Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Orianna, the Lady of Clockwork

η Αφέντρα του ΡολογιούΥπήρχε κάποτε στο Πιλτόβερ ένας άντρας που λεγόταν Κόριν Ρέβεκ, ο οποίος είχε μια κόρη, την Οριάνα που αγαπούσε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Αν και η Οριάνα διέθετε ένα απίστευτο χάρισμα για τον χορό, έτρεφε βαθύ θαυμασμό για τους ήρωες στο League of Legends. Αυτό της το ενδιαφέρον την ανάγκασε να αρχίσει προπονήσεις για να γίνει κι αυτή πρωταθλήτρια. Δυστυχώς, από την αφέλειά της, πήρε κάποια περιττά και επικίνδυνα ρίσκα που οδήγησαν τελικά στον τραγικό χαμό της. Ο θάνατος της Οριάνα συνέτριψε τον Κόριν, οδηγώντας τον σε βαθιά κατάθλιψη και σε μια εμμονή με την τεχνομαγεία. Το κενό στη ζωή του από τον χαμό της κόρης του, κατάντησε δυσβάσταχτο, έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει μια αντικατάσταση- κάτι που θα εκπλήρωνε το όνειρο της Οριάνα να εισέλθει στο Πρωτάθλημα. Έτσι ο Κόριν κατασκεύασε μια πολύπλοκη φονική μηχανή που βάφτισε με το όνομα της κόρης του. Γνωρίζοντας ότι ήταν γραφτό να γίνει πρωταθλήτρια και βλέποντας ότι οι καιροί άλλαζαν, κατασκεύασε τη Μπάλα ως ακόλουθο και προστάτη της. Αυτή η σχεδόν συμβιωτική δημιουργία χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό είδος τεχνομαγείας, που βασίζεται περισσότερο στον ηλεκτρισμό παρά στα γρανάζια.

Η Οριάνα και η Μπάλα μάχονται τώρα ως Ήρωες στο League of Legends, χρησιμοποιώντας την συχνά εσφαλμένη ηθικότητά της ως πυξίδα. Προσπαθεί ειλικρινά να ταιριάξει με τον κόσμο γύρω της. Όμως, όσο σκληρά κι αν προσπαθεί, η Οριάνα δεν θα γίνει ποτέ άνθρωπος και θα υπάρχει πάντα κάτι το αλλόκοτο και ξένο πάνω της. Αν και προσπαθεί να έχει κοινωνικές επαφές με τους άλλους ήρωες στο League of Legends, ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να αγνοήσουν την εξωτική της προέλευση. Για τους περισσότερους, δεν υπάρχει τίποτα μέσα της και η Οριάνα είναι ένα κούφιο μηχάνημα με γρανάζια- αν και είναι επικίνδυνο και θανατηφόρο. Παρόλα αυτά, παραμένει η τέλεια κόρη στα μάτια του πατέρα της.

''Χόρεψε με 'μένα, μικρό μου. Χόρεψε με 'μένα στη λήθη.''


Στατιστικά

Ζημιά44(+2.6 / ανά επίπεδο)
Ζωή385(+79 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης325
Πανοπλία8(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής5.95(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Εντολή: Επίθεση - Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να πυροβολήσει προς τη θέση ενός στόχου, κάτι που προκαλεί μαγική ζημιά στους στόχους που υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής (προκαλεί λιγότερη ζημιά σε επόμενους στόχους). Έπειτα, η μπάλα παραμένει στη θέση του στόχου.
Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα να μεταφερθεί στη θέση ενός στόχου, προκαλώντας 60/90/120/150/180 (+0.5) μαγική ζημιά στους στόχους που συναντά στην πορεία της. Ωστόσο, προκαλεί 10% λιγότερη ζημιά σε κάθε μονάδα που χτυπά (Ελάχιστο 40%).

Μετά, η μπάλα παραμένει πίσω από τη θέση του στόχου.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
815
Εντολή: Παραφωνία - Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να απελευθερώσει έναν ενεργειακό παλμό, ο οποίος προκαλεί μαγική ζημιά γύρω του. Αυτή η κίνηση αφήνει πίσω ένα πεδίο στο οποίο επιταχύνεται η κίνηση των συμμάχων και επιβραδύνεται η κίνηση των εχθρών.
Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να απελευθερώσει έναν ενεργειακό παλμό, ο οποίος προκαλεί 70/115/160/205/250 (+0.7) μαγική ζημιά σε κοντινούς εχθρούς.

Ο παλμός αφήνει πίσω του ένα ενεργειακό πεδίο για 3 δευτερόλεπτα, το οποίο μειώνει την Ταχύτητα Κίνησης του εχθρού κατά 20/25/30/35/40% και αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης των συμμάχων κατά 20/25/30/35/40% για 2 δευτερόλεπτα. Η επίδραση εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
0
Εντολή: Προστασία - Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να κολλήσει σε ένα σύμμαχο ήρωα για να τον προστατεύσει, προκαλώντας παράλληλα μαγική ζημιά στους εχθρούς που συναντά κατά μήκος της διαδρομής. Επίσης, η μπάλα προσφέρει επιπλέον Θωράκιση και Αντίσταση μαγείας στον ήρωα στον οποίο έχει κολλήσει.
Παθητική: Η μπάλα προσθέτει 10/15/20/25/30 Θωράκιση και Αντίσταση μαγείας στο σύμμαχο ήρωα στον οποίο έχει κολλήσει.

Ενεργή: Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να μεταφερθεί και να κολλήσει σε ένα σύμμαχο ήρωα, προστατεύοντάς τον για 4 δευτερόλεπτα από 80/120/160/200/240 (+0.4) ζημιά. Οι εχθροί που συναντά στην πορεία της δέχονται το 75% της ζημιάς της τιμής της ασπίδας: 60/90/120/150/180 (+0.3).
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
1095
Εντολή: Ωστικό Κύμα - Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να απελευθερώσει ένα ωστικό κύμα, το οποίο προκαλεί μαγική ζημιά και εκτοξεύει τους κοντινούς εχθρούς προς το μέρος της μπάλας, μετά από μια μικρή καθυστέρηση.
Η Οριάνα δίνει εντολή στην μπάλα της να απελευθερώσει μετά από μικρή καθυστέρηση ένα ωστικό κύμα, το οποίο προκαλεί 150/225/300 (+0.7) μαγική ζημιά στους κοντινούς εχθρούς και τους εκτοξεύει στον αέρα σε προκαθορισμένη απόσταση προς την κατεύθυνση της μπάλας.
Κόστος
100/125/150 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ωρολογιακό Κούρδισμα - Οι αυτόματες επιθέσεις της Οριάνα προκαλούν πρόσθετη μαγική ζημιά. Αυτή η ζημιά αυξάνεται όσο η Οριάνα συνεχίζει να επιτίθεται στον ίδιο στόχο.

Συμβουλές

  • Εντολή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή Προστασία στον εαυτό σας για να πάρετε την μπάλα γρήγορα στα χέρια σας. Συνδυάστε την με την εντολή: Επίθεση για γρήγορη παρενόχληση.
  • Εντολή: Η εντολή Παραφωνία αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο απόδρασης, στην περίπτωση που η Οριάνα έχει στην κατοχή της την μπάλα. Ο συνδυασμός της ταχύτητας με τη χρήση ενός αντικειμένου καθυστέρησης μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ισχυρός.
  • Εντολή: Εάν τοποθετήσετε την μπάλα σωστά, η εντολή Ωστικό Κύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σύρετε τους εχθρούς προς το μέρος σας ή για να τους απωθήσετε μακριά σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου