Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Gragas, the Rabble Rouser

ο ΥποκινητήςΟι πρόποδες του Μεγάλου Φράγματος είναι η πατρίδα των πιο σκληρών λαών του Βάλοραν. Σε αυτές τις άγριες και αφιλόξενες περιοχές της Γης των Ρούνων κατοικούν μόνο άτομα με τεράστια αντοχή και προσαρμοστικότητα. Εδώ, στα νότια της Νόξους, έχει τη μόνιμη κατοικία του ο παντοδύναμος Γκράγκας. Αυτός ο γιγαντόσωμος άντρας έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει τις χαρές του πολιτισμού για μια ζωή κοντά στην αφιλόξενη Φύση. Εκεί, στο μέρος που αποκαλεί τον ''δικό του Παράδεισο'', ο Γκράγκας ζει μόνος του, ασκώντας ακούραστα το μεγάλο πάθος του - τη δημιουργία αλκοολούχων ποτών. Γκρογκ, μπύρα, υδρόμελο, κρασί - ο Γκράγκας έχει τις γνώσεις για να φτιάξει κάθε είδους ποτό. Αυτό που δίνει στα ποτά του Γκράγκας τη δύναμή τους είναι ότι το εργαστήριό του βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο και ισχυρό μαγικό Νέξους.

Η μαγεία αυτού του Νέξους έχει περάσει και στις δημιουργίες του και κατά συνέπεια και στον ίδιο τον Γκράγκας, ο οποίος έχει καταναλώσει τεράστιες ποσότητες από τα ποτά του. Χάρη στα μαγικά αυτά ποτέ, το σώμα του Γκράγκας έχει γιγαντωθεί, τόσο σε ύψος, όσο και σε εκτόπισμα. Το τεράστιο σώμα του δεσπόζει, ακόμα και απέναντι στους ψηλότερους και πιο γεροδεμένους ανθρώπους. Το μοναδικό γνώρισμα του Γκράγκας που μπορεί να επισκιάσει το μέγεθός του είναι ο οξύθυμος χαρακτήρας του - ένας χαρακτήρας που γίνεται ακόμα πιο επιθετικός λόγω του αλκοόλ και της μαγείας. Τα ταξίδια του στη Νόξους για να αγοράσει τις απαραίτητες προμήθειες εκτυλίσσονται πάντα με τον ίδιο τρόπο: Ο Γκράγκας μπαίνει σε ένα Νοξιανό πανδοχείο, μπλέκεται σε μερικούς καυγάδες, αφήνει αναίσθητους αμέτρητους κατοίκους της πόλης και στο τέλος διαφεύγει στα βουνά με την αστυνομία της Νόξους στο κατόπι του - αν και όχι με φανατικό ζήλο. Οι φασαρίες που προκαλεί όπου βρεθεί έχουν τραβήξει την προσοχή πολλών επικαλεστών του League of Legends με αποτέλεσμα να συμμετέχει τώρα στο Πρωτάθλημα με τη θέλησή του... κερνώντας απλόχερα δυνατά ποτά και ακόμα πιο δυνατές γροθιές.

Ο γιγαντόσωμος Υποκινητής αφήνει πίσω του συντρίμμια, τόσο στις Αρένες της Δικαιοσύνης, όσο και έξω από αυτές.


Στατιστικά

Ζημιά55.78(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή434(+89 / ανά επίπεδο)
Μάνα221(+47 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία16(+3.6 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.25(+0.85 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.45(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Κύλιση Βαρελιού - Ο Γκράγκας κυλά σε μια τοποθεσία το βαρέλι του, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει για να ανατιναχθεί ή μπορεί να ανατιναχθεί μόνο του μετά από 5 δευτερόλεπτα. Οι εχθροί που επηρεάζονται από την έκρηξη βλέπουν την ταχύτητα επίθεσής τους να μειώνεται.
Ο Γκράγκας κυλά σε μια τοποθεσία το βαρέλι του, το οποίο μπορεί να το ενεργοποιήσει ξανά για να ανατιναχθεί ή μπορεί να ανατιναχθεί μόνο του μετά από 5 δευτερόλεπτα, γεγονός που προκαλεί 85/135/185/235/285 (+0.9) μαγική ζημιά, ενώ αποδυναμώνει την ταχύτητα επίθεσης κατά 20/25/30/35/40% για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
80/90/100/110/120 Μάνα
Εμβέλεια
1200
Μεθυσμένη Οργή - Ο Γκράγκας πίνει από το βαρέλι του για 1 δευτερόλεπτο, αποκαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το μάνα του. Αφού πιει, αποκτά τη δύναμη του μεθυσμένου, η οποία αυξάνει τη ζημιά που προκαλεί και μειώνει τη ζημιά που δέχεται.
Ο Γκράγκας πίνει από το βαρέλι του και προετοιμάζεται για 1 δευτερόλεπτο. Κατά την προετοιμασία, αποκτά 30/45/60/75/90 μάνα, ενώ ενδυναμώνεται με την ολοκλήρωσή της, αυξάνοντας τη ζημιά των σωματικών επιθέσεων κατά 30/40/50/60/70. Παράλληλα, μειώνει τη ζημιά που δέχεται κατά 10/12/14/16/18% για 20 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
0
Σωματική βία - Ο Γκράγκας εφορμά σε μια περιοχή και συγκρούεται με την πρώτη εχθρική μονάδα που συναντά, προκαλώντας ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς, ενώ παράλληλα επιβραδύνει την κίνησή τους. Η ζημιά μοιράζεται μεταξύ των μονάδων που χτυπά.
Ο Γκράγκας εφορμά μπροστά και συγκρούεται με την πρώτη εχθρική μονάδα που συναντά, προκαλώντας 80/120/160/200/240 (+0.66) (+0.5) μαγική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή. Η ζημιά μοιράζεται μεταξύ των στόχων που χτυπά. Οι μονάδες που δέχονται την ικανότητα Σωματική βία επιβραδύνονται κατά 35% για 2,5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
600
Εκρηκτικό Βαρέλι - Ο Γκράγκας πετά το βαρέλι σε μια περιοχή, το βαρέλι ανατινάσσεται κατά την πρόσκρουση και προκαλεί ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην εμβέλεια της έκρηξης, ενώ παράλληλα τους σπρώχνει προς τα πίσω.
Ο Γκράγκας ρίχνει το βαρέλι του σε μια περιοχή. Κατά την πρόσκρουση, προκαλεί 200/325/450 (+1) μαγική ζημιά σε όλες τις μονάδες που χτυπά, ενώ τις σπρώχνει και προς τα πίσω.
Κόστος
100/125/150 Μάνα
Εμβέλεια
1050
Φτηνά Ποτά - Με κάθε χρήση ικανότητας, ο Γκράγκας κατεβάζει ένα ποτό που αναπληρώνει το 2% της μέγιστης ζωής του μέσα σε 4 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Η ενίσχυση της Μεθυσμένης Οργής εφαρμόζεται αφού τελειώσει η φόρτιση, για αυτό αρχίστε την προετοιμασία πριν μπείτε στη μάχη.
  • Προσπαθήστε να πετάξετε τους εχθρούς προς τους πύργους σας με το Εκρηκτικό Βαρέλι.
  • Ετοιμάστε εύκολες εξοντώσεις για τους συμμάχους σας με τον συνδυασμό Σωματική βία και Εκρηκτικό Βαρέλι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου