιβραδύνονται.
Ο Ντρέιβεν πετάει τα τσεκούρια του, προκαλώντας 70/105/140/175/210 (+0.5) σωματική ζημιά στους στόχους που πετυχαίνει και πετώντας τους στην άκρη. Οι στόχοι που έχουν χτυπηθεί επιβραδύνονται κατά 20/25/30/35/40% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70 Μάνα
Εμβέλεια
1050
Στροβιλιζόμενος Θάνατος - Ο Ντρέιβεν ρίχνει δύο τεράστια τσεκούρια για να προκαλέσει σωματική ζημιά σε κάθε μονάδα που θα χτυπηθεί. Ο Στροβιλιζόμενος Θάνατος αντιστρέφει σταδιακά την κατεύθυνση του και επιστρέφει στον Ντρέιβεν αφού χτυπήσει έναν εχθρικό ήρωα. Ο Ντρέιβεν μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτήν την ικανότητα όσο τα τσεκούρια βρίσκονται στον αέρα για να τα κάνει να επιστρέψουν νωρίτερα. Προκαλεί λιγότερη ζημιά για κάθε μονάδα που χτυπάει και μηδενίζεται όταν αντιστρέφεται η κατεύθυνση των τσεκουριών.
Ο Ντρέιβεν ρίχνει δύο τεράστια τσεκούρια για να προκαλέσει 175/275/375 (+1.1) σωματική ζημιά σε κάθε μονάδα που θα χτυπηθεί.

Ο Στροβιλιζόμενος Θάνατος αντιστρέφει σταδιακά την κατεύθυνση του και επιστρέφει στον Ντρέιβεν αφού χτυπήσει έναν εχθρικό ήρωα. Ο Ντρέιβεν μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτήν την ικανότητα όσο τα τσεκούρια βρίσκονται στον αέρα για να τα κάνει να επιστρέψουν νωρίτερα. Προκαλεί 8% λιγότερη ζημιά για κάθε μονάδα που χτυπάει (Ελάχιστο 40%) και μηδενίζεται όταν αντιστρέφεται η κατεύθυνση των τσεκουριών.
Κόστος
120 Μάνα
Εμβέλεια
20000
Μοχθηρές Λεπίδες - Τα καίρια χτυπήματα του Ντρέιβεν προκαλούν επιπλέον σωματική ζημιά με την πάροδο του χρόνου. Το Περιστρεφόμενο Τσεκούρι προκαλεί επίσης αυτή την επίδραση ακόμη κι αν δεν είναι καίριο χτύπημα.

Συμβουλές

  • Αν ο Ντρέιβεν δεν κουνηθεί, το Περιστρεφόμενο Τσεκούρι θα πέσει κοντά στην παρούσα θέση του. Θα πέσει απευθείας πάνω του, ή μόλις στα δεξιά ή αριστερά του.
  • Αν ο Ντρέιβεν κουνηθεί αφού επιτεθεί, το Περιστρεφόμενο Τσεκούρι θα καθοδηγήσει την κατεύθυνση της κίνησής του. Χρησιμοποιήστε το για να ελέγξετε πού θα πάει το Περιστρεφόμενο Τσεκούρι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου