Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Lee Sin, the Blind Monk

ο Τυφλός ΜοναχόςΌταν ήταν νεαρός, ο Λι Σιν είχε βάλει σκοπό της ζωής του να γίνει επικαλεστής. Κανείς από τους συμμαθητές του δεν είχε την ίδια θέληση και αφοσίωση, ενώ οι ικανότητές του τράβηξαν την προσοχή του Ρέτζιναλντ Άσραμ, του Επίτροπου του Πρωταθλήματος την περίοδο εκείνη. Όταν σπούδαζε στη μαγική σχολή του Αρκάνουμ Ματζόρις, ο Λι Σιν είχε αγανακτήσει με την αργή πρόοδο που έκαναν οι συμμαθητές του. Ξόδευε όλον τον ελεύθερο χρόνο του μελετώντας κάθε πτυχή της επίκλησης με την ελπίδα ότι θα αποφοιτούσε πιο σύντομα. Σημείωσε εκπληκτική πρόοδο στις σπουδές του, ξεπερνώντας όλους τους άλλους μαθητές. Όλα έδειχναν ότι θα γινόταν ένας από τους μεγαλύτερους επικαλεστές του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς, όμως, έκανε ένα μοιραίο λάθος. Ανυπόμονος για πιο χειροπιαστά αποτελέσματα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές του καλώντας ένα τέρας από τις Ζούγκλες της Πανούκλας. Αντί για το τέρας, κάλεσε ένα αγόρι, με φρικτά αποτελέσματα. Το αγόρι ήταν ήδη νεκρό, το σώμα του κομματιασμένο. Η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε ότι οι μαγικές ενέργειες που ελευθερώθηκαν από την τελετή είχαν εξοντώσει ολόκληρο το χωριό του παιδιού.

Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες του Πρωταθλήματος ήταν πρόθυμοι να παραβλέψουν το συμβάν λόγω του απαράμιλλου ταλέντου του Λι Σιν. Όμως ο Λι Σιν δεν μπορούσε να συγχωρήσει τον εαυτό του. Άφησε πίσω του το Ινστιτούτο και ταξίδεψε στο Μοναστήρι Σοτζίν, όπου ορκίστηκε να μην χρησιμοποιήσει ξανά τις μαγικές του ικανότητες. Χρόνια αργότερα, σε μια προσπάθεια εξιλέωσης για τις αμαρτίες του παρελθόντος, αποφάσισε να αυτοπυρποληθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατοχή της Ιωνίας από τους Νοξιανούς. Το σώμα του τυλίχθηκε στις φλόγες, αλλά ο Λι Σιν παράμεινε ζωντανός, υποφέροντας φρικτούς πόνους για ολόκληρες εβδομάδες. Χάρη στις πράξεις του, διοργανώθηκε ένας αγώνας του Πρωταθλήματος στον οποίο επικράτησε η Ιωνία. Ο ίδιος, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να δει τον αγώνα, καθώς τα μάτια του είχαν καταστραφεί από τις φλόγες. Η αναγνώρισή του ως ευεργέτη, αναπτέρωσε το ηθικό του Λι Σιν και αναζωπύρωσε τη θέλησή του για δράση. Δήλωσε συμμετοχή στο League of Legends θέλοντας να συνεχίσει τις προσπάθειές του για εξιλέωση με ιδρώτα και αίμα, τα μοναδικά υπάρχοντα ενός πραγματικού μοναχού.

''Οι ενέργειες του ενός μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο, αλλά οι προσπάθειες πολλών μπορούν να τον αναδομήσουν''.
-- Λι Σιν


Στατιστικά

Ζημιά55.8(+3.2 / ανά επίπεδο)
Ζωή428(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία16(+3.7 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.25(+0.7 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα50(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ηχητικό κύμα / Χτύπημα αντήχησης - Ηχητικό Κύμα: Ο Λι Σιν εκπέμπει ένα παράφωνο ηχητικό κύμα για να εντοπίσει τους εχθρούς του, το οποίο προκαλεί σωματική ζημιά στον πρώτο εχθρό που θα συναντήσει. Αν το Ηχητικό Σήμα βρει στόχο, ο Λι Σιν μπορεί να χρησιμοποιεί το Χτύπημα Αντήχησης για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα.
Χτύπημα Αντήχησης: Ο Λι Σιν εκτινάσσεται προς τον εχθρό που χτυπήθηκε από το Ηχητικό Κύμα, προκαλώντας σωματική ζημιά και επιπλέον ζημιά ίση με το 8% της ζωής που έχει χάσει.

Ηχητικό Κύμα: Ο Λι Σιν εκπέμπει ένα παράφωνο ηχητικό κύμα για να εντοπίσει τους εχθρούς του και προκαλεί 50/80/110/140/170 (+0.9) σωματική ζημιά στον πρώτο εχθρό που θα συναντήσει. Αν το Ηχητικό Σήμα βρει στόχο, ο Λι Σιν μπορεί να χρησιμοποιεί το Χτύπημα Αντήχησης για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα.

Χτύπημα Αντήχησης: Ο Λι Σιν εκτινάσσεται προς τον εχθρό που χτυπήθηκε από το Ηχητικό κύμα, προκαλώντας 50/80/110/140/170 (+0.9) σωματική ζημιά και επιπλέον ζημιά ίση με το 8% της Ζωής που έχει χάσει (Μέγ.: 400 ζημιά εναντίον τεράτων).
Κόστος
50 Ενέργεια / 30 Ενέργεια
Εμβέλεια
1000
Περιφρούρηση / Σιδερένια θέληση - Περιφρούρηση: Ο Λι Σιν τρέχει προς το μέρος ενός σύμμαχου στόχου, προστατεύοντάς τον από τυχόν ζημιά. Μετά τη χρήση της Περιφρούρησης, ο Λι Σιν μπορεί να χρησιμοποιεί τη Σιδερένια Θέληση για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα.
Σιδερένια Θέληση: Η σκληρή εκπαίδευση που έλαβε ο Λι Σιν του επιτρέπει να ξεχωρίζει στη μάχη. Για 5 δευτερόλεπτα, ο Λι Σιν κερδίζει Αρπαγή ζωής και Αρπαγή ζωής με μαγεία.

Περιφρούρηση: Ο Λι Σιν τρέχει προς το μέρος ενός σύμμαχου στόχου, προστατεύοντας τον εαυτό του και το σύμμαχο από 40/80/120/160/200 (+0.8) ζημιά για τα επόμενα 5 δευτερόλεπτα. Μετά τη χρήση της Περιφρούρησης, ο Λι Σιν μπορεί να χρησιμοποιεί τη Σιδερένια Θέληση για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα.

Σιδερένια Θέληση: Η σκληρή εκπαίδευση που έλαβε ο Λι Σιν του επιτρέπει να ξεχωρίζει στη μάχη. Για 5 δευτερόλεπτα, ο Λι Σιν κερδίζει 5/10/15/20/25% Αρπαγή ζωής και Αρπαγή ζωής με μαγεία.
Κόστος
50 Ενέργεια / 30 Ενέργεια
Εμβέλεια
700
Καταιγίδα / Σακάτεμα - Καταιγίδα: Ο Λι Σιν χτυπά με δύναμη το έδαφος στέλνοντας ένα ωστικό κύμα που προκαλεί μαγική ζημιά και αποκαλύπτει τις εχθρικές μονάδες που χτυπά. Αν η Καταιγίδα χτυπήσει έναν εχθρό, ο Λι Σιν μπορεί να χρησιμοποιεί το ξόρκι Σακάτεμα για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα.
Σακάτεμα: Ο Λι Σιν σακατεύει τους κοντινούς εχθρούς που αποκαλύπτει η Καταιγίδα, μειώνοντας την ταχύτητα της κίνησης και της επίθεσής τους για 4 δευτερόλεπτα. Η Ταχύτητα της κίνησης και της επίθεσης αποκαθιστώνται σταδιακά κατά τη διάρκεια του ξορκιού.

Καταιγίδα: Ο Λι Σιν χτυπά με δύναμη το έδαφος και εξαπολύει ένα ωστικό κύμα που προκαλεί 60/95/130/165/200 (+1.0) μαγική ζημιά και αποκαλύπτει τις εχθρικές μονάδες που χτυπά για 4 δευτερόλεπτα. Αν η Καταιγίδα χτυπήσει έναν εχθρό, ο Λι Σιν μπορεί να χρησιμοποιεί την ικανότητα Σακάτεμα για τα επόμενα 3 δευτερόλεπτα.

Σακάτεμα: Ο Λι Σιν σακατεύει τους κοντινούς εχθρούς που αποκαλύπτει η Καταιγίδα για 4 δευτερόλεπτα, μειώνοντας την Ταχύτητα της Κίνησης και της Επίθεσής τους κατά 20/30/40/50/60%. Η Ταχύτητα Κίνησης και Επίθεσης αποκαθιστώνται σταδιακά κατά τη διάρκεια της ικανότητας.
Κόστος
50 Ενέργεια / 30 Ενέργεια
Εμβέλεια
350
Οργή του Δράκου - Ο Λι Σιν κλωτσά με δύναμη το στόχο του στέλνοντάς τον πίσω και προκαλώντας σωματική ζημιά στο στόχο και στους εχθρούς που συγκρούονται μαζί του. Οι εχθροί με τους οποίους συγκρούεται ο στόχος εκτοξεύονται στον αέρα για σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτήν την τεχνική την έμαθε από τον Τζέσε Πέρινγκ, με τη διαφορά ότι ο Λι Σιν δεν εκτοξεύει εκτός χάρτη τους παίκτες.
Ο Λι Σιν κλωτσά με δύναμη έναν εχθρικό ήρωα στέλνοντάς τον πίσω και προκαλώντας 200/400/600 (+2.0) σωματική ζημιά στο στόχο και στους εχθρούς που συγκρούονται μαζί του. Οι εχθροί με τους οποίους συγκρούεται ο στόχος εκτοξεύονται στον αέρα για σύντομο χρονικό διάστημα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
375
Καταιγισμός - Μετά από την χρήση μιας ικανότητας, οι επόμενες 2 βασικές επιθέσεις του Λι Σιν έχουν αυξημένη Ταχύτητα Επίθεσης κατά 40% και αναπληρώνουν 15 πόντους Ενέργειας η κάθε μία,

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε ένα Ηχητικό Κύμα πριν την Οργή του Δράκου, ώστε να κυνηγήσετε τον στόχο σας με το Χτύπημα Αντήχησης.
  • Αξιοποιήστε τον Καταιγισμό, με παρεμβολές βασικών επιθέσεων ανάμεσα στα ξόρκια- έτσι θα μεγιστοποιηθεί η συνολική ζημιά και θα ελαχιστοποιηθεί η απώλεια Ενέργειας.
  • Κάντε την Περιφρούρηση πάνω σας και ενεργοποιήστε την Σιδερένια Θέληση για να σκοτώσετε εύκολα τα ουδέτερα τέρατα (στη ζούγκλα).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου