Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Rengar, the Pridestalker

ο Ένδοξος ΚυνηγόςΣε κάθε τοίχο της φωλιάς του, ο κυνηγός τροπαίων Ρένγκαρ κρεμά τα κεφάλια, τα κέρατα, τα νύχια και τα δόντια των πιο επικίνδυνων πλασμάτων του Βάλοραν. Παρόλο που η συλλογή του είναι τεράστια, ο Ρένγκαρ παραμένει ανικανοποίητος κι αναζητά αδιάκοπα όλο και μεγαλύτερα θηράματα. Κινείται με υπομονή πριν σκοτώσει, μελετά το θήραμά του, μαθαίνει και προετοιμάζεται για να βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με το τέρας που δεν έχει κατορθώσει να νικήσει ποτέ.

Ο Ρένγκαρ δεν γνώρισε ποτέ τους πραγματικούς γονείς του, αλλά τον μεγάλωσε ένας άνθρωπος που είχε τη φήμη θρυλικού κυνηγού. Ήταν τέλειος μαθητής, ρουφούσε με πάθος τα μαθήματα του πατέρα του και βελτιωνόταν με τα αφύσικα, άγρια ένστικτά του. Πριν ακόμα μεγαλώσει πλήρως η χαίτη του, ο Ρένγκαρ ξεκίνησε μόνος του να διεκδικήσει μια μεγάλη περιοχή για τον εαυτό του. Στην περίμετρό του, κάρφωσε τα κρανία των σκοτωμένων θυμάτων του, ως προειδοποίηση σε πιθανούς εισβολείς. Πίστευε ότι η απόλυτη κυριαρχία σε μια περιοχή θα τον ικανοποιούσε, αλλά δεν μπορούσε να βρει γαλήνη. Κανένα από τα τέρατα στην περιοχή του δεν ήταν δύσκολη λεία και χωρίς δυνατούς αντιπάλους που θα δοκίμαζαν τα όριά του, το πνεύμα του Ρένγκαρ αποδυναμώθηκε. Φοβήθηκε ότι δεν είχε απομείνει κανένα αξιόλογο θήραμα κι ότι δεν θα αισθανόταν ποτέ ξανά τη συγκίνηση του κυνηγιού. Ακριβώς όταν έμοιαζε να έχει χάσει κάθε ελπίδα, βρέθηκε αντιμέτωπος με το τέρας. Ήταν ένα αποκρουστικό, αλλόκοτο πλάσμα που φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ανήκε στον κόσμο του. Είχε γιγάντια νύχια σαν δρεπάνια και καταβρόχθιζε κάθε ζώο που έβρισκε στο δρόμο του. Με ασυγκράτητο ζήλο μπροστά στην προοπτική μιας πρόκλησης σαν αυτή, ο Ρένγκαρ έστησε ενέδρα και επιτέθηκε βιαστικά στο τέρας. Ήταν πολύ ανώτερο από ο,τιδήποτε είχε κυνηγήσει μέχρι τότε. Η μάχη τους ήταν άγρια και τραυματίστηκαν και οι δύο βαριά. Ο Ρένγκαρ έχασε ένα μάτι, αλλά το πιο σκληρό χτύπημα ήταν αυτό στην υπερηφάνεια του. Δεν είχε αποτύχει ποτέ ξανά στο κυνήγι του. Και ακόμα χειρότερα, τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που αναγκάστηκε να υποχωρήσει. Τις επόμενες ημέρες, ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου. Οι πόνοι του ήταν απερίγραπτοι, αλλά βαθιά μέσα του ένιωσε μια αχτίδα χαράς. Το κυνήγι είχε ξεκινήσει. Αν υπήρχαν σ' αυτόν τον κόσμο τόσο ισχυρά όντα, θα τα έβρισκε και θα έφτιαχνε ένα βουνό από τα κεφάλια τους. Ωστόσο, ήθελε ακόμη να γευτεί τη χαρά της σφαγής του τέρατος. Στο μεγαλύτερο τοίχο της φωλιάς του, κρατά ένα μέρος του κενό για να βάλει το κεφάλι του τέρατος, ένα τρόπαιο που ορκίζεται ότι μια μέρα θα είναι το επίκεντρο της συλλογής του.

«Κυνήγα τους αδύναμους και θα επιβιώσεις, κυνήγα τους δυνατούς και θα ζήσεις.»
-- Ρένγκαρ


Στατιστικά

Ζημιά55(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή435(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα5(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής3.6(+0.4 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα0(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Θηριωδία - Η επόμενη βασική επίθεση του Ρένγκαρ προκαλεί επιπλέον ζημιά και ο Ρένγκαρ αποκτά αυξημένη Ταχύτητα Επίθεσης.
Πλεονέκτημα Αγριότητας: Ο Ρένγκαρ προκαλεί αυξημένη ζημιά και το πλεονέκτημα Ταχύτητας Επίθεσής του διπλασιάζεται.

Η επόμενη βασική επίθεση που θα εκτελεστεί εντός 6 δευτερολέπτων προκαλεί 30/60/90/120/150 (+1) σωματική ζημιά. Προσφέρει % Ταχύτητα Επίθεσης για 4 δευτερόλεπτα.

Πλεονέκτημα Αγριότητας: Προκαλεί επιπλέον ζημιά ίση με το 100% της Ζημιάς Επίθεσης του Ρένγκαρ και το μπόνους στην Ταχύτητα Επίθεσης διπλασιάζεται.
Κόστος
Δίνει 1 πόντο Αγριότητας
Εμβέλεια
0
Πολεμικός Βρυχηθμός - Ο Ρένγκαρ βγάζει έναν πολεμικό βρυχηθμό, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς του και αποκτώντας επιπλέον Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για μικρό χρονικό διάστημα.
Πλεονέκτημα Αγριότητας: Ο Ρένγκαρ αναπληρώνει μεγάλο μέρος της ζωής του.

Προκαλεί 50/80/110/140/170 (+0.8) μαγική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται σε μια περιοχή. Αν η ικανότητα προκαλέσει ζημιά σε έναν εχθρό, ο Ρένγκαρ αποκτά 15/22/29/36/43 Θωράκιση και Αντίσταση μαγείας για 3 δευτερόλεπτα.

Πλεονέκτημα Αγριότητας: Ο Ρένγκαρ αναπληρώνει 0.0 Ζωή.
Κόστος
Δίνει 1 πόντο Αγριότητας
Εμβέλεια
500
Χτύπημα Μπόλα - Ο Ρένγκαρ πετάει ένα μπόλα στο στόχο του και τον επιβραδύνει για μικρό χρονικό διάστημα.
Πλεονέκτημα Αγριότητας: Ακινητοποιεί το στόχο για 1 δευτερόλεπτο.

Πετάει ένα μπόλα που προκαλεί 60/105/150/195/240 (+0.7) σωματική ζημιά και επιβραδύνει έναν εχθρό κατά 50/55/60/65/70%. Η Ταχύτητα Κίνησης του εχθρού επανέρχεται σταδιακά εντός 2,5 δευτερολέπτων.

Πλεονέκτημα Αγριότητας: Ακινητοποιεί το στόχο για 1 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Δίνει 1 πόντο Αγριότητας
Εμβέλεια
575
Συγκίνηση του Κυνηγιού - Ο Ρένγκαρ ενεργοποιεί το ένστικτο του κυνηγού, γίνεται αόρατος και μπορεί να δει όλους τους αντίπαλους Ήρωες σε μεγάλη απόσταση γύρω του. Αποκτά Ταχύτητα Κίνησης και κερδίζει γρήγορα πόντους Αγριότητας όσο παραμένει αόρατος.
Ενεργοποιεί το ένστικτο του κυνηγού που κάνει τον Ρένγκαρ αόρατο μετά από 1 δευτερόλεπτο (με καθυστέρηση έως και 3 δευτερολέπτων αν δέχεται ζημιά) και του επιτρέπει να εντοπίζει αντίπαλους Ήρωες σε απόσταση 2000/3000/4000.

Ο Ρένγκαρ αποκτά 20/25/30% επιπλέον Ταχύτητα Κίνησης και 5 πόντους Αγριότητας σε 3,75 δευτερόλεπτα. Διαρκεί 5.0 δευτερόλεπτα ή μέχρι ο Ρένγκαρ να χρησιμοποιήσει μια ικανότητα που τον αναγκάζει να βγει από την απόκρυψη.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
2000/3000/4000
Αόρατος Κυνηγός - Όταν βρίσκεται μέσα στη βλάστηση ή είναι σε απόκρυψη, ο Ρένγκαρ κάνει άλμα προς το στόχο του όταν χρησιμοποιεί τη βασική του επίθεση.

Ο Ρένγκαρ αποκτά 1 πόντο Αγριότητας με κάθε ικανότητα που χρησιμοποιεί εναντίον των εχθρών του. Όταν φτάσει τους 5 πόντους Αγριότητας, η επόμενη ικανότητα του Ρένγκαρ ενισχύεται και αποκτά μια επιπλέον επίδραση.


Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε την υπέρτατη ικανότητα του Ρένγκαρ για να βρείτε και να δολοφονήσετε στόχους υψηλής προτεραιότητας σε ομαδικές μάχες και συμπλοκές.
  • Μεγάλο μέρος της δύναμης του Ρένγκαρ προέρχεται από τις ενισχυμένες ικανότητες, όταν τις χρησιμοποιεί την κατάλληλη στιγμή. Γι' αυτό διαλέξτε με προσοχή!
  • Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε διαδρομές μέσα από τη βλάστηση όταν κυνηγάτε εχθρούς για να εκμεταλλευτείτε την παθητική ικανότητα του Ρένγκαρ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου