Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Sivir, the Battle Mistress

η Κυρά της ΜάχηςΗ πανέμορφη και θανατηφόρα ηρωίδα γνωστή ως Σίβιρ αποτελεί φαβορί των επικαλεστών του Πρωταθλήματος εδώ και μια δεκαετία. Μισθοφόρος έξω από τις Αρένες της Δικαιοσύνης, η Σίβιρ είναι υπόδειγμα του επαγγελματία πολεμιστή στη σύγχρονη Γη των Ρούνων. Η Σίβιρ δεν ενδιαφέρεται για την ίντριγκα και τη διπλωματία στα παρασκήνια του Πρωταθλήματος. Μοναδικό της κίνητρο είναι ο πλούτος και τα υλικά αγαθά και πληρώνεται αδρά για τις υπηρεσίες της. Η Σίβιρ είναι μια από τις πλουσιότερες προσωπικότητες στο πρόσωπο του Βάλοραν. Της ανήκουν πολλά σπίτια σε διαφορετικές πόλεις-κράτη, αλλά και μερίδια ιδιοκτησίας σε πολλές επιχειρήσεις σε ολόκληρο το βασίλειο. Οι επικριτές της, είτε επειδή ζηλεύουν την επιτυχία της είτε επειδή αποδοκιμάζουν την υλιστική ηθική της, βλέπουν τελευταία τη Σίβιρ ως σύμβολο της άσχημης, μισθοφορικής φύσης του Πρωταθλήματος. Η Σίβιρ αγνοεί τους επικριτές της, λέγοντας ότι ο κώδικας ηθικής της είναι λιγότερο αδίστακτος από τους ανταγωνιστές της, αλλά ''όλοι εξαγοράζονται.''

Η Σίβιρ έχει συλλέξει πολλούς τίτλους και διακρίσεις κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της, αλλά αυτή που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα ήταν ''Πολέμαρχος της Νόξους''. Τώρα είναι γνωστή απλά ως 'Αφέντρα της Μάχης' αφού έσπασε το συμβόλαιο με την Νοξιανή ηγεσία. Η Σίβιρ τόλμησε να εναντιωθεί στον Νοξιανό πόλεμο εναντίον στο ειρηνικό νησί της Ιωνίας, αν και το έκανε λιγότερο για λόγους ηθικής και περισσότερο λόγω διορατικότητας: είχε προβλέψει μια αιματηρή ισοπαλία και επιβεβαιώθηκε τελικά όταν οι Ίωνες κατάφεραν α απωθήσουν την άγρια επίθεση των Νοξιανών. Η Σίβιρ κατηγόρησε την Νοξιανή ηγεσία ότι είχε χάσει τον κατεύθυνσή της, αποχώρησε από τη Νόξους και προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Ινστιτούτο Πολέμου. Η Νοξιανή ηγεσία έχει στείλει πολλούς πληρωμένους δολοφόνους για να εξοντώσουν την μισθοφόρο που αποχώρησε, αλλά κανείς τους δεν επιβίωσε.

''Η Σίβιρ αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα να την αποκαλούν 'Αφέντρα της Μάχης'.''
-- Τζαξ


Στατιστικά

Ζημιά49(+2.9 / ανά επίπεδο)
Ζωή378(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα203(+43 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία12.75(+3.25 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.25(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Λεπίδα μπούμερανγκ - Η Σίβιρ πετά τη λεπίδα της σαν μπούμερανγκ, η οποία προκαλεί ζημιά κατά την πορεία.
Η Σίβιρ πετά τη λεπίδα της σαν μπούμερανγκ, προκαλώντας 60/105/150/195/240 (+1.0) (+0.5) σωματική ζημιά στην πρώτη μονάδα και 20% λιγότερη ζημιά σε κάθε επόμενο στόχο με μέγιστη μείωση 40%.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
1075
Αποστρακισμός - Η επόμενη βασική επίθεση της Σίβιρ θα αναπηδήσει μεταξύ των στόχων της και θα προκαλέσει μειωμένη ζημιά με κάθε διαδοχικό χτύπημα.
Η επόμενη βασική επίθεση της Σίβιρ θα αναπηδήσει σε 5 επιπλέον στόχους και θα προκαλέσει 20/35/50/65/80 (+1) ζημιά στον πρώτο στόχο και 20% λιγότερη ζημιά με κάθε αναπήδηση (μόνο το πρώτο χτύπημα έχει πιθανότητα πρόκλησης επιδράσεων αντικειμένων).
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ασπίδα ξορκιών - Δημιουργεί ένα μαγικό φράγμα που μπλοκάρει μία εχθρική ικανότητα η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ενάντια στη Σίβιρ. Κάθε φορά που μπλοκάρει ένα εχθρικό ξόρκι, αναπληρώνει μάνα.
Η Σίβιρ δημιουργεί ένα μαγικό φράγμα για 3 δευτερόλεπτα που μπλοκάρει την επόμενη εισερχόμενη ικανότητα του εχθρού.

Αν η ασπίδα αυτή μπλοκάρει μια ικανότητα, η Σίβιρ αναπληρώνει 150 μάνα.
Κόστος
75 Μάνα
Εμβέλεια
0
Στο Κυνήγι - Η Σίβιρ οδηγεί τους συμμάχους της στη μάχη, αυξάνοντας την ταχύτητα κίνησης και επίθεσής τους για ένα χρονικό διάστημα.
Η Σίβιρ εκπέμπει δύναμη για 10 δευτερόλεπτα, αυξάνοντας την ταχύτητα κίνησής της κατά 20% και την ταχύτητα επίθεσής της κατά 30/45/60%. Οι κοντινοί σύμμαχοι επωφελούνται από την ίδια αύξηση ταχύτητας κίνησης και αποκτούν το μισό πλεονέκτημα στην ταχύτητας επίθεσης όσο διαρκεί η ικανότητα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Φτερά στα Πόδια - Όταν επιτίθεται σε έναν εχθρικό ήρωα, η ταχύτητα κίνησης της Σίβιρ αυξάνεται στιγμιαία.

Συμβουλές

  • Η Λεπίδα Μπούμερανγκ της Σίβιρ επιστρέφει στα χέρια της μόλις καλύψει τη μέγιστη εμβέλεια, οπότε έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε θέση και να χτυπήσετε τους εχθρούς που σε διαφορετική περίπτωση θα την είχαν αποφύγει.
  • Η χρήση του αντικειμένου Παγωμένο Σφυρί ή του αντικειμένου Φάγος σε συνδυασμό με την ικανότητα Στο κυνήγι, επιτρέπει σε εσάς και τους συμπαίκτες σας να χτυπάτε τους αντιπάλους σας χωρίς σταματημό.
  • Μόλις ενεργοποιηθεί ο Αποστρακισμός, ο μετρητής βασικών επιθέσεων της Σίβιρ μηδενίζεται, επομένως αν το ενεργοποιήσετε αμέσως μετά από μια κανονική βασική επίθεση, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη ζημιά που προκαλείτε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου