Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Kayle, The Judicator

η Δικαστής και ΕκτελεστήςΣε έναν μακρινό κόσμο όπου ακόμα μαίνεται ένας αρχαίος πόλεμος, η Κέιλ ήταν μια σπουδαία ηρωίδα- η ισχυρότερη μιας αθάνατης φυλής που έχει ορκιστεί να καταστρέφει το κακό, όπου και να βρίσκεται. Για δέκα χιλιάδες χρόνια, η Κέιλ πολεμούσε ακούραστα για τον λαό της- κραδαίνοντας το πύρινο ξίφος της που είχε σφυρηλατηθεί πριν την αρχή του χρόνου. Προστάτευε τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά της κάτω από τη μαγεμένη της πανοπλία, το τελευταίο αριστούργημα που είχε αφήσει πίσω της μια εξαφανισμένη φυλή τεχνιτών. Αν και είναι ένα πανέμορφο, γοητευτικό πλάσμα, η Κέιλ ακόμα και τώρα δεν φανερώνει το πρόσωπό της- ο πόλεμος άφησε τρομακτικές ουλές στο πνεύμα της. Στην αναζήτησή της για τη νίκη, μερικές φορές προσπαθούσε να σώσει τους καταραμένους από το τέλμα του κακού, αλλά κυρίως εξολόθρευε όσους έκρινε ότι δεν είχαν ελπίδα εξιλέωσης. Για την Κέιλ, η δικαιοσύνη είναι συχνά ένα άσχημο πράγμα.

Πριν από δέκα χρόνια, η Κέιλ είχε σχεδόν νικήσει τον πόλεμο εναντίον του κακού... μέχρι που η επαναστάτρια αδελφή της, Μοργκάνα, εξόριστη από τον λαό της, κέρδισε ξαφνικά πανίσχυρους νέους συμμάχους: μάγους από μια χώρα άγνωστης μέχρι τότε: τη Γη των Ρούνων. Η Μοργκάνα έταξε τις υπηρεσίες της σε επικαλεστές του League of Legends από τη Γη των Ρούνων, σε αντάλλαγμα για πανίσχυρες νέες ικανότητες που, αν τις μάθαινε, θα απειλούσε την Κέιλ και το λαό της με καταστροφή. Για να σώσει τον κόσμο της, η Κέιλ δεν είχε άλλη επιλογή και προχώρησε σε δική της συμφωνία με το Πρωτάθλημα. Πλησίασε τον ηγέτη του Πρωταθλήματος, τον Επίτροπο Ρέτζιναλντ Άσραμ, με μια δική της πρόταση. Η Κέιλ θα υπηρετούσε τον Άσραμ για χίλια χρόνια κι εκείνος θα έπαυε κάθε ανάμειξη του Πρωταθλήματος με τον κόσμο της Κέιλ. Με την εξαφάνιση του Άσραμ πριν από πέντε χρόνια, η Κέιλ έχει νέες αποστολές στον Βάλοραν: να βρει ποιος ή τι προκάλεσε την εξαφάνιση του Άσραν, να νικήσει την αδελφή της Μοργκάνα στις Αρένες της Δικαιοσύνης και να φέρει τη δική της έννοια της δικαιοσύνης στο League of Legends.

''Στο League of Legends, η Δικαιοσύνη έρχεται με γοργά φτερά.''


Στατιστικά

Ζημιά53.3(+2.8 / ανά επίπεδο)
Ζωή418(+93 / ανά επίπεδο)
Μάνα255(+40 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης335
Πανοπλία17(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.75 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.9(+0.525 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Υπολογισμός - Χτυπά μια εχθρική μονάδα με αγγελική δύναμη, προκαλώντας ζημιά, επιβραδύνοντας την Ταχύτητα Κίνησής της ενώ εφαρμόζει Ιερή Θέρμη.
Χτυπά ένα στόχο και προκαλεί 60/110/160/210/260 (+1.0) (+1) μαγική ζημιά και επιβραδύνει την Ταχύτητα Κίνησης κατά 35/40/45/50/55% για 3 δευτερόλεπτα και εφαρμόζει μια στοίβα Ιερής Θέρμης.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
650
Θεία Ευλογία - Ευλογεί ένα σύμμαχο ήρωα και του παρέχει αυξημένη ταχύτητα κίνησης και θεραπεία.
Ευλογεί ένα σύμμαχο ήρωα και αυξάνει την Ταχύτητα κίνησής του κατά 18/21/24/27/30% για 3 δευτερόλεπτα, ενώ τον θεραπεύει με 60/105/150/195/240 (+0.35) ζωή.
Κόστος
60/70/80/90/100 Μάνα
Εμβέλεια
900
Ενάρετη Μανία - Η ιερή φλόγα ανάβει στο σπαθί της Κέιλ, γεγονός που παρέχει στην Κέιλ μια επίθεση διασποράς από μακριά και πλεονέκτημα μαγικής ζημιάς.
Η Κέιλ αυξάνει την εμβέλεια επίθεσης κατά 400 για 10 δευτερόλεπτα και προκαλεί 20/30/40/50/60 (+0.4) επιπλέον μαγική ζημιά με τις βασικές επιθέσεις της κατά το χτύπημα.

Επίσης, οι εχθροί που βρίσκονται κοντά στο στόχο της δέχονται το 20/25/30/35/40% της Ζημιάς Επίθεσής της και 20/30/40/50/60 (+0.4) μαγική ζημιά κατά την επίθεση.
Κόστος
45 Μάνα
Εμβέλεια
0
Παρέμβαση - Προστατεύει την Κέιλ ή ένα σύμμαχο για μικρό χρονικό διάστημα, κάνοντάς τους άτρωτους στη ζημιά.
Λούζει το στόχο της Κέιλ με ιερό φως και τον κάνει άτρωτο σε όλες τις ζημιές για 2/2.5/3 δευτερόλεπτα.
Κόστος
100/75/50 Μάνα
Εμβέλεια
900
Ιερή Θέρμη - Όταν η Κέιλ επιτεθεί σε έναν ήρωα, ο στόχος χάνει 3% θωράκιση και αντίσταση μαγείας για 5 δευτερόλεπτα. Αυτή η επίδραση συσσωρεύεται μέχρι και 5 φορές.

Συμβουλές

  • Χρησιμοποιήστε την Παρέμβαση σε έναν σύμμαχο που προκαλεί πολλή ζημιά ανά δευτερόλεπτο- η ελευθερία επίθεσης μπορεί να γυρίσει τη μάχη προς όφελός σας.
  • Αναλόγως με τα αντικείμενά της, η Κέιλ μπορεί να προκαλέσει πολλή ζημιά ή να υποστηρίξει τους συμπαίκτες της.
  • Η Κέιλ επωφελείται πολύ από αντικείμενα που δίνουν ζημιά επίθεσης και ισχύ ικανότητας, οπότε τα υβριδικά αντικείμενα όπως η Δύναμη της Τριάδας και η Ασθένεια λειτουργούν άψογα μαζί της.
  • Για καλή υποστήριξη των συμπαικτών σας, πάρτε αντικείμενα όπως η Αιγίδα της Λεγεώνας και το Ονειρώδες στέμμα της Σουρέλια για να βοηθάτε στις εξοντώσεις.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου