Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Lux, the Lady of Luminosity

η Κυρά του ΦωτόςΓόνος των ευγενών Στεμματοφυλάκων, της υποδειγματικής οικογένειας που υπηρετεί την Ντεμάσια, η Λουξάνα γεννήθηκε για μεγαλεία. Μεγάλωσε ως μοναχοκόρη και γρήγορα απόλαυσε την υψηλή εκπαίδευση και τις πλούσιες δεξιώσεις που χαρακτηρίζουν τις αριστοκρατικές οικογένειες όπως ήταν οι Στεμματοφύλακες. Καθώς ωρίμαζε η Λουξ, έγινε εμφανές πως ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα. Μπορούσε με τα τεχνάσματά της να πείσει κάποΙων ότι είχε δει κάτι που δεν υπήρχε. Μπορούσε επίσης να εξαφανιστεί σε κοινή θέα. Κατά κάποΙων τρόπο, μπορούσε να καταλάβει πώς λειτουργούσε ένα ξόρκι που είχε δει να γίνεται μια φορά μπροστά της. Θεωρήθηκε παιδί-θαύμα και τράβηξε το ενδιαφέρον των Ντεμασιανών κυβερνητικών, στρατιωτικών και πολιτικών εξίσου.

Ως μια από τις πιο νεαρές γυναίκες που δοκιμάστηκαν ποτέ από το Κολέγιο της Μαγείας, διαπιστώθηκε ότι κατέχει έναν μοναδικό έλεγχο πάνω στις δυνάμεις του φωτός. Η νεαρή Λουξ το θεώρησε μεγάλο χάρισμα, κάτι που θα την βοηθούσε στο όνομα του καλού. Έχοντας συνειδητοποιήσει τις μοναδικές της ικανότητες, ο Ντεμασιανός στρατός την εκπαίδευσε σε κρυφές αποστολές. Γρήγορα έγινε ξακουστή για τους τολμηρούς της άθλους- ο πιο επικίνδυνος ήταν όταν βρέθηκε βαθιά στα δωμάτια του Νοξιανού Αρχιστράτηγου. Ανέσυρε πολύτιμες κρυφές πληροφορίες σχετικές με την συμπλοκή Νόξους και Ιωνίας, κερδίζοντας την εύνοια των Ντεμασιανών και των Ιωνίων ταυτόχρονα. Παρόλα αυτά, οι αποστολές ανίχνευσης και αναγνώρισης δεν ήταν για αυτήν. Η Λουξ είναι το φως του λαού της και το αληθινό της κάλεσμα ήταν στο League of Legends, όπου θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού της και να ξεδιπλώσει τα ταλέντα της για να εμπνεύσει όλη τη Ντεμάσια.

'Οι εχθροί της ανησυχούν όταν βλέπουν το φως της, αλλά θα πρέπει να τρέμουν τη στιγμή που το φως σβήνει.''
-- Γκάρεν, ο Προστάτης της Ντεμάσια


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.3 / ανά επίπεδο)
Ζωή345(+79 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία8(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Φωτεινό Δέσιμο - Η Λουξ απελευθερώνει μια σφαίρα φωτός η οποία δεσμεύει και προκαλεί ζημιά σε έως και δύο εχθρικές μονάδες.
Εξαπολύει μια σφαίρα φωτός, δένοντας στο έδαφος τον πρώτο εχθρό που χτυπά για 2 δευτερόλεπτα, ενώ προκαλεί 60/110/160/210/260 (+0.7) μαγική ζημιά. Ο δεύτερος εχθρός δέχεται το 50% της επίδρασης.
Κόστος
50/60/70/80/90 Μάνα
Εμβέλεια
1175
Πρισματικό Φράγμα - Η Λουξ ρίχνει το ραβδί της και κάμπτει το φως γύρω από τους φιλικούς στόχους που αγγίζει, προστατεύοντας τους από τη ζημιά που δέχονται.
Η Λουξ ρίχνει το ραβδί της, το οποίο επιστρέφει πίσω, στην τοποθεσία του στόχου και προστατεύει τον εαυτό της και όλους τους σύμμαχους ήρωες που αγγίζει από 80/105/130/155/180 (+0.35) ζημιά για 3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
1075
Λαμπρή Μοναδικότητα - Εξαπολύει μια ανωμαλία παραμορφωμένου φωτός σε μια περιοχή, η οποία επιβραδύνει τους κοντινούς εχθρούς. Η Λουξ μπορεί να την ανατινάξει για να προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στο πεδίο επιρροής.
Δημιουργεί μια ζώνη που επιβραδύνει τους εχθρούς κατά 20/24/28/32/36%. Μετά από 5 δευτερόλεπτα, η ζώνη εκρήγνυται προκαλώντας 60/105/150/195/240 (+0.6) μαγική ζημιά.

Ενεργοποιήστε ξανά την ικανότητα για να προκαλέσετε την έκρηξη νωρίτερα.
Κόστος
70/85/100/115/130 Μάνα
Εμβέλεια
1100
Απόλυτη Λάμψη - Αφού συγκεντρώσει ενέργεια, η Λουξ εξαπολύει μια ακτίνα φωτός που προκαλεί ζημιά σε όλους τους στόχους στην περιοχή. Επιπλέον, ενεργοποιεί την παθητική ικανότητα της Λουξ και μηδενίζει τη διάρκεια της αποδυνάμωσης του Φωτισμού.
Δημιουργεί μια εκτυφλωτική ακτίνα φωτός που προκαλεί 300/400/500 (+0.75) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην ίδια γραμμή. Η Απόλυτη Λάμψη αναφλέγεται και αναπληρώνει την επίδραση του Φωτισμού.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
3000
Φωτισμός - Τα ξόρκια της Λουξ φορτίζουν το στόχο με ενέργεια για 6 δευτερόλεπτα. Η επόμενη επίθεση της Λουξ πραγματοποιεί ανάφλεξη της ενέργειας και προκαλεί στο στόχο μαγική ζημιά (ανάλογα με το επίπεδο της Λουξ).

Συμβουλές

  • Οι ικανότητες της Λουξ ειδικεύονται στον έλεγχο κάποιας ζώνης. Ετοιμάστε τη Λαμπρή Μοναδικότητα για να εμποδίσετε την εφόρμηση ή την απόδραση ενός εχθρού.
  • Αν δυσκολεύεστε να πετύχετε με το Πρισματικό Φράγμα, μην ξεχνάτε ότι επιστρέφει σε εσάς όταν φτάσει στη μέγιστη απόσταση. Τοποθετηθείτε έξυπνα ώστε να πετύχετε τους συμμάχους όταν επιστρέφει.
  • Η Λαμπρή Μοναδικότητα είναι έξοχο εργαλείο ανίχνευσης. Πετάξτε τη μέσα στους θάμνους πριν μπείτε μέσα προκειμένου να ελέγξετε για ενέδρες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου