Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Irelia, the Will of the Blades

η Θέληση των ΛεπίδωνΣτην αέναη αναζήτησή τους για την πνευματική εξύψωση οι Ιώνιοι έχουν δημιουργήσει τις πιο μαγευτικές και θανατηφόρες πολεμικές τέχνες σε ολόκληρη τη Γη των Ρούνων. Ωστόσο, η πιο εντυπωσιακή τεχνική λεπίδας που δημιουργήθηκε στην Ιωνία ήταν αποτέλεσμα ξένης παρέμβασης. Ο Δάσκαλος Λίτο ήταν ο κορυφαίος ξιφομάχος της εποχής του. Όλες οι μεγάλες οικογένειες των πόλεων-κρατών ήθελαν να τον προσλάβουν για να εκπαιδεύσει τους στρατούς τους. Η τεχνική που χρησιμοποιούσε ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό. Πολλοί έλεγαν ότι το σπαθί ζωντάνευε πραγματικά στο χέρι του. Παρά τις ικανότητές του, ο Δάσκαλος Λίτο πέθανε ξαφνικά, χτυπημένος από μια ασθένεια που δεν μπορούσαν να θεραπεύσουν ούτε οι καλύτεροι γιατροί της Γης των Ρούνων. Όταν πέθανε, άφησε πίσω του τον Ζήλο και την Ιρέλια, το γιο και την κόρη του, καθώς και ένα πραγματικά μοναδικό όπλο. Ο Ζήλος έγινε αξιωματικός στο στρατό της Ιωνίας και ηγήθηκε της αποστολής που επισκέφτηκε τη Ντεμάσια με σκοπό να ζητήσει βοήθεια ενάντια στην επικείμενη εισβολή της Νόξους στην Ιωνία. Η Ιρέλια ανέλαβε την προστασία της πατρίδας της μέχρι την επιστροφή του Ζήλου και έτσι ήταν μόνη της όταν οι δυνάμεις της Νόξους επιτέθηκαν.

Οι Ιώνιοι πολέμησαν γενναία, αλλά πολύ γρήγορα το έδαφος της Ιωνίας βάφτηκε κόκκινο με το αίμα των υπερασπιστών της. Στην τελική μάχη του Πλασίντιουμ, οι Ιώνιοι ετοιμάστηκαν να παραδώσουν τα όπλα τους, αλλά το θάρρος της νεαρής Ιρέλια, με το σπαθί του πατέρα της στα χέρια, τους κράτησε στη θέση τους. Στη μανιασμένη μάχη που ακολούθησε, η Ιρέλια μολύνθηκε από τη μαύρη μαγεία των Νοξιανών. Καθώς η ψυχή της άφηνε το σώμα της, η Σοράκα, η Κόρη των Άστρων έκανε μια τελευταία προσπάθεια να την κρατήσει σε αυτόν τον κόσμο. Αρνούμενη να εγκαταλείψει το λαό της, η Ιρέλια σηκώθηκε και πάλι στα πόδια της παρόλο που βρισκόταν στα πρόθυρα του θανάτου... και το σπαθί του πατέρα της υψώθηκε και αυτό στον αέρα, δίπλα της. Η Ιρέλια όρμησε και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης, χωρίς να αναρωτηθεί για την περίεργη συμπεριφορά του σπαθιού. Το όπλο έμοιαζε να χορεύει γύρω της με τη δική του θέληση, κάνοντας κομμάτια τους Νοξιανούς που έβλεπαν το θάνατο να τους πλησιάζει με μάτια γεμάτα έκπληξη. Οι αποδεκατισμένοι εισβολείς αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από το Πλασίντιουμ. Μετά τη νίκη της, η Ιρέλια διορίστηκε Αρχηγός της Φρουράς της Ιωνίας. Αργότερα, όταν η υπεράσπιση της πατρίδας της μετατοπίστηκε στις Αρένες της Δικαιοσύνης, το ίδιο έκανε κι αυτή.

''Το σπαθί κινείται με φονική χάρη, σαν να ζωγραφίζει με αίμα''.
-- Νοξιανή αναφορά από το πεδίο της μάχης


Στατιστικά

Ζημιά56(+3.3 / ανά επίπεδο)
Ζωή456(+90 / ανά επίπεδο)
Μάνα230(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία15(+3.75 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.5(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.65 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ορμή Λεπίδας - Η Ιρέλια εκτινάσσεται μπροστά για να χτυπήσει το στόχο της. Αν σκοτωθεί ο στόχος, ο χρόνος επαναφόρτισης των Λεπίδων τάσης μηδενίζεται και επιστρέφονται 35 Μάνα.
Η Ιρέλια εκτινάσσεται μπροστά για να χτυπήσει το στόχο της, προκαλώντας 20/50/80/110/140 (+1) σωματική ζημιά.

Αν σκοτώσει τον στόχο, ο χρόνος επαναφόρτισης της Λεπίδας τάσης μηδενίζεται και επιστρέφονται 35 Μάνα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
650
Τεχνική Χίτεν - Η Ιρέλια κατέχει την τέχνη Χίτεν, κάτι που παρέχει παθητικά στις σωματικές επιθέσεις της τη δυνατότητα αναπλήρωσης ζωής. Η ενεργοποίηση της ικανότητας Στυλ Χίτεν δίνει στις βασικές της επιθέσεις πραγματική ζημιά για μικρό χρονικό διάστημα.
Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις αποκαθιστούν 5/7/9/11/13 ζωή.

Ενεργή: Οι βασικές επιθέσεις της Ιρέλια προκαλούν 15/30/45/60/75 πραγματική ζημιά και διπλασιάζουν τη ζωή που αναπληρώνεται για 6 δευτερόλεπτα.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Χτύπημα Ισορροπίας - Η επίθεση της Ιρέλια εξισορροπεί τη μάχη, προκαλώντας ζημιά και επιβραδύνοντας το στόχο. Ωστόσο, αν ο στόχος έχει υψηλότερο ποσοστό ζωής από την Ιρέλια, τότε το χτύπημα τον ακινητοποιεί.
Η Ιρέλια τρυπά το στόχο της και του προκαλεί 80/130/180/230/280 (+0.5) μαγική ζημιά, ενώ τον επιβραδύνει κατά 60% για 1/1.25/1.5/1.75/2 δευτερόλεπτο(α).

Αν ο στόχος έχει υψηλότερο ποσοστό Ζωής από την Ιρέλια, τότε η Ιρέλια ακινητοποιεί το στόχο κατά τη διάρκεια της επίδρασης.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
325
Υπερβατικές Λεπίδες - Η Ιρέλια καλεί 4 λεπίδες πνεύματος τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει σωματική ζημιά και να απορροφήσει τη ζωή των εχθρών που χτυπούν.
Η Ιρέλια καλεί 4 λεπίδες πνεύματος τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει 80/120/160 (+0.6) (+0.5) σωματική ζημιά στους εχθρούς που χτυπούν. Θεραπεύει το 25% της ζημιάς που προκαλείται ενάντια σε ήρωες και το 10% ενάντια σε υπηρέτες.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Θέρμη της Ιωνίας - Μειώνει τη διάρκεια ακινητοποίησης, επιβράδυνσης, τρόμου, πρόκλησης, παγίδας, δεσίματος που προκαλεί οποιοσδήποτε κοντινός εχθρός.

1 Ήρωας: 10%
2 Ήρωες: 25%
3 Ήρωες: 40%


Συμβουλές

  • Με την Ορμή Λεπίδας μπορείτε να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις, στοχεύοντας υπηρέτες με χαμηλή ζωή καθώς πλησιάζετε τους εχθρικούς ήρωες.
  • Φυλάξτε τις Υπερβατικές Λεπίδες για την σωστή στιγμή.
  • Κρατήστε το Χτύπημα Ισορροπίας για μια μάχη που πάει άσχημα και ίσως αντιστραφεί η κατάσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου