Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Gaming προσφορές της εβδομάδας!!

Γειά σας φίλοι gamers και καλωσορίσατε στην νέα στήλη μας στο (καινούριο μας επίσης blog).

Σήμερα σας έχω ετοιμάσει μια σειρά απο προσφορές βιντεοπαιχνιδιών (νέων και μή) που θα βρείτε σε Ελληνικά καταστήματα.




  •  God of War Ascension: 39.90 ευρώ για ένα καινούριο παιχνίδι, το οποίο αποτελεί μια απο τις καλύτερες προτάσεις αυτή την περίοδο για το Ps3. Επίσης δεν είναι η απλή έκδοση αλλά η Special Edition, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα ποιοτικότατο steelbook καθώς επίσης ένα δυναμικό θέμα για το Ps3 κι ένα avatar.Θα την βρείτε στα Seven
    Επίσης τόσο στα Seven όσο και στο πλαίσιο, θα βρείτε την "μεγάλη" συλλεκτική του τίτλου με μόλις 69,90 ευρώ, τιμή αξιοπρεπέστατη για αυτό που προσφέρει (ότι η Special + την φιγούρα του Kratos)


  • SONY Playstation 3 Super Slim 12GB

Μπορεί να μην αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή στην αγορά Ps3, καθώς "υστερεί" στη χωρητικότητα του σκληρού του δίσκου (μόλις 12Gb), αλλά με τέτοια τιμή, το παραπάνω είναι κάτι που μπορείς απλά να προσπεράσεις. Μόλις 149 ευρώ, απο τα MediaMarkt και αποκλειστικά απο το online κατάστημά τους.
Sony PS3 super slim, Το νέο PS3

  • Hitman Absolution
    Η τελευταία περιπέτεια του agent 47 για το Ps3 σε τιμή χώμα! Μόλις 14,99 απο τα MediaMarkt!
    (μόνο για αγορά απο το online κατάστημα).







  • MoH: Wrfighter
    Μόνο 10 δολλάρια (κάπου 7,7 ευρώ)
    απο το amazon!














Αυτά τα λίγα για αυτή την εβδομάδα. Εάν έχει απήχηση η συγκεκριμένη στήλη θα γίνει εβδομαδιαία και θα ανεβαίνουν ακόμη περισσότερες προσφορές. Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για πολλά κι ενδιαφέροντα τεχνολογικά θέματα!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου