Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

LeBlanc, the Deceiver

η ΠλανεύτραΚάθε πόλη έχει την σκοτεινή της πλευρά, ακόμα και εκείνες που είναι ήδη κακόφημες. Η Νόξους -αν και το όνομα της φέρνει εικόνες που αναμιγνύουν σεβασμό και αποστροφή- δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή την απλή αλήθεια. Βαθιά σε μπουντρούμια που τρυπάνε την κούφια γη κάτω από τους σκοτεινούς δρόμους της, φωλιάζει το αληθινό κέντρο της αναπτυσσόμενης μητρόπολης, ένα καταφύγιο για κάθε είδος βιαιότητας. Ανάμεσα στις σέκτες, αιρέσεις και μυστικές ομάδες που κατοικούν σε αυτόν τον λαβύρινθο, η ΛεΜπλάν η Πλανεύτρα, προεδρεύει του Μαύρου Ρόδου, ένα απομεινάρι μιας χαμένης, αλλά παρομοίως αδίστακτης εποχής της Νοξιανής ιστορίας. Αδυσώπητη και αγέραστη, η ΛεΜπλάν και οι συνάδελφοί της, έπαιξε βασικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Νόξους πριν την στρατιωτικοποίηση της Νοξιανής κυβέρνησης. Εκείνες τις ημέρες, μια συντεχνία πανίσχυρων μάγων προσπαθούσε μέσω μυστικών συναντήσεων να προωθήσει τους κρυφούς σκοπούς της και να τελειοποιήσει μια τέχνη πιο πανούργα από εκείνη που προτιμούσαν οι ηγέτες της εποχής.

Αν και τα ακριβή τους κίνητρα παρέμειναν πάντα μυστικά, υπήρχε η αντίληψη ότι το Μαύρο Ρόδο ήταν η αληθινή δύναμη πίσω από την εξουσία, όσο βασίλευε ακόμα η αριστοκρατία στη Νόξους. Όταν οι εξουσιαστές της Αυτοκρατορίας στράφηκαν αποφασιστικά στην ωμή, πολεμική υπεροχή ως στόχο, το Μαύρο Ρόδο χάθηκε απότομα ή τουλάχιστον, έτσι φάνηκε. Πολλοί πίστεψαν ότι απλά είχε περάσει η εποχή των μάγων και ότι τα μέλη της οργάνωσης είχαν παρατήσει την αναζήτηση για κοινωνική και πολιτική κυριαρχία. Όταν όμως η ΛεΜπλάν εμφανίστηκε ξανά στις πύλες του Ινστιτούτου Πολέμου, έγινε προφανές ότι αυτοί οι εξουσιαστές της σκιάς και της φωτιάς απλά περίμεναν υπομονετικά την εμφάνιση μιας νέας παγκόσμιας δύναμης: του League of Legends.

''Ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός για εκείνους που δεν μπορούν να δουν πέρα από αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους''.
-- ΛεΜπλάν, η Πλανεύτρα


Στατιστικά

Ζημιά51(+3.1 / ανά επίπεδο)
Ζωή390(+75 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+50 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία12(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Ιερογλυφικό της Σιωπής - Η ΛεΜπλάν εξαπολύει μια σφαίρα προς το στόχο της, προκαλώντας μαγική ζημιά, ενώ τον επισημαίνει για 3,5 δευτερόλεπτα. Αν ο στόχος δεχτεί ζημιά από μια ικανότητα της ΛεΜπλάν, θα ενεργοποιηθεί το ιερογλυφικό προκαλώντας ζημιά και αναγκάζοντας το στόχο να σιγήσει.
Η ΛεΜπλάν εξαπολύει μια σφαίρα προς το στόχο της και προκαλεί 70/110/150/190/230 (+0.6) μαγική ζημιά, ενώ σημαδεύει το στόχο της για 3,5 δευτερόλεπτα.

Αν ο στόχος δεχτεί ζημιά από μία από τις ικανότητες της ΛεΜπλάν, το σημάδι θα ενεργοποιηθεί και θα προκαλέσει 20/40/60/80/100 (+0.3) μαγική ζημιά, ενώ θα αναγκάσει το στόχο να σιγήσει για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
700
Διαστρέβλωση - Η ΛεΜπλαν κινείται γρήγορα σε μια στοχευμένη θέση και προκαλεί μαγική ζημιά σε κοντινές μονάδες. Στα επόμενα 3 δευτερόλεπτα, μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά τη Διαστρέβλωση για να επιστρέψει στην αρχική θέση της.
Η ΛεΜπλαν κινείται γρήγορα σε μια στοχευμένη θέση και προκαλεί 85/125/165/205/245 (+0.6) μαγική ζημιά σε κοντινές μονάδες. Στα επόμενα 3 δευτερόλεπτα, μπορεί να ενεργοποιήσει ξανά τη Διαστρέβλωση για να επιστρέψει στην αρχική θέση της.
Κόστος
80/85/90/95/100 Μάνα
Εμβέλεια
600
Αιθέριες Αλυσίδες - Η ΛεΜπλάν εξαπολύει εικονικές αλυσίδες προς τη θέση ενός στόχου. Αν χτυπήσει μια εχθρική μονάδα, θα προκαλέσει αρχική μαγική ζημιά και θα επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησης κατά 25%. Αν ο στόχος παραμείνει αλυσοδεμένος για 2 δευτερόλεπτα, θα δεχτεί πρόσθετη μαγική ζημιά και δεν θα μπορεί να κινηθεί.
Η ΛεΜπλάν εξαπολύει εικονικές αλυσίδες προς τη θέση ενός στόχου. Αν χτυπήσει μια εχθρική μονάδα, θα προκαλέσει 40/65/90/115/140 (+0.5) αρχική μαγική ζημιά και θα επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησης κατά 25%. Αν ο στόχος παραμείνει αλυσοδεμένος για 2 δευτερόλεπτα, θα δεχτεί 40/65/90/115/140 (+0.5) πρόσθετη μαγική ζημιά και δεν θα μπορεί να κινηθεί για 1/1.3/1.6/1.9/2.2 δευτερόλεπτο(α).
Κόστος
80 Μάνα
Εμβέλεια
925
Μίμηση - Η ΛεΜπλαν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια πιο αποτελεσματική έκδοση του προηγούμενου ξορκιού που χρησιμοποίησε.
Η ΛεΜπλαν μπορεί να εκτελέσει το τελευταίο ξόρκι που εκτέλεσε. Το ξόρκι που εκτελέστηκε με Μίμηση προκαλεί 10/25/40% αυξημένη ζημιά.
Κόστος
100/50/ Μάνα
Εμβέλεια
0
Καθρεφτισμένο Είδωλο - Όταν η Ζωή της ΛεΜπλάν πέσει κάτω από το 40%, γίνεται αόρατη για 0,5 δευτερόλεπτο. Όταν σταματήσει να είναι αόρατη, δημιουργεί ένα Καθρεφτισμένο Είδωλο που δεν προκαλεί ζημιά και διαρκεί μέχρι και 8 δευτερόλεπτα.

Το Καθρεφτισμένο Είδωλο έχει χρόνο επαναφόρτισης ενός λεπτού.

Μπορείτε να ελέγξετε το Καθρεφτισμένο Είδωλο κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Alt και χρησιμοποιώντας το δεξιό κουμπί του ποντικιού.


Συμβουλές

  • Η ζημιά μιας ικανότητας που έχετε μιμηθεί βασίζεται στο βαθμό της βασικής ικανότητας. Σκεφτείτε προσεκτικά αν σας συμφέρει η ζημιά ή η χρηστικότητα ενός ξορκιού.
  • Η Διαστρέβλωση μπορεί να σας βοηθήσει να τοποθετηθείτε σωστά για να χτυπήσετε με τις Αιθέριες Αλυσίδες.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδοχικά το Ιερογλυφικό της Σιωπής και τις Αιθέριες Αλυσίδες για να εμποδίσετε χαρακτήρες που έχουν ικανότητες τηλεμεταφοράς να διαφύγουν για έως και 4 δευτερόλεπτα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου