Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Sona, Maven of the Strings

η Οργή της ΚαταιγίδαςΟρισμένοι χρήστες της μαγείας παραβλέπουν την επιστημονική άσκηση της μαγείας και παραδίδονται στις πρωτόγονες δυνάμεις της Φύσης. Μια από αυτές τις μάγισσες είναι η Τζάνα, ένα ορφανό που μεγάλωσε μέσα στο χάος του Ζάουν. Η Τζάνα ήταν ένα από τα χιλιάδες ορφανά που προσπαθούσαν να επιβιώσουν στους δρόμους. Η ζωή στους δρόμους ήταν σκληρή και επικίνδυνη για ένα όμορφο νεαρό κορίτσι. Η Τζάνα επιβίωσε χάρη στην εξυπνάδα της και κλέβοντας ό,τι μπορούσε όταν η εξυπνάδα της δεν ήταν αρκετή. Η ανεξέλεγκτη μαγεία που δίνει στο Ζάουν την ταυτότητά του ήταν το πρώτο και πιο γοητευτικό εργαλείο που η Τζάνα συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να την προστατεύσει και να βελτιώσει τη ζωή της. Η Τζάνα συνειδητοποίησε ότι είχε μια έφεση για ένα συγκεκριμένο είδος μαγείας - τη μαγεία του στοιχείου του αέρα. Μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη μαγεία του αέρα, σαν να είχε γεννηθεί για αυτό. Μέσα σε μια νύχτα, η Τζάνα μεταμορφώθηκε από αλητάκι του δρόμου σε μια ενσάρκωση του στοιχείου του αέρα. ξεπερνώντας σε δύναμη όλους τους δασκάλους της. Αυτή η ξαφνική ενδυνάμωση άλλαξε και την εμφάνισή της, δίνοντάς της έναν απόκοσμο αέρα.

Θέλοντας να διορθώσει την αδικία που μαστίζει τον κόσμο (ειδικά την παραφροσύνη που κυριαρχεί στην πόλη του Ζάουν), η Τζάνα αποφάσισε να αξιοποιήσει τις δυνάμεις της στο Πρωτάθλημα των Θρύλων. Είναι φανατική υπέρμαχος του ελέγχου των μαγικών πειραμάτων και υποστηρίζει τη διάδοση της μαγοτεχνίας, στηρίζοντας έτσι έμμεσα την πόλη-κράτος του Πίλτοβερ και τους σπουδαίους πρωτοπόρους της μαγοτεχνίας που κατοικούν εκεί. Η Τζάνα είναι επίσης μία από τις αγαπημένες ηρωίδες των πολυάριθμων οπαδών του Πρωταθλήματος των Θρύλων. Πολύ συχνά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε δεξιώσεις, εκδηλώσεις για το κοινό και άλλες εορταστικές περιστάσεις. Ωστόσο, η Τζάνα δείχνει με κάποιον τρόπο απομακρυσμένη από τα εγκόσμια και οι προτιμήσεις της μπορούν να αλλάξουν το ίδιο απρόβλεπτα όπως και η διεύθυνση του ανέμου.

Μην παρασύρεστε από την ομορφιά της Τζάνα. Ακριβώς όπως και ο άνεμος, μπορεί να ξεσπάσει ξαφνικά και να προκαλέσει τρομερές καταστροφές.


Στατιστικά

Ζημιά49(+2.95 / ανά επίπεδο)
Ζωή356(+78 / ανά επίπεδο)
Μάνα302(+64 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία9(+3.8 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ανεμοστρόβιλος - Αλλάζοντας τοπικά την πίεση και τη θερμοκρασία, η Τζάνα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια μικρή καταιγίδα, που αυξάνει σε μέγεθος με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να ενεργοποιήσει το ξόρκι ξανά για να απελευθερώσει την καταιγίδα. Κατά την απελευθέρωσή της, η καταιγίδα θα κινηθεί προς την κατεύθυνση στην οποία ενεργοποιήθηκε και θα προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς που θα συναντήσει, διώχνοντάς τους, παράλληλα, μακριά.
Καλεί έναν τυφώνα που προκαλεί 60/85/110/135/160 (+0.75) μαγική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στη διαδρομή του και τους εκτοξεύει στον αέρα. Η απόσταση που διανύει ο ανεμοστρόβιλος αυξάνεται, προκαλεί 25/30/40/50/60 επιπλέον ζημιά και εκτοξεύει πιο ψηλά τους εχθρούς, για κάθε δευτερόλεπτο φόρτισης.

Ενεργοποιήστε ξανά για να εξαπολύσετε τον ανεμοστρόβιλο νωρίς.
Κόστος
90/105/120/135/150 Μάνα
Εμβέλεια
1700
Ζέφυρος - Η Τζάνα καλεί ένα στοιχείο του αέρα, το οποίο αυξάνει παθητικά την Ταχύτητα Κίνησής της και της επιτρέπει να περνά μέσα από μονάδες. Μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει αυτήν την ικανότητα για να προκαλέσει ζημιά και να επιβραδύνει την Ταχύτητα Κίνησης ενός εχθρού. Η παθητική επίδραση χάνεται όσο διαρκεί ο χρόνος επαναφόρτισης αυτής της ικανότητας.
Παθητική: Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης κατά 4/7/10/13/16% και επιτρέπει την κίνηση μεταξύ των μονάδων.

Ενεργή: Προκαλεί 60/115/170/225/280 (+0.6) μαγική ζημιά σε έναν εχθρό και μειώνει την Ταχύτητά Κίνησης του κατά 24/30/36/42/48% για 3 δευτερόλεπτα. Χάνεται το Παθητική πλεονέκτημα όσο είναι Ενεργής ο Χρόνος Επαναφόρτισης του Ζέφυρου.
Κόστος
40/50/60/70/80 Μάνα
Εμβέλεια
600
Μάτι της Καταιγίδας - Η Τζάνα δημιουργεί μια αμυντική θύελλα που προστατεύει έναν σύμμαχο ήρωα ή πύργο από ζημιά και ενισχύει τη Ζημιά Επίθεσής τους.
Προστατεύει ένα σύμμαχο ήρωα ή έναν πύργο για 5 δευτερόλεπτα. Η ασπίδα απορροφά έως 80/120/160/200/240 (+0.9) ζημιά και δίνει 14/23/32/41/50 Ζημιά Επίθεσης μέχρι να καταστραφεί.
Κόστος
70/80/90/100/110 Μάνα
Εμβέλεια
800
Μουσώνας - Η Τζάνα κλείνει τον εαυτό της σε μια μαγική καταιγίδα, η οποία πετά προς τα πίσω τους εχθρούς. Μόλις κοπάσει η καταιγίδα, οι άνεμοι της ανακούφισης θεραπεύουν τους γύρω συμμάχους, έως ότου απενεργοποιηθεί η ικανότητα.
Καλεί τη δύναμη του ανέμου για να απωθήσει κοντινούς εχθρούς και αναπληρώνει 70/110/150 (+0.35) Ζωή στους κοντινούς συμμάχους κάθε δευτερόλεπτο για 4 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100/150/200 Μάνα
Εμβέλεια
725
Ούριος Άνεμος - Αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης όλων των σύμμαχων ηρώων κατά 3%.

Συμβουλές

  • Το Μάτι της Καταιγίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φιλικούς πύργους.
  • Ρίξτε έναν γρήγορο Ανεμοστρόβιλο χωρίς φόρτιση για να εξουδετερώσετε την αντίπαλη ομάδα.
  • Η χρήση της απόλυτης δύναμης της Τζάνα την σωστή στιγμή μπορεί να σπρώξει τον εχθρό μακριά από έναν ετοιμοθάνατο συμπαίκτη ή ακόμα και να χωρίσει την αντίπαλη ομάδα στη μέση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου