Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Brand, the Burning Vengeance

η Φλεγόμενη ΕκδίκησηΣε ένα μακρινό μέρος γνωστό ως Λόκφαρ ζούσε ένας βάρβαρος επιδρομέας με το όνομα Κέγκαν Ροντ. Ακολουθώντας τις συνήθειες του λαού του, ο Κέγκαν γύριζε τον κόσμο με τον πλοίο του, αρπάζοντας τους θησαυρούς όσων άτυχων τραβούσαν την προσοχή του. Μερικοί, τον θεωρούσαν ένα αιμοβόρο τέρας. Άλλοι, απλά έναν άνθρωπο. Μια νύχτα, όταν ο Κέγκαν και το πλήρωμά του διέσχιζαν τα παγωμένα νερά της πατρίδας τους, είδαν περίεργα φώτα να τρεμοπαίζουν στις χιονισμένες πεδιάδες. Ήταν λες και τα φώτα αυτά τους είχαν υπνωτίσει. Τους τραβούσαν προς το μέρος τους, όπως το φως της λάμπας τραβά τη νυχτοπεταλούδα. Όλοι μαζί, διέσχισαν την παγωμένη πεδιάδα, μέχρι που έφτασαν σε μια σπηλιά η είσοδος της οποίας ήταν καλυμμένη με αρχαία ρουνικά γράμματα. Η γλώσσα των ρούνων δεν ήταν πλέον κατανοητή στο λαό του Κέγκαν και δεν μπορούσαν να καταλάβουν την προειδοποίηση που έκρυβαν. Έτσι, προχώρησαν στο εσωτερικό της σπηλιάς, όπου είδαν μια στήλη φωτιάς να πάλλεται μέσα σε ένα τέλεια σχηματισμένο κλουβί από πάγο. Ήταν προφανές ότι αυτό που έβλεπαν ήταν κάτι το υπερφυσικό, καθώς με τόσο πάγο καμία φλόγα δεν θα μπορούσε να θεριέψει. Ωστόσο, ο παλμός της φλόγας ήταν υπνωτικός, εξίσου σαγηνευτικός και μαγευτικός με το τραγούδι μιας σειρήνας. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του έμειναν πίσω, αλλά ο Κέγκαν δεν μπορούσε να αντισταθεί. Πλησίασε τη φωτιά με το χέρι του απλωμένο...

Αυτή είναι η τελευταία ανάμνηση του Κέγκαν Ροντ, καθώς το σώμα του ανήκει πλέον στον Μπραντ. Είναι ένα πανάρχαιο πλάσμα, ίσως ένα από αυτά τα πλάσματα που ηττήθηκαν στους Πολέμους των Ρούνων. Στα αρχαία κείμενα, το πλάσμα αυτό είναι γνωστό ως η Φλεγόμενη Εκδίκηση. Είναι ένα πλάσμα που αποτελείται από αγνό, φλεγόμενο μίσος. Μοναδικός σκοπός της ύπαρξής του είναι η καταστροφή του κόσμου των ανθρώπων και των γιόρντελ. Κανείς δεν ξέρει σίγουρα πώς ο Μπραντ έφτασε στο Βάλοραν, αλλά δεν καθυστέρησε καθόλου να αποκαλύψει τις άγριες προθέσεις του. Τελικά, ο Μπραντ ηττήθηκε από τις δυνάμεις της Ντεμάσια, αλλά του δόθηκε μια επιλογή: να πολεμήσει στο Πρωτάθλημα των Θρύλων ή να πεθάνει. Όπως ήταν φυσικό, προτίμησε να παλέψει στο Πρωτάθλημα, τουλάχιστον προς το παρόν...

''Αυτό το μέρος θα καεί μια μέρα, όχι από τυχαία πυρκαγιά ή από τον δυνατό άνεμο, αλλά από την εκδίκηση που θα πάρω με τα ίδια μου τα χέρια''.
-- Μπραντ


Στατιστικά

Ζημιά51.66(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+76 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία12(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Κάψιμο - Ο Μπραντ εξαπολύει προς τα εμπρός μια πύρινη σφαίρα που προκαλεί μαγική ζημιά. Αν ο στόχος έχει πάρει φωτιά, το Κάψιμο θα τον ακινητοποιήσει για 2 δευτερόλεπτα.
Ο Μπραντ εξαπολύει μια μπάλα φωτιάς προς τα εμπρός, η οποία προκαλεί 80/120/160/200/240 (+0.65) μαγική ζημιά.

Φλόγα: Αν ο στόχος φλέγεται, η ικανότητα Κάψιμο θα ακινητοποιήσει το στόχο για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
1050
Κολόνα Φωτιάς - Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ο Μπραντ δημιουργεί μια Κολόνα Φωτιάς στη στοχευμένη περιοχή, προκαλώντας μαγική ζημιά στις εχθρικές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή. Οι μονάδες που καίγονται δέχονται 25% επιπλέον ζημιά.
Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, ο Μπραντ δημιουργεί μια Κολόνα Φωτιάς σε μια στοχευμένη τοποθεσία, η οποία προκαλεί 75/120/165/210/255 (+0.6) μαγική ζημιά σε εχθρικές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή.

Φλόγα: Οι μονάδες που φλέγονται δέχονται επιπλέον 25% ζημιά από την Κολόνα Φωτιάς.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
900
Απανθράκωση - Ο Μπραντ χτυπά με δύναμη το στόχο του, προκαλώντας μαγική ζημιά. Αν ο στόχος έχει πάρει φωτιά, η Απανθράκωση εξαπλώνεται στους κοντινούς εχθρούς.
Ο Μπραντ χτυπά με δύναμη το στόχο του, προκαλώντας 70/105/140/175/210 (+0.55) μαγική ζημιά.

Φλόγα: Αν ο στόχος φλέγεται, η Απανθράκωση μεταδίδεται και στους κοντινούς εχθρούς.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
625
Παρανάλωμα Πυρός - Ο Μπραντ εξαπολύει έναν καταστροφικό χείμαρρο φωτιάς, προκαλώντας μαγική ζημιά σε κάθε αναπήδηση. Αν ο στόχος φλέγεται, η ταχύτητα του βλήματος της ικανότητας Παρανάλωμα Πυρός αυξάνεται.
Ο Μπραντ εξαπολύει έναν καταστροφικό χείμαρρο φωτιάς, ο οποίος προκαλεί 150/250/350 (+0.5) μαγική ζημιά κάθε φορά που αναπηδά, έχοντας ως μέγιστο όριο τις 5 αναπηδήσεις.

Φλόγα: Αν ο στόχος φλέγεται, η ταχύτητα του βλήματος της ικανότητας Παρανάλωμα Πυρός αυξάνεται.
Κόστος
100/150/200 Μάνα
Εμβέλεια
750
Φλόγα - Τα ξόρκια του Μπραντ καίνε τους στόχους, προκαλώντας μαγική ζημιά ίση με το 2% της μέγιστης ζωής τους ανά δευτερόλεπτο για 4 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Αν οι υπηρέτες τους φλέγονται, οι εχθρικοί ήρωες δεν θα στέκονται κοντά τους, από φόβο μην τους πιάσει η Απανθράκωση.
  • Μπορείτε να συνδυάσετε τις ικανότητες του Μπραντ με διαφορετικούς τρόπους για μέγιστη ζημιά σε διαφορετικές περιστάσεις.
  • Το Παρανάλωμα Πυρός μεταπηδάει μεταξύ των εχθρών στην τύχη, για αυτό ρίξτε το σε μικρές ομάδες αν θέλετε να πετύχετε τον ίδιο στόχο πολλές φορές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου