Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Twisted Fate, the Card Master

ο Μέγας ΧαρτοπαίκτηςΠαρά την ταπεινή του καταγωγή, ο ήρωας που έγινε γνωστός ως Τουίστεντ Φέιτ κατάφερε να γίνει ένας πάμπλουτος και πασίγνωστος χαρτοπαίκτης στα παράνομα κυκλώματα της Ντεμάσια και της Νόξους. Αν και κινδύνεψε πολλές φορές να συλληφθεί από τις αρχές, ο ασύλληπτος αυτός τυχοδιώκτης πάντα έβρισκε τον τρόπο να ξεγλιστρά μέσα από τα δάχτυλά τους. Παρά την καλή του τύχη, ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει αυτό που ποθούσε πραγματικά - την ικανότητα να ελέγχει τη μαγεία. Όταν ο Τουίστεντ Φέιτ έμαθε για ένα πείραμα που θα γινόταν στο Ζάουν, το οποίο θα μπορούσε να κάνει την ευχή του πραγματικότητα, έκανε αυτό ακριβώς που θα περίμενε κανείς από έναν παίκτη του δικού του βεληνεκούς - αποφάσισε να τα ρισκάρει όλα και δήλωσε εθελοντικά συμμετοχή στο πείραμα.

Υπεύθυνος για το πείραμα ήταν ο Δρ. Ζαβιέ Ραθ, ο οποίος προειδοποίησε τον Τουίστεντ Φέιτ ότι το κόστος της συμμετοχής του θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλο. Το πείραμα θα μπορούσε να τον αλλάξει για πάντα, θα μπορούσε να μην έχει κανένα αποτέλεσμα ή θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατό του. Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα είναι οδυνηρό. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι πιθανότητες δεν ήταν υπέρ του. Με περισσή αισιοδοξία, ο Τουίστεντ Φέιτ υποβλήθηκε στο πείραμα, αποφασισμένος να αντέξει τα πάντα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Το πείραμα ολοκληρώθηκε, φαινομενικά χωρίς αποτέλεσμα. Ο τσιγγάνος τυχοδιώκτης κυριεύτηκε από οργή, αλλά, προτού μπορέσει να εκδικηθεί την ομάδα των επιστημόνων για την απογοήτευση που του προξένησε, ξαφνικά τηλεμεταφέρθηκε μίλια μακριά. Ένα πονηρό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του. Η τύχη του τον είχε βγάλει και πάλι ασπροπρόσωπο. Τώρα, η τύχη του και η γοητευτική του εμφάνιση τον βοηθούν στο Ινστιτούτο του Πολέμου, όπου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες - κυρίως για όσους τους αρέσει ο τζόγος. Μέχρι σήμερα, ο Τουίστεντ Φέιτ έχει καταφέρει να αποφύγει την αναπόφευκτη συνάντησή του με τον Δρ. Ραθ. Ο Χαρτοπαίκτης ξέρει, όμως, ότι η συνάντησή τους είναι μοιραίο να συμβεί.

Αν και το μέλλον είναι σκοτεινό και άγνωστο για τους περισσότερους, ο Τουίστεντ Φέιτ είναι σίγουρος ότι το δικό του μέλλον βρίσκεται στα χαρτιά.


Στατιστικά

Ζημιά46.41(+3.3 / ανά επίπεδο)
Ζωή384(+82 / ανά επίπεδο)
Μάνα202(+38 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης330
Πανοπλία11.25(+3.15 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.6 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.5 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Τριπλόχαρτα - Ο Τουίστεντ Φέιτ ρίχνει τρία χαρτιά και προκαλεί ζημιά σε οποιαδήποτε εχθρική μονάδα συναντήσουν.
Ρίχνει τρία χαρτιά που προκαλούν 60/110/160/210/260 (+0.65) μαγική ζημιά σε κάθε εχθρική μονάδα που χτυπούν.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
1450
Επιλογή Κάρτας - Ο Τουίστεντ Φέιτ επιλέγει μια μαγική κάρτα από την τράπουλά του και τη χρησιμοποιεί στην επόμενη επίθεση για να προκαλέσει επιπλέον επιδράσεις.
Χρησιμοποιήστε το μία φορά για να ανακατέψετε την τράπουλα και χρησιμοποιήστε το ξανά για να επιλέξετε την κάρτα σας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνετε την επόμενη επίθεσή σας.
Η Μπλε κάρτα προκαλεί 40/60/80/100/120 (+1) (+0.4) μαγική ζημιά και αποκαθιστά () μάνα (65% της βασικής ζημιάς και της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης - δεν περιλαμβάνεται η Ισχύς Ικανότητας).
Η Κόκκινη κάρτα προκαλεί 30/45/60/75/90 (+1) (+0.4) μαγική ζημιά στις μονάδες που βρίσκονται γύρω από το στόχο και επιβραδύνει την ταχύτητα κίνησής τους κατά 30/35/40/45/50%.
Η Χρυσή κάρτα προκαλεί 15/22.5/30/37.5/45 (+1) (+0.4) μαγική ζημιά και ακινητοποιεί το στόχο για 1/1.25/1.5/1.75/2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
40/55/70/85/100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Σημαδεμένη Τράπουλα - Κάθε 4 επιθέσεις, ο Τουίστεντ Φέιτ προκαλεί επιπλέον ζημιά. Επιπλέον, η ταχύτητα επίθεσής του αυξάνεται και οι χρόνοι επαναφόρτισης μειώνονται.
Παθητική: Κάθε 4 επιθέσεις, ο Τουίστεντ Φέιτ προκαλεί 55/80/105/130/155 (+0.4) πρόσθετη μαγική ζημιά.

Επιπλέον, η ταχύτητα επίθεσής του αυξάνεται κατά 3/6/9/12/15% και οι χρόνοι επαναφόρτισης μειώνονται κατά 3/6/9/12/15%.
Εμβέλεια
0
Πεπρωμένο - Ο Τουίστεντ Φέιτ προβλέπει τη μοίρα των εχθρών του, αποκαλύπτει τους εχθρικούς ήρωες και κάνει δυνατή τη χρήση της Πύλης, η οποία τηλεμεταφέρει τον Τουίστεντ Φέιτ σε οποιοδήποτε σημείο της επιλογής του.
Αποκαλύπτει όλους τους εχθρικούς ήρωες (και τους ήρωες σε απόκρυψη) στο χάρτη για 6/8/10 δευτερόλεπτα.

Όσο η ικανότητα Πεπρωμένο είναι ενεργή, ο Τουίστεντ Φέιτ μπορεί να τηλεμεταφέρει μακριά έως και 5500 μονάδες.
Κόστος
150/125/100 Μάνα
Εμβέλεια
5500
Ζυγισμένα Ζάρια - Ο Τουίστεντ Φέιτ και οι σύμμαχοί του κερδίζουν 2 επιπλέον χρυσό για κάθε εκτέλεση.

Συμβουλές

  • Συντονίστε τις κινήσεις σας με αυτές των συμμάχων σας για να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα Πεπρωμένο την κατάλληλη στιγμή και να στήσετε ενέδρα στους εχθρούς σας.
  • Οι χαρακτήρες που χρησιμοποιούν κάλυψη ξεφεύγουν από τη μάχη με πολύ λίγους πόντους ζωής. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα της ικανότητας Πεπρωμένο να αποκαλύπτει κρυμμένες μονάδες για να τις αποτελειώσετε.
  • Ο Τουίστεντ Φέιτ μπορεί να λειτουργήσει ως χαρακτήρας που προκαλεί Ζημιά Επίθεσης ή ως χαρακτήρας ενίσχυσης της Ισχύς ικανότητας, κάτι που του επιτρέπει να ταιριάξει σε διάφορες συνθέσεις ομάδας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου