Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Kha'Zix, the Voidreaver

ο Εκτελεστής του ΚενούΟ Κά'ζιξ είναι ένας άγριος κυνηγός από το Κενό, ο οποίος ήρθε στο Βάλοραν για να καταβροχθίσει τα πιο ισχυρά πλάσματα του κόσμου. Έχει τη δυνατότητα να απορροφά τη δύναμη των θηραμάτων του, εξελίσσοντας τον εαυτό του και αποκτώντας νέες ικανότητες. Περισσότερο από κάθε άλλο θήραμα, ο Κά'ζιξ λαχταρά να σκοτώσει τον Ρένγκαρ, το μοναδικό πλάσμα που θεωρεί ισάξιό του.

Όταν ο Κά'ζιξ έφτασε σε αυτόν τον κόσμο, ήταν ευάλωτος και πεινασμένος. Τα ζώα που συνάντησε στην αρχή ήταν πολύ μικρά για να τροφοδοτήσουν την ταχύτατη εξέλιξη που αποζητούσε. Ο Κά'ζιξ άρχισε να κυνηγά τα πιο επικίνδυνα πλάσματα που μπορούσε να βρει, διακινδυνεύοντας τη ζωή του για να ικανοποιήσει την πείνα του. Κάθε θήραμα που καταβρόχθιζε τον έκανε πιο γρήγορο και πιο δυνατό. Σύντομα, ο Κά'ζιξ άρχισε να κυνηγάει τη λεία του με ασυγκράτητη βιαιότητα, καθώς πίστευε ότι ήταν ασταμάτητος. Μια μέρα, εκεί που απολάμβανε το θήραμα που μόλις είχε σκοτώσει, ο κυνηγός έγινε ο κυνηγημένος. Ένα πανίσχυρο πλάσμα όρμησε κατά πάνω του από την κάλυψη της βλάστησης, μια καταιγίδα από νύχια και ατσάλι. Με έναν εκκωφαντικό βρυχηθμό, τον παρέσυρε στο έδαφος ξεσκίζοντας τις σάρκες του με τα νύχια και τα όπλα του. Ο Κά'ζιξ ένιωσε για πρώτη φορά το αίμα του να χύνεται στο έδαφος. Τυφλωμένος από πόνο και οργή, έσκισε με τα νύχια του το μάτι του εχθρού του και τον ανάγκασε να υποχωρήσει. Η πάλη τους κράτησε όλη μέρα. Στο τέλος, εξαντλημένοι και μισοπεθαμένοι και οι δυο τους, εγκατέλειψαν τη μάχη. Καθώς περίμενε να κλείσουν οι πληγές του, ο Κά'ζιξ ένιωσε να φουντώνει μέσα του η επιθυμία να καταβροχθίσει αυτό το πλάσμα που μπορούσε να ανταγωνιστεί την ισχύ του Κενού. Η μάχη ανανέωσε το πάθος του για την αναζήτηση ισχυρών θηραμάτων. Μια μέρα, ο Κά'ζιξ θα τραφεί από τις σάρκες του Ρένγκαρ.

''Σκότωσε. Καταβρόχθισε. Προσαρμόσου.''
-- Κά'ζιξ


Στατιστικά

Ζημιά50(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή430(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα260(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης350
Πανοπλία15(+3 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής6.25(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.75(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μυρωδιά του Φόβου - Ο Κά'ζιξ σημαδεύει παθητικά εχθρούς που έχουν απομονωθεί από τους κοντινούς συμμάχους. Η Μυρωδιά του Φόβου προκαλεί σωματική ζημιά σε έναν στόχο. Προκαλεί περισσότερη ζημιά σε απομονωμένους στόχους. Αν επιλέξει την ικανότητα Εξέλιξη: Μεγέθυνση Νυχιών, η ζημιά στους απομονωμένους στόχους αυξάνεται σημαντικά. Η ικανότητα «Η μυρωδιά του Φόβου» και η βασική επίθεση του Κά'ζιξ αποκτούν μεγαλύτερη εμβέλεια.
Παθητική: Επισημαίνει τους απομονωμένους εχθρούς που απέχουν από συμμάχους.

Ενεργή: Προκαλεί 70/100/130/160/190 (+1.5) σωματική ζημιά. Αν ο στόχος είναι απομονωμένος, η ζημιά αυξάνεται σε 100/145/190/235/280 (+2).

Εξέλιξη: Μεγέθυνση Νυχιών: Αυξάνει τη ζημιά σε απομονωμένους εχθρούς κατά 12% της ζωής που έχουν χάσει (max 200 ενάντια σε τέρατα). Αυξάνει την εμβέλεια της Μυρωδιάς του Φόβου και των βασικών επιθέσεων του Κά'ζιξ κατά 50.
Κόστος
25 Μάνα
Εμβέλεια
325
Καρφί του Κενού - Ο Κά'ζιξ εκτοξεύει εκρηκτικά καρφιά που προκαλούν σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς που βρίσκονται κοντά. Αν ο Κά'ζιξ βρίσκεται εντός της ακτίνας της έκρηξης, θεραπεύεται. Αν επιλέξει την ικανότηταΕξέλιξη: Θήκες καρφιών, το Καρφί του Κενού εκτοξεύει τρία καρφιά σε διάταξη κώνου. Η επίδραση καταναλώνει την Αόρατη Απειλή και επιβραδύνει και προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρούς που επηρεάζονται.
Εκτοξεύει εκρηκτικά καρφιά και προκαλεί 75/115/155/195/235 (+0.9) σωματική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Θεραπεύει τον Κά'ζιξ για 40/70/100/130/160 (+0.5) αν βρίσκεται εντός της ακτίνας της έκρηξης.

Εξέλιξη - Θήκες καρφιών: Το Καρφί του Κενού εκτοξεύει τρία καρφιά σε διάταξη κώνου. Καταναλώνει την Αόρατη Απειλή και επιβραδύνει και προκαλεί ζημιά σε όλους τους εχθρούς που επηρεάζονται.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
1000
Άλμα - Ο Κά'ζιξ κάνει άλμα σε μια περιοχή, προκαλώντας σωματική ζημιά μόλις προσγειωθεί. Αν επιλέξει την ικανότητα Εξέλιξη: Φτερά, η εμβέλεια του Άλματος αυξάνεται σημαντικά. Επίσης, σε περίπτωση εκτέλεσης ή βοήθειας, ο χρόνος επαναφόρτισης του Άλματος μηδενίζεται.
Ορμά με άλμα σε μια επιλεγμένη περιοχή και προκαλεί 65/100/135/170/205 (+0.8) σωματική ζημιά.

Εξέλιξη: Φτερά: Αυξάνει την εμβέλεια του Άλματος. Σε περίπτωση εκτέλεσης ή βοήθειας, ο χρόνος επαναφόρτισης του Άλματος μηδενίζεται.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
600
Επίθεση του Κενού - Κάθε βαθμίδα επιτρέπει στον Κά'ζιξ να εξελίξει μία από τις ικανότητές του, προσθέτοντας μια μοναδική επιπλέον επίδραση. Όταν ενεργοποιείται, η Επίθεση του Κενού κάνει αόρατο τον Κά'ζιξ και ενεργοποιεί την Αόρατη Απειλή, ενώ παράλληλα αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης. Αν επιλέξει την ικανότητα Εξέλιξη: Ενεργό καμουφλάζ, η Επίθεση του Κενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τρεις φορές και ο Κά'ζιξ δέχεται μειωμένη ζημιά ενώ είναι αόρατος.
Παθητική: Η αναβάθμιση της Επίθεσης του Κενού επιτρέπει στον Κά'ζιξ να εξελίσσει μία από τις ικανότητές του.

Ενεργητική: Απόκρυψη για 1 δευτ. Ενεργοποιεί την Αόρατη Απειλή και αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης του Κά'ζιξ κατά 40%. Η Επίθεση του Κενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 10 δευτερολέπτων για δεύτερη φορά.

Εξέλιξη - Ενεργό Καμουφλάζ: Η Επίθεση του Κενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί τρεις φορές. Όταν ο Κά΄ζιξ είναι αόρατος, η ζημιά που δέχεται μειώνεται κατά 40%.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Αόρατη Απειλή - Όταν η εχθρική ομάδα δεν βλέπει τον Κά'ζιξ, ο τελευταίος αποκτά την ικανότητα Αόρατη Απειλή, που κάνει την επόμενη βασική του επίθεση ενάντια σε ήρωα να προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά και επιβράδυνση.

Συμβουλές

  • Οι εχθροί θεωρούνται απομονωμένοι αν δεν υπάρχουν συμμαχικές μονάδες σε κοντινή απόσταση. Η ζημιά από τη Μυρωδιά του Φόβου αυξάνεται σημαντικά ενάντια σε αυτούς τους στόχους.
  • Η Αόρατη Απειλή ενεργοποιείται όταν η αντίπαλη ομάδα δεν μπορεί να δει τον Κά'ζιξ. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά αν κρυφτείτε στη βλάστηση ή αν χρησιμοποιήσετε την Επίθεση του Κενού. Μην ξεχάσετε να αξιοποιήσετε την Αόρατη Απειλή με βασικές επιθέσεις σε εχθρικούς ήρωες.
  • Ο Κά'ζιξ μπορεί να επιλέξει πού και πότε θα εμπλακεί. Επιλέξτε προσεκτικά τις μάχες σας για καλύτερα αποτελέσματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου