Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Warwick, the Blood Hunter

ο Θηρευτής του ΑίματοςΟ Γουόργουικ ήταν ένας κυνηγός που ειδικευόταν στη σύλληψη ανθρώπινων πειραματόζωων για διάφορους σκοτεινούς τύπους επιστημονικών ερευνών. Όταν οι φιλοδοξίες του ξεπερνούσαν τις φυσικές του δυνατότητες, έπινε ένα επικίνδυνο ελιξίριο που τον μεταμόρφωνε σε έναν ασταμάτητο ανθρωποκυνηγό. Όμως η υπερφυσική αυτή δύναμη είχε ένα πολύ βαρύ τίμημα.

Πριν από τη μεταμόρφωσή του, ο Γουόργουικ ήταν περιζήτητος στη Ζάουν ως ''προμηθευτής'' ανθρώπινων πειραματόζωων για επιστημονικές μελέτες. Γνωστός για τις πονηρές μεθόδους του και την αδίστακτη επιμονή του, ο περίγυρός του τον αντιμετώπιζε με σεβασμό ανάμεικτο με φόβο. Όσο πιο γνωστός γινόταν, τόσο πιο απαιτητικές ήταν οι αποστολές που αναλάμβανε. Οι πελάτες του ήθελαν ολοένα πιο σπάνια και επικίνδυνα δείγματα και τα χρονικά περιθώρια που έθεταν ήταν πολύ στενά. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους, ο Γουόργουικ χρειαζόταν δύναμη που ξεπερνούσε τα όρια της ανθρώπινης μορφής του. Ο Σιντζτ, ένας από τους λιγοστούς πιστούς φίλους του, ανακάλυψε μια πανίσχυρη φόρμουλα. Η φόρμουλα απαιτούσε τρία βασικά συστατικά: ασήμι από τα Νησιά της Σκιάς, το δόντι ενός άγριου λύκου από το Μπέηλφάϊαρ και την καρδιά ενός ουράνιου πλάσματος. Τα δύο πρώτα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα για τον Γουόργουικ, αλλά το τρίτο ήταν σαφώς πιο δύσκολο. Ταξίδεψε στην Ιονία για να βρει τη Σοράκα, ένα πλάσμα που πολλοί πίστευαν ότι καταγόταν από τα άστρα, αλλά αυτή ανακάλυψε το σχέδιό του και τον έδιωξε μακριά με πανίσχυρη μαγεία. Ανήμπορος να συμβιβαστεί με την αποτυχία του, επέστρεψε στον Σιντζτ παραμορφωμένος και έξαλλος από θυμό. Ζήτησε από τον επιστήμονα να του δώσει το ημιτελές φίλτρο, αλλά ο Σιντζτ τον προειδοποίησε ότι τα αποτελέσματα θα ήταν απρόβλεπτα. Ο Γουόργουικ αγνόησε την προειδοποίηση του φίλου του και ήπιε το φίλτρο. Το μείγμα τον μεταμόρφωσε σε ένα πλάσμα που ήταν και άνθρωπος και λύκος και του χάρισε ωμή δύναμη και αναπτυγμένες αισθήσεις. Ενθουσιασμένος, άρχισε αμέσως να δοκιμάζει τις νέες του δυνάμεις. Κάθε μέρα που περνούσε, τα ένστικτά του γίνονταν ολοένα πιο ισχυρά, αλλά η ανθρώπινη φύση του υποχωρούσε περισσότερο. Ένιωθε ότι έχανε τον έλεγχο: αν και πάντα έπιανε τα θηράματά του, πολλές φορές δεν κατάφερνε να τα φέρει πίσω ζωντανά. Τώρα, αναζητά την καρδιά της Σοράκα για να σταθεροποιήσει τη μεταμόρφωσή του πριν οι παρορμήσεις του ζώου υπερισχύσουν εντελώς της λογικής του σκέψης.

''Στο τέλος, το κτήνος μας προλαβαίνει όλους μας''.
-- Γουόργουικ


Στατιστικά

Ζημιά56.76(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή428(+98 / ανά επίπεδο)
Μάνα190(+30 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.05(+0.8 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7.1(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Λαίμαργο Χτύπημα - Δαγκώνει μια εχθρική μονάδα και θεραπεύει τον Γουόργουικ.
Χτυπά ένα εχθρό προκαλώντας μαγική ζημιά ίση με τη μεγαλύτερη τιμή μεταξύ 75/125/175/225/275 (+1) και 8/10/12/14/16% (+1) της μέγιστης Ζωής του στόχου (μπορεί να προκαλέσει μόνο σταθερή ζημιά στα τέρατα), ενώ θεραπεύει τον Γουόργουικ για το 80% της ζημιάς που προκαλείται.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
400
Κάλεσμα Κυνηγιού - Ο Γουόργουικ αφήνει ένα ουρλιαχτό το οποίο αυξάνει την Ταχύτητα Επίθεσης όλων των σύμμαχων ηρώων για μικρό διάστημα.
Ο Γουόργουικ ουρλιάζει με δύναμη εμπνέοντας όλους τους κοντινούς σύμμαχους ήρωες, ενώ αυξάνεται η ταχύτητα επίθεσης του Γουόργουικ κατά 40/50/60/70/80% και η ταχύτητα επίθεσης όλων των κοντινών σύμμαχων ηρώων στο μισό αυτού του ποσοστού για 10 δευτερόλεπτα.
Κόστος
35 Μάνα
Εμβέλεια
1250
Μυρωδιά Αίματος - Ο Γουόργουικ διαισθάνεται τους πληγωμένους εχθρικούς ήρωες που βρίσκονται γύρω του. Η μυρωδιά του αίματος του προκαλεί μανία, κάτι που τον κάνει να κινείται με απίστευτη ταχύτητα.
Εναλλαγή: Ο Γουόργουικ διαισθάνεται τους εχθρικούς ήρωες που διαθέτουν κάτω από το 50% ζωής σε απόσταση 1500/2300/3100/3900/4700. Κατά τον εντοπισμό των εχθρών με χαμηλή ζωή, αποκτά επιπλέον 20/25/30/35/40% Ταχύτητα Κίνησης.
Κόστος
Χωρίς Κόστος
Εμβέλεια
1600
Ατελείωτος Εξαναγκασμός - Ο Γουόργουικ επιτίθεται ξαφνικά σε έναν εχθρικό ήρωα, καταστέλλοντας το στόχο του, ενώ παράλληλα προκαλεί μαγική ζημιά για μερικά δευτερόλεπτα.
Ο Γουόργουικ επιτίθεται ξαφνικά σε έναν εχθρικό ήρωα, καταστέλλοντάς τον για 1.8 δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Γουόργουικ επιτίθεται στο θύμα του 5 φορές, προκαλώντας 250/335/420 (+2.0) συνολική μαγική ζημιά (κάθε επίθεση προκαλεί επιδράσεις από χτυπήματα 5 φορές).

Όσο διαρκεί η επίδραση, ο Γουόργουικ κερδίζει 30% Αρπαγή Ζωής.
Κόστος
100/125/150 Μάνα
Εμβέλεια
700
Αιώνια Δίψα - Κάθε επίθεση του Γουόργουικ τον θεραπεύει. Κάθε διαδοχικό χτύπημα στον ίδιο στόχο θεραπεύει ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες ζωής στον Γουόργουικ.

Συμβουλές

  • Ο Γουόργουικ είναι ο ιδανικός ήρωας για τη θανάτωση τεράτων στο δάσος. Η ικανότητα Λαίμαργο Χτύπημα μπορεί να διατηρήσει τη ζωή σας, ειδικά αν καταφέρετε να αποκτήσετε την μπλε ενίσχυση του Αρχαίου Γκόλεμ.
  • Η απόλυτη ικανότητα του Γουόργουικ μπορεί να συσσωρεύσει επιπτώσεις κατά το χτύπημα, όπως είναι ο Μαύρος Θεριστής ή το Παρανοϊκό ξίφος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου