Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Kennen, the Heart of the Tempest

το Μάτι του ΚυκλώναΑπό τα Ιώνια Νησιά κατάγεται ένα αρχαίο τάγμα που έχει αφοσιωθεί στην διατήρηση της ισορροπίας. Η τάξη, το χάος, το φως, το σκοτάδι- όλα τα πράγματα πρέπει να συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία γιατί έτσι θέλει το σύμπαν. Το τάγμα είναι γνωστό ως Κίνκου και χρησιμοποιεί τριανδρίες από πολεμιστές της σκιάς για να πράξει το θέλημά του στον κόσμο. Ο Κένεν είναι ένας τέτοιος πολεμιστής της σκιάς κι έχει αναλάβει το ιερό καθήκον της Ηλιακής Διαδρομής- να μεταφέρει ακούραστα τη δικαιοσύνη του Κίνκου.

Ο Κένεν γεννήθηκε στην πόλη του Μπαντλ και λένε πως από μωρό ήταν τόσο υπερκινητικός που η μαία που τον έφερε στον κόσμο δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει στα χέρια της. Οι γονείς του νόμιζαν ότι η ατελείωτη ενεργητικότητά του θα έφευγε με τα χρόνια, αλλά καθώς ωρίμαζε η ενεργητικότητα αυτή δεν έβρισκε όρια και την ανταγωνιζόταν μόνο η απαράμιλλη σβελτάδα του. Παρά τα εκπληκτικά ταλέντα του, κανείς δεν τον είχε παρατηρήσει (ή δεν τον είχε πιάσει, γιατί έκανε πολλές φάρσες) μέχρι που έτρεξε στο εξωτερικό τείχος του Πλασιδίου, για να κερδίσει ένα στοίχημα. Όταν άκουσαν στο Κίνκου αυτό τον άθλο, ο Κένεν οδηγήθηκε γρήγορα και σιωπηλά σε μια ακρόαση. Ανακάλυψε ότι ο ρόλος της Καρδιάς της Καταιγίδας του ταίριαζε, αφού έτσι θα εξάπλωνε αστραπιαία τον λόγο και τις τιμωρίες του Κένκου σε όλο το βασίλειο. Τώρα συνεργάζεται με τους συμπολεμιστές Ακάλι και Σεν στην επιβολή της ισορροπίας στον Βάλοραν. Δεν προκαλεί έκπληξη που αυτή η ιερή αποστολή οδήγησε την τριανδρία στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

''Η Καρδιά της Καταιγίδας χτυπά αιωνία... και αυτοί που χτυπιούνται το θυμούνται αιώνια.''


Στατιστικά

Ζημιά51.3(+3.3 / ανά επίπεδο)
Ζωή403(+79 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία14(+3.75 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.65(+0.65 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα50(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σούρικεν Κεραυνού - Ο Κένεν ρίχνει ένα σούρικεν προς μία θέση, κίνηση που προκαλεί ζημιά και επισημαίνει με ένα Σημάδι της Καταιγίδας όποιον αντίπαλο χτυπήσει.
Ρίχνει ένα σούρικεν που προκαλεί 75/115/155/195/235 (+0.75) μαγική ζημιά στον πρώτο εχθρό που χτυπάει και του προσθέτει ένα Σημάδι της Καταιγίδας.
Κόστος
65/60/55/50/45 Ενέργεια
Εμβέλεια
950
Ηλεκτρικό Τίναγμα - Ο Κένεν προκαλεί παθητικά επιπλέον ζημιά και προσθέτει το Σημάδι της Καταιγίδας στον στόχο του μετά από μερικές επιθέσεις. Μπορεί να ενεργοποιήσει την ικανότητα για να προκαλέσει ζημιά και να προσθέσει άλλο Σημάδι της Καταιγίδας στους στόχους που έχουν ήδη επισημανθεί.
Παθητική: Κάθε 5 επιθέσεις, ο Κένεν προκαλεί μαγική ζημιά ίσω με το 40/50/60/70/80% της ζημιάς επίθεσης, ενώ προσθέτει ένα Σημάδι της Καταιγίδας στο στόχο του.

Ενεργή: Διοχετεύει ηλεκτρισμό σε όλους τους κοντινούς στόχους που επηρεάζονται από το Σημάδι της Καταιγίδας και προκαλεί 65/95/125/155/185 (+0.55) μαγική ζημιά, ενώ προσθέτει ένα ακόμα σημάδι.
Κόστος
45 Ενέργεια
Εμβέλεια
900
Τρέξιμο Αστραπής - Ο Κένεν μεταμορφώνεται σε κεραυνό, κάτι που του επιτρέπει να περνά μέσα από μονάδες. Μόλις περάσει μέσα από μια εχθρική μονάδα, η μονάδα δέχεται ζημιά και επισημαίνεται με το Σημάδι της Καταιγίδας.
Ο Κένεν κινείται πολύ γρήγορα και μπορεί να διαπεράσει μονάδες προκαλώντας τους 85/125/165/205/245 (+0.6) μαγική ζημιά και προσθέτοντας ένα Σημάδι της Καταιγίδας από τους εχθρούς που διαπερνά. Επιπλέον, ο Κένεν θα αποκτήσει 10/20/30/40/50 Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για 4 δευτερόλεπτα

Επιστρέφονται 40 πόντοι Ενέργειας αν ο Κένεν διαπεράσει έναν εχθρό, αλλά αυτή η επίδραση εφαρμόζεται μία μόνο φορά Το Τρέξιμο Αστραπής προκαλεί τη μισή ζημιά στους υπηρέτες.
Κόστος
100/95/90/85/80 Ενέργεια
Εμβέλεια
0
Ανεμοστρόβιλος Τεμαχισμού - Ο Κένεν καλεί μια καταιγίδα που χτυπά με τυχαίο τρόπο κοντινούς εχθρικούς ήρωες για μαγική ζημιά.
Καλεί μια μαγική καταιγίδα που προκαλεί 80/145/210 (+0.4) μαγική ζημιά και εφαρμόζει ένα Σημάδι του Κεραυνού σε έναν τυχαίο εχθρικό ήρωα που βρίσκεται κοντά στον Κένεν κάθε 0.5/0.4/0.33 δευτερόλεπτα. Αυτή η καταιγίδα χτυπά έως και 6/10/15 φορές και δεν μπορεί να χτυπήσει τον ίδιο στόχο πάνω από 3 φορές.
Κόστος
Ενέργεια
Εμβέλεια
0
Σημάδι της Καταιγίδας - Οι ικανότητες του Κένεν προσθέτουν Σημάδια της Καταιγίδας στους εχθρούς. Όταν δεχτεί 3 Σημάδια, ο εχθρός ακινητοποιείται και ο Κένεν αποκτά 25 ενέργεια. Η επίδραση έχει μειωμένα αποτελέσματα αν επαναληφθεί μέσα σε 7 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Μπορείτε να ακινητοποιήσετε έναν αντίπαλο αφού αφήσετε 3 Σημάδια της Καταιγίδας πάνω του.
  • Το Τρέξιμο Αστραπής μπορεί να ξεκινήσει μια μάχη γιατί επιστρέφει Ενέργεια και ετοιμάζει την χρήση άλλων ικανοτήτων έπειτα.
  • Μπορείτε να αφήσετε ένα αρχικό Σημάδι της Καταιγίδας στον αντίπαλο με το Σούρικεν Κεραυνού και αμέσως να προσθέσετε με το Ηλεκτρικό Τίναγμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου