Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Quinn, Demacia's Wings

Τα Φτερά της ΝτεμάσιαΗ Κουίν και ο Βάλορ είναι μια επίλεκτη ομάδα καταδρομέων. Με τη βαλλίστρα της και τα νύχια του, αναλαμβάνουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές για το έθνος τους στην καρδιά του εχθρού, από ταχείες αναγνωριστικές κινήσεις έως καίρια χτυπήματα. Ο ισχυρός δεσμός τους είναι αποτελεσματικότατος στο πεδίο της μάχης, όπου οι αντίπαλοι κείτονται τυφλωμένοι, με το κορμί τους γεμάτο βέλη, πολύ πριν καταλάβουν με ποιον πολεμούν: όχι με έναν, αλλά με δύο θρύλους της Ντεμάσια.

Όταν ήταν μικρή, η Κουίν μοιραζόταν το πάθος της για περιπέτεια με τον δίδυμο αδερφό της. Ονειρεύονταν να γίνουν ιππότες, αλλά ζούσαν ήσυχα και ταπεινά στους αγρούς, στις ακριτικές περιοχές της Ντεμάσια. Μαζί ονειρεύονταν μεγαλειώδεις μάχες σε μακρινούς τόπους, όπου έφερναν δόξα στο βασιλιά τους και κατατρόπωναν τους εχθρούς τους στο όνομα της Ντεμασιανής δικαιοσύνης. Όταν οι ονειροφαντασίες τους δεν μπορούσαν πια να ικανοποιήσουν τον πολεμιστή μέσα τους, ξεκίνησαν για να ζήσουν τολμηρές περιπέτειες στην άγρια φύση, αναζητώντας πραγματικούς κινδύνους. Μια τέτοια περιπέτεια κατέληξε σε τραγωδία, όταν ο αδερφός της έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό ατύχημα. Με τη θλίψη να την πνίγει, η Κουίν εγκατέλειψε το όνειρό της να γίνει ιππότης.

Την πρώτη επέτειο του χαμού του αδερφού της, η Κουίν οπλίστηκε με θάρρος και επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας. Προς μεγάλη της έκπληξη, βρήκε έναν τραυματισμένο Ντεμασιανό αετό στο σημείο που είχε πεθάνει ο αδερφός της – ένα σπάνιο, πανέμορφο είδος αετού που θεωρούνταν εξαφανισμένο από χρόνια. Η Κουίν φρόντισε το αετόπουλο και, καθώς μεγάλωναν μαζί, αναπτύχθηκε ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ τους. Στο νέο φίλο της έβλεπε τον ίδιο χαρακτήρα που είχε ο αδερφός της κι έτσι τον ονόμασε «Βάλορ». Οι δύο τους έδιναν δύναμη ο ένας στον άλλο και μαζί κυνήγησαν το όνειρο που η Κουίν είχε εγκαταλείψει.

Ο Ντεμασιανός στρατός δεν είχε ποτέ του ήρωες σαν την Κουίν και τον Βάλορ. Οι μοναδικές ικανότητές τους τους έκαναν να ξεχωρίσουν γρήγορα από τους ομοίους τους, αλλά πολλοί τους αμφισβητούσαν ακόμη. Πώς θα μπορούσε ένα κορίτσι με ταπεινή καταγωγή, ακόμα και μ' ένα τόσο ισχυρό πλάσμα στο πλευρό της, να τα καταφέρει χωρίς χρόνια στρατιωτικής εκπαίδευσης; Η Κουίν και ο Βάλορ απέδειξαν την αξία τους σε μια κρίσιμη αποστολή, όπου έπρεπε να εντοπίσουν έναν Νοξιανό δολοφόνο που είχε ξεφύγει από ένα ολόκληρο Ντεμασιανό τάγμα. Όταν τον έφεραν τελικά ενώπιον της δικαιοσύνης, κέρδισαν το θαυμασμό και το σεβασμό του έθνους τους. Πλέον, υπηρετούν ως ζωντανοί θρύλοι, παραδείγματα της Ντεμασιανής ισχύος κι επιμονής. Μαζί, η Κουίν και ο Βάλορ θα αντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο για την αγαπημένη τους πατρίδα.

«Οι περισσότεροι στρατιώτες βασίζονται μόνο στα όπλα τους. Ελάχιστοι βασίζονται πραγματικά ο ένας στον άλλο.»
-- Κουίν


Στατιστικά

Ζημιά48(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή390(+85 / ανά επίπεδο)
Μάνα210(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία13.5(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.3(+0.4 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Επίθεση Τύφλωσης - Η Κουίν καλεί τον Βάλορ να τυφλώσει και να προκαλέσει ζημιά σε στόχους σε μια περιοχή.
Ο Βάλορ πετάει σε μια ευθεία και χτυπά τον πρώτο εχθρό που συναντά. Στη συνέχεια, επιτίθεται σε όλους τους κοντινούς εχθρούς για να προκαλέσει 70/110/150/190/230 (+0.65) σωματική ζημιά και να τους τυφλώσει για 1.5 δευτερόλεπτα.

Ως Βάλορ: Πραγματοποιεί τις ίδιες επιθέσεις στην τρέχουσα θέση.
Κόστος
50/55/60/65/70 Μάνα
Εμβέλεια
1025
Αναπτυγμένες Αισθήσεις - Δίνει παθητικά Ταχύτητα Επίθεσης στην Κουίν αν επιτεθεί σε Ευάλωτο στόχο. Η Ταχύτητα Επίθεσης του Βάλορ αυξάνεται μόνιμα. Ενεργοποιήστε την και ο Βάλορ θα αποκαλύψει μια μεγάλη κοντινή περιοχή.
Παθητική: Η επίθεση σε έναν ευάλωτο στόχο θα αυξήσει την Ταχύτητα Επίθεσης της Κουίν κατά 20/25/30/35/40% για 3 δευτερόλεπτα.

Παθητική ως Βάλορ: Προσφέρει 40/50/60/70/80% Ταχύτητα Επίθεσης.

Ενεργή: Ο Βάλορ αποκαλύπτει μια μεγάλη κοντινή περιοχή για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς κόστος
Εμβέλεια
2100
Άλμα - Η Κουίν ορμά προς το μέρος ενός εχθρού, προκαλώντας σωματική ζημιά και επιβραδύνοντας την Ταχύτητα Κίνησης του στόχου. Όταν φτάσει το στόχο, πηδά και προσγειώνεται σε απόσταση που πλησιάζει τη μέγιστη εμβέλεια επίθεσής της. Αμέσως ο Βάλορ θα επισημάνει αυτόν τον εχθρό ως Ευάλωτο.
Η Κουίν ορμάει σε έναν εχθρό, προκαλώντας 40/70/100/130/160 (+0.2) σωματική ζημιά και επιβραδύνοντας την Ταχύτητα Κίνησης του στόχου κατά 50 (η επίδραση εξασθενεί σε 2 δευτερόλεπτα). Όταν φτάσει το στόχο, πηδά και προσγειώνεται σε απόσταση που πλησιάζει τη μέγιστη εμβέλεια επίθεσής της. Αμέσως ο Βάλορ θα επισημάνει αυτόν τον εχθρό ως Ευάλωτο.

Ως Βάλορ: Πραγματοποιεί τις ίδιες επιθέσεις, αλλά δεν επισημαίνει ή πηδά μακριά από τον στόχο.
Κόστος
50 Μάνα
Εμβέλεια
700
Ομαδικό Χτύπημα - Ο Βάλορ αντικαθιστά την Κουίν στο πεδίο της μάχης ως ευέλικτος πολεμιστής που ειδικεύεται στη μάχη σώμα με σώμα. Όταν είναι έτοιμη, η Κουίν επιστρέφει με μια βροχή από βέλη, προκαλώντας σωματική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς.
Πρώτη χρήση: Ο Βάλορ αντικαθιστά την Κουίν στο πεδίο της μάχης ως ευέλικτος πολεμιστής που ειδικεύεται στη μάχη σώμα με σώμα για 20 δευτερόλεπτα. Ο Βάλορ μπορεί να κινείται μέσα από μονάδες και κερδίζει +80% Ταχύτητα Κίνησης, η οποία σταδιακά μειώνεται σε +20% όταν βρίσκεται σε κατάσταση μάχης.

Δεύτερη χρήση: Η Κουίν επιστρέφει για να πραγματοποιήσει Ουράνιο Χτύπημα, προκαλώντας από 100/150/200 (+0.5) έως 200/300/400 (+1) σωματική ζημιά σε όλους τους εχθρούς σε μια μεγάλη περιοχή, η οποία αυξάνει αναλόγως της ζωής που τους λείπει.

Αν το Ουράνιο Χτύπημα δεν έχει χρησιμοποιηθεί πριν το τέλος αυτής της ικανότητας, ενεργοποιείται αυτόματα.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
0
Επιδρομέας - Ο Βάλορ επισημαίνει περιοδικά εχθρούς ως Ευάλωτους. Η πρώτη βασική επίθεση της Κουίν ενάντια στους εχθρούς που έχουν επισημανθεί ως Ευάλωτοι προκαλεί επιπλέον σωματική ζημιά.

Συμβουλές

  • Ο Βάλορ θα προτιμήσει να επισημάνει εχθρούς στους οποίους επιτίθεστε. Επίσης, επισημαίνει υπηρέτες για να σας βοηθήσει να επιφέρετε τελειωτικά χτυπήματα.
  • Το Άλμα είναι ισχυρό αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση, καθώς οι εχθροί μπορούν να επιτεθούν στην Κουίν όταν τους επιτίθεται. Το Άλμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ορισμένες φορές για να πηδήξετε ένα εμπόδιο εάν πίσω σας υπάρχει τοίχος.
  • Χρησιμοποιήστε το Ομαδικό Χτύπημα για να διανύσετε γρήγορα μεγάλες αποστάσεις, για να διαφύγετε από εχθρούς ή για να κυνηγήσετε τραυματισμένους στόχους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου