Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Poppy, the Iron Ambassador

η Σιδερένια ΠρέσβειραΌταν τα άλλα κοριτσάκια Γιόρντελ έπαιζαν σχοινάκι κι έπλεκαν κοτσίδες στα μαλλιά τους, η Πόπι γέμιζε κάλλους και λεκέδες από γράσο στο σιδεράδικο του πατέρα της. Ο Μπλόμγκραν, ο πατέρας της, ήταν ο καλύτερος σιδεράς στην πόλη του Μπαντλ. Το μόνο πράγμα που αγαπούσε περισσότερο από την δουλειά του, ήταν η κόρη του Πόπι- που είχε πάρει το όνομά της από τους κρότους που έβγαζαν οι σπίθες όταν ξεπηδούσαν από τον, πάντα αναμμένο, κλίβανο. Ο Μπλόμγκραν φούσκωσε από υπερηφάνεια τη μέρα που η κόρη του κατάφερε να σηκώσει το έμπιστο σφυρί του, τον Κοπανητή. Η Πόπι ακολούθησε αμέσως την τέχνη του, επιδεικνύοντας ένα φυσικό χάρισμα για την σιδηρουργική, κάτι που ο Μπλόμγκραν καλλιέργησε με αφοσίωση.

Μια μέρα, ένας Ντεμασιανός στρατηγός ονόματι Φλόριν Μπέρελ, ανέθεσε στον Μπλόμγκραν να κατασκευάσει ένα κράνος απαράμιλλου κάλλους. Ο Μπλόμγκραν εργάστηκε σκληρά στο έργο, αποφασισμένος να παρουσιάσει ένα κομψοτέχνημα στον Φλόριν. Άφησε την Πόπι να τοποθετήσει το κεντρικό κόσμημα, εμπιστεύοντας σε αυτήν το πιο σημαντικό κομμάτι. Όταν είχαν τελειώσει, αναχώρησαν για την Ντεμάσια για να το παραδώσουν οι ίδιοι. Αλλά η παραγγελία του στρατηγού είχε διαρρεύσει στο στρατηγείο της Νόξους και δύο Νοξιανοί δολοφόνοι είχαν αποσταλεί για να αναχαιτίσουν την παράδοση. Ο Μπλόμγκραν κατάφερε να κρατήσει απασχολημένους τους δολοφόνους όσο η Πόπι διέφευγε με το πολύτιμο κράνος. Παρακολούθησε ανήμπορη από την κρυψώνα της την δολοφονία του πατέρα της. Αντί να επιστρέψει σπίτι της, μετέφερε το κράνος μόνη της μέχρι τη Ντεμάσια. Αρνήθηκε να δεχτεί πληρωμή, λέγοντας πως δεν υπήρχε αρκετό χρυσάφι για να αποζημιώσει τον χαμό του πατέρα της. Προτίμησε να το προσφέρει ως δώρο, τιμώντας τις τελικές προθέσεις του πατέρα της. Ο Φλόριν είδε την αμετακίνητη αποφασιστικότητα πίσω από τα δάκρυα στα μάτια της και ζήτησε από τους ηγέτες της πόλης του Μπαντλ να διορίσουν την Πόπι ως πρέσβειρα των Γιόρντελ στην Ντεμάσια. Λίγο αργότερα, θέλοντας να τσακίσει τη Νόξους με το σφυρί του πατέρα της, θα αποφάσιζε να εισέλθει εθελοντικά στο League of Legends.

Η Πόπι είναι μικρή, αλλά ο Κοπανητής - και η θέλησή της- δεν είναι.


Στατιστικά

Ζημιά56.3(+3.375 / ανά επίπεδο)
Ζωή423(+81 / ανά επίπεδο)
Μάνα185(+30 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία18(+4 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7.45(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.4(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Καταστροφικό Χτύπημα - Η Πόπι διαλύει τον αντίπαλό της, προκαλώντας ζημιά επίθεσης συν ένα σταθερό ποσό, καθώς και 8% της μέγιστης ζωής του στόχου ως επιπλέον ζημιά. Η επιπλέον ζημιά δεν μπορεί να υπερβεί ένα όριο που καθορίζεται βάσει της κατάταξης.
Η Πόπι διαλύει τον αντίπαλό της, προκαλώντας ζημιά επίθεσης (+0.6) συν 20/40/60/80/100, καθώς και 8% της μέγιστης ζωής του στόχου ως επιπλέον ζημιά. Η επιπλέον ζημιά που προκαλείται δεν μπορεί να υπερβεί το 75/150/225/300/375.
Κόστος
55 Μάνα
Εμβέλεια
0
Πρότυπο της Ντεμάσια - Παθητική: Όταν δέχεται ζημιά ή προκαλεί ζημιά με μια βασική επίθεση, η θωράκιση και η ζημιά της Πόπι αυξάνονται για 5 δευτερόλεπτα. Αυτή η επίδραση μπορεί να συσσωρευτεί έως και 10 φορές. Ενεργή: Η Πόπι αποκτά το μέγιστο αριθμό από στοίβες του Πρότυπου της Ντεμάσια και η ταχύτητα κίνησής της αυξάνεται για 5 δευτερόλεπτα.
Παθητική: Όταν δέχεται ζημιά ή προκαλεί ζημιά με μια βασική επίθεση, η θωράκιση και η ζημιά της Πόπι αυξάνονται κατά 1.5/2/2.5/3/3.5 για 5 δευτερόλεπτα. Αυτή η επίδραση συσσωρεύεται 10 φορές.

Ενεργή: Η Πόπι αποκτά το μέγιστο αριθμό από στοίβες του Πρότυπου της Ντεμάσια και η ταχύτητα κίνησης αυξάνεται κατά 17/19/21/23/25% για 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
0
Ηρωική Εφόρμηση - Η Πόπι εφορμά σε έναν εχθρό και τον μεταφέρει μακριά. Η αρχική σύγκρουση προκαλεί μικρή ζημιά, ενώ αν συγκρουστούν με το έδαφος, ο στόχος της δέχεται μεγάλη ζημιά και ακινητοποιείται.
Η Πόπι εφορμά σε έναν εχθρό και τον μεταφέρει σε μικρή απόσταση. Η αρχική σύγκρουση προκαλεί 50/75/100/125/150 (+0.4) μαγική ζημιά. Αν χτυπήσει στο έδαφος, ο στόχος της θα δεχτεί 75/125/175/225/275 (+0.4) μαγική ζημιά και θα ακινητοποιηθεί για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60/65/70/75/80 Μάνα
Εμβέλεια
525
Διπλωματική Ασυλία - Η Πόπι εστιάζει εσκεμμένα σε έναν εχθρικό ήρωα, προκαλώντας αυξημένη ζημιά. Η Πόπι είναι άτρωτη σε οποιαδήποτε ζημιά και ικανότητες των εχθρών, εκτός από αυτές του στόχου της.
Για 6/7/8 δευτερόλεπτα, η Πόπι είναι άτρωτη σε οποιαδήποτε ζημιά και ικανότητες των εχθρών, εκτός από αυτές του στοχευμένου εχθρικού ήρωα.
Επιπλέον, οι επιθέσεις της Πόπι προκαλούν 20/30/40% αυξημένη ζημιά στο σημαδεμένο στόχο.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
900
Γενναίος Μαχητής - Όλη η ζημιά που δέχεται η Πόπι που ξεπερνά το 10% της τρέχουσας ζωής της μειώνεται κατά 50%. Η ζημιά από κτίρια δεν μειώνεται.

Συμβουλές

  • Η ικανότητα Διπλωματική Ασυλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κατά την άμυνα όσο και κατά την επίθεση. Μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο το να επιλέξετε ένα στόχο υψηλής ζημιάς και να προσπαθήσετε να τον σκοτώσετε.
  • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το ξέσπασμα ταχύτητας που προσφέρει η ικανότητα Πρότυπο της Ντεμάσια, για να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα Ηρωική Εφόρμηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου