Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Malphite, Shard of the Monolith

Θραύσμα του ΜονόλιθουΥπάρχει ένας κόσμος απόλυτης αρμονίας, όπου τα πάντα είναι κομμάτια του συνόλου. Ο Μονόλιθος είναι η ουσία της πλάσης ολόκληρης, και οι κάτοικοί του είναι απλά κομμάτια του. Είναι πανέμορφος στην συμμετρία και στην σχεδόν παντελή έλλειψη αστάθειας. Τα βραχώδη πλάσματα που μένουν εκεί γνωρίζουν την θέση τους και εργάζονται για να διατελούν το καθήκον τους με όλες τους τις δυνάμεις, λειτουργώντας σχεδόν όπως ο υπερ-οργανισμός μιας κυψέλης. Ο Μάλφαϊτ πάντα έβαζε τα δυνατά του για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε, να εκτελέσει το μεμονωμένο του καθήκον ως ένα εξέχον πλάσμα με την αποστολή να επιβάλει το αψεγάδιαστο σχέδιο τάξης του λαού του.

Μια μέρα όμως, χωρίς προειδοποίηση, άνοιξε μια πύλη ανάμεσα στις διαστάσεις και μια επίκληση τον μετέφερε από τον κόσμο του, στον κόσμο της Γης των Ρούνων. Το ταξίδι ήταν τρομακτικό και οδυνηρό για αυτόν, καθώς αποκόπηκε από το τραγούδι του λαού του και από τον Μονόλιθο- πράγματα που είχε βιώσει αδιάκοπα από τη στιγμή της γέννησής του. Εξοργισμένος, παρέμενε παγιδευμένος στον Κύκλο Επίκλησης, καθώς αυτοί που τον κάλεσαν, εξέφρασαν το αίτημά τους. Η Γη των Ρούνων ήταν ένας κόσμος που είχε σχεδόν καταστραφεί από την έλλειψη αρμονίας. Ήταν ένας κόσμος που χρειαζόταν ήρωες για να επαναφέρουν την τάξη στο χάος. Αυτός ήταν ο λόγος επίκλησης του πέτρινου πλάσματος- για να τους βοηθήσει στην αποστολή τους. Ο Μάλφαϊτ έκανε πέρα τον δικό του φόβο και θυμό και παραδέχτηκε ότι ήταν ένας αξιοσέβαστος στόχος και ότι θα μπορούσε να συμμετέχει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Σήμερα, ως μέλος του League of Legends, ο Μάλφαϊτ γρονθοκοπεί όσους εμποδίζουν τον Βάλοραν να επανακτήσει την τάξη και στρέφεται ιδιαίτερα εναντίον των χειριστών χαοτικής μαγείας. Δυστυχώς όμως, έχει αρχίσει να αλλάζει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τη βαθιά μοναξιά του, ανάμεσα στην έντονη ατομικότητα που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

Υπηρέτες του Χάους, προσέξτε! Το Θραύσμα του Μονόλιθου είναι εδώ.


Στατιστικά

Ζημιά56.3(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή423(+90 / ανά επίπεδο)
Μάνα215(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία18(+3.75 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.45(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.4(+0.55 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Σεισμικό Θραύσμα - Χρησιμοποιώντας την αρχέγονη μαγεία των στοιχείων, ο Μάλφαϊτ στέλνει στον εχθρό του ένα κομμάτι γης μέσα από το έδαφος, το οποίο προκαλεί ζημιά κατά την πρόσκρουση και κλέβει ταχύτητα κίνησης για 4 δευτερόλεπτα.
Προκαλεί 70/120/170/220/270 (+0.6) μαγική ζημιά και κλέβει 14/17/20/23/26% Ταχύτητα Κίνησης από το στόχο για 4 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
625
Βάναυσα Χτυπήματα - Ο Μάλφαϊτ αρχίζει να χτυπάει με τόση δύναμη που οι επιθέσεις του προκαλούν ζημιά σε όλες τις μονάδες μπροστά του. Η ενεργοποίηση των Βάναυσων Χτυπημάτων αυξάνουν θεαματικά την θωράκιση και την ζημιά επίθεσης για ένα σύντομο διάστημα.
Παθητική: Οι βασικές επιθέσεις του Μάλφαϊτ χτυπούν τις μονάδες που βρίσκονται κοντά στον στόχο του κατά το 30/38/46/54/62% της Ζημιάς επίθεσης.

Ενεργή: Η Θωράκιση και η Ζημιά Επίθεσης του Μάλφαϊτ αυξάνονται κατά 20/25/30/35/40% για 6 δευτερόλεπτα.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
0
Κοπάνημα Εδάφους - Ο Μάλφαϊτ χτυπά το έδαφος και δημιουργεί ωστικό κύμα που προκαλεί μαγική ζημιά βάσει της Θωράκισής του και μειώνει την Ταχύτητα Επίθεσης των εχθρών για μικρό χρονικό διάστημα.
Ο Μάλφαϊτ χτυπά το έδαφος και προκαλεί 60/100/140/180/220 (+0.3) (+0.2) μαγική ζημιά στους γύρω εχθρούς, ενώ μειώνει την Ταχύτητα Επίθεσής τους κατά 30/35/40/45/50% για 3 δευτερόλεπτα.

Αυτή η ικανότητα αποκτά ζημιά ίση με το 30% της Θωράκισης του Μάλφαϊτ.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
400
Ασταμάτητη Δύναμη - Ο Μάλφαϊτ επιτίθεται άγρια σε μια τοποθεσία, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς και εκτοξεύοντάς τους στον αέρα.
Ο Μάλφαϊτ εφορμά προς την περιοχή του στόχου, προκαλεί 200/300/400 (+1) μαγική ζημιά και εκτοξεύει τους εχθρούς στον αέρα για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Ασπίδα από Γρανίτη - Ο Μάλφαϊτ προστατεύεται από ένα στρώμα πέτρας που απορροφά ζημιά ίση μέχρι και του 10% της μέγιστης ζωής του. Αν δεν δεχτεί κάποιο χτύπημα σε 10 δευτερόλεπτα, η επίδραση ανανεώνεται.

Συμβουλές

  • Η Θωράκιση μειώνει το ποσοστό επιθέσεων που διαπερνάει την Ασπίδα από Γρανίτη. Ενεργοποιήστε τα Βάναυσα Χτυπήματα πριν προλάβει ο αντίπαλος να καταστρέψει την ασπίδα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά που θα δεχθείτε.
  • Αν και οι ικανότητές του βελτιώνονται όσο αυξάνεται η Θωράκιση του, σε ορισμένους αγώνες ο Μάλφαϊτ πρέπει να επενδύει σε Αντίσταση μαγείας. Σε αυτά τα παιχνίδια, αγοράστε Αιγίδα της Λεγεώνας, Μπότες του Ερμή και Φύλακα Άγγελο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου