Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Shen, Eye of Twilight

Το Μάτι του ΛυκόφωτοςΑπό τα Ιώνια Νησιά κατάγεται ένα αρχαίο τάγμα που έχει αφοσιωθεί στην διατήρηση της ισορροπίας. Η τάξη, το χάος, το φως, το σκοτάδι- όλα τα πράγματα πρέπει να συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία γιατί έτσι θέλει το σύμπαν. Το τάγμα είναι γνωστό ως Κίνκου και χρησιμοποιεί τριανδρίες από πολεμιστές της σκιάς για να πράξει το θέλημά του στον κόσμο. Ο Σεν είναι ένας τέτοιος πολεμιστής της σκιάς κι έχει αναλάβει το ιερό καθήκον της Αστρικής Επαγρύπνησης- να φροντίζει για την απονομή δικαιοσύνης χωρίς προκαταλήψεις.

Η φατρία του Σεν έχει μέλη που ανήκαν στο Κίνκου για γενιές ολόκληρες και ο ίδιος από μικρός εκπαιδευόταν για να γίνει το Μάτι του Λυκόφωτος και να αποφασίζει ψύχραιμα τι είναι καλό για την ισορροπία του κόσμου. Η τελική δοκιμασία που οδηγούσε σε αυτή τη θέση απαιτούσε από αυτόν να παραστεί στο Τακάνου, μια τελετή στην οποία ο πατέρας του βασανίστηκε μπροστά στα μάτια του, για να δοκιμαστεί η πειθαρχεία του. Οποιαδήποτε αντίδρασή του θα είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόρριψη, αλλά δεν κοίταξε ποτέ μακριά από το θέαμα και το βλέμμα του παρέμεινε σταθερό. Ως Μάτι του Λυκόφωτος, ο Σεν πρέπει να κάνει αποφασίσεις που ένας φυσιολογικός άνδρας δεν θα άντεχε, πρέπει να μην πράττει με τα συναισθήματά του. Τώρα συνεργάζεται με τους συμπολεμιστές Ακάλι και Κένεν στην επιβολή της ισορροπίας στον Βάλοραν. Δεν προκαλεί έκπληξη που αυτή η ιερή αναζήτηση έχει οδηγήσει την τριανδρία στις Αρένες της Δικαιοσύνης.

Το Μάτι του Λυκόφωτος δεν βλέπει την απόγνωση στα θύματά του, αλλά μόνο την χάρη της ισορροπίας.


Στατιστικά

Ζημιά54.5(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή428(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα200(+0 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία15(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.45(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα50(+0 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Κοφτερή Λεπίδα - Προκαλεί ζημιά στη στοχευμένη μονάδα και απορροφά τη ζωή της, θεραπεύοντας τους συμμάχους που επιτίθενται στο στόχο.
Προκαλεί 60/100/140/180/220 (+0.6) μαγική ζημιά στην επιλεγμένη μονάδα και τη σημαδεύει για 5 δευτερόλεπτα.

Τα ξόρκια ή οι επιθέσεις ενάντια σε αυτόν τον στόχο θεραπεύουν τον επιτιθέμενο για 6.0/10.0/14.0/18.0/22.0 (6/10/14/18/22 + 0.015 [1.5% της μέγιστης Ζωής του Σεν]) σε 3 δευτερόλεπτα.

Αν ένας εχθρός πεθάνει από την Κοφτερή Λεπίδα, αναπληρώνει αμέσως 0.0 Ζωή.
Κόστος
60 Ενέργεια
Εμβέλεια
475
Προσποίηση - Ο Σεν προστατεύει τον εαυτό του, απορροφώντας την εισερχόμενη ζημιά για μερικά δευτερόλεπτα.
Ο Σεν αποκτά μια ασπίδα και απορροφά τους επόμενους 70/115/160/205/250 (+0.6) πόντους ζημιάς. Διαρκεί έως και 3 δευτερόλεπτα.

Όσο διαρκεί η Προσποίηση, οι επιθέσεις του μειώνουν τον Χρόνο Επαναφόρτισης του Χτυπήματος Κι κατά 1 δευτερόλεπτα επιπλέον.
Κόστος
50 Ενέργεια
Εμβέλεια
0
Τρέξιμο Σκιάς - Ο Σεν εκτινάσσεται γρήγορα προς τη θέση ενός στόχου, τραβώντας επάνω του τους εχθρικούς ήρωες που συναντά και προκαλώντας μικρή ζημιά.
Ο Σεν τρέχει προς μια κατεύθυνση, προκαλώντας 50/85/120/155/190 (+0.5) μαγική ζημιά σε εχθρικούς ήρωες και τραβώντας επάνω του τους ήρωες με τους οποίους συγκρούεται για 1.5 δευτερόλεπτα.

Οι εχθροί που επηρεάζονται με αυτόν τον τρόπο επιτίθενται αναγκαστικά στον Σεν και προκαλούν ζημιά μειωμένη κατά 50%.

Αναπληρώνει 40 Ενέργεια για κάθε ήρωα που επηρεάζεται.
Κόστος
120 Ενέργεια
Εμβέλεια
575
Μαζί Ενωμένοι - Ο Σεν προστατεύει με την ασπίδα του τον στοχευμένο σύμμαχο ήρωα από τη ζημιά που δέχεται και μετά τηλεμεταφέρεται στη θέση του.
Τοποθετεί μια ασπίδα σε έναν σύμμαχο ήρωα και απορροφά 250/550/850 (+1.35) ζημιά για 5 δευτερόλεπτα. Μετά από προετοιμασία 3 δευτερολέπτων, ο Σεν τηλεμεταφέρεται στη θέση του στόχου.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
25000
Χτύπημα Κι - Κάθε 8 δευτερόλεπτα, η επόμενη επίθεση του Σεν θα προκαλεί επιπλέον μαγική ζημιά. Κάθε φορά που επιτίθεται ο Σεν, μειώνεται ο χρόνος επαναφόρτισης του Χτυπήματος Κι.

Συμβουλές

  • Το Τρέξιμο Σκιάς αναπληρώνει περισσότερη ενέργεια αν χτυπήσει πολλούς αντίπαλους ήρωες, επομένως μην το χρησιμοποιείτε συνεχώς σε έναν στόχο.
  • Έχετε πάντα υπόψη σας τη ζωή των συμμάχων σας, ακόμα και αν βρίσκονται σε μακρινές λωρίδες, καθώς η ικανότητα Μαζί Ενωμένοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στον χάρτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα F2-F5 για να τους στοχεύσετε γρήγορα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου