Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Xerath, the Magus Ascendant

ο Εξυψωμένος ΜάγοςΣτον αρχαίο πολιτισμό της Σουρίμα, ο μάγος Ζέραθ εξασκούσε τη μαγεία του με άσβεστο πάθος. Πίστευε ότι με αρκετή μαγική δύναμη, θα μπορούσε να κοιτάξει στην καρδιά του πλανήτη και να μάθει τα μυστικά της ιστορίας και του διαστήματος. Αυτή η μαγεία ήταν πέρα από τα όρια ενός θνητού σώματος, αλλά ο Ζέραθ συνέχιζε να κυνηγά με μανία το μυστικό της ατελείωτης δύναμης. Με κάθε του ανακάλυψη γινόταν δυνατότερος, αν και υπήρχαν επιπτώσεις. Οι αυξανόμενες μαγικές ικανότητες του Ζέραθ κατέστρεφαν το σώμα του. Μέσα στην απόγνωσή του, ξεκίνησε ένα επικίνδυνο τελετουργικό που θα έδινε άλλη υπόσταση στο ετοιμοθάνατο κορμί του. Το αποτέλεσμα θα ήταν αθανασία ή αυτοκαταστροφή. Οι βίαιες μαγικές ενέργειες της τελετής έφεραν καταστροφές σε όλη τη Σουρίμα, αλλά όταν καταλάγιασε η σκόνη ο Ζέραθ ξεπρόβαλε ως ένα ανώτερο ον από καθαρή μαγική ενέργεια.

Χωρίς σάρκα και οστά να τον περιορίζουν, ο Ζέραθ κατείχε πλέον σχεδόν απεριόριστη δύναμη. Μετά όμως από το χαοτικό τελετουργικό του, οι μάγοι της Σουρίμα ανησυχούσαν ότι η έλλειψη σεβασμού προς τη ζωή που τον χαρακτήριζε θα έφερνε την καταστροφή στο βασίλειο. Μετά από μια τρομερή μάχη, νίκησαν τον Ζέραθ αλλά δεν μπορούσαν να εξοντώσουν την υπερβατική μορφή του. Προτίμησαν να τον παγιδεύσουν σε μια μαγική σαρκοφάγο την οποία σφράγισαν σε έναν υπόγειο τύμβο. Πέρασαν ολόκληροι αιώνες, πολιτισμοί δοξάστηκαν και καταστράφηκαν και η φυλάκιση του Ζέραθ ξεχάστηκε από όλους. Για αιώνες, η απεριόριστη δύναμη του Ζέραθ αποδυνάμωνε την σαρκοφάγο μέχρι που το ξόρκι φυλάκισης εξασθένισε. Στο τέλος, δημιούργησε με το μυαλό του μια έκρηξη μαγείας που διέλυσε την φυλακή του, αλλά όχι ολοκληρωτικά- μέσα στα σπασμένα κομμάτια της ο Ζέραθ παρέμενε δέσμιος. Ψάχνοντας τρόπο να ξεφορτωθεί τα δεσμά, ένιωσε τη μαγεία που εξέπεμπαν τα Νέξους του Βάλοραν και διαπίστωσε ότι μπορούσε να απορροφήσει την ενέργεια τους. Όμως τα Νέξους είχαν και τους φύλακές τους: μάγους χωρίς φιλοδοξίες, γνωστούς ως επικαλεστές. Ο Ζέραθ ήξερε ότι αν ήθελε να απελευθερωθεί κάποτε από τα δεσμά του, έπρεπε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Έτσι, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Πρωτάθλημα των Θρύλων.

''Δεν έχω ανάγκη για εκδίκηση. Ο χρόνος κατέστρεψε τους μάγους της Σουρίμα και μόνο εγώ απομένω''.
- Ζέραθ ο Εξυψωμένος Μάγος


Στατιστικά

Ζημιά51.66(+3 / ανά επίπεδο)
Ζωή380(+80 / ανά επίπεδο)
Μάνα250(+45 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης340
Πανοπλία12(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+0 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής4.5(+0.55 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα7(+0.6 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Μαγικός Παλμός - Εξαπολύει μια ακτίνα ενέργειας μεγάλου βεληνεκούς, η οποία προκαλεί μαγική ζημιά σε όλους τους στόχους που χτυπά.
Εξαπολύει μια ακτίνα ενέργειας μεγάλου βεληνεκούς, η οποία προκαλεί 75/115/155/195/235 (+0.6) μαγική ζημιά σε όλους τους στόχους που χτυπά.
Κόστος
65/70/75/80/85 Μάνα
Εμβέλεια
1025
Στύλος Δύναμης - Ο Ζέραθ ακινητοποιεί τον εαυτό του κοντά σε μια πηγή μαγικής δύναμης, αυξάνοντας την εμβέλεια όλων των ξορκιών και η μαγική ζημιά του αγνοεί ένα ποσοστό της Αντίστασης Μαγείας του στόχου του. Μόλις τελειώσει η επίδραση, η Ταχύτητα Κίνησης του Ζέραθ αυξάνεται για 2 δευτερόλεπτα.
Ο Ζέραθ ακινητοποιεί τον εαυτό του κοντά σε μια πηγή μαγικής δύναμης, αυξάνοντας την εμβέλεια όλων των ξορκιών του και η μαγική ζημιά του αγνοεί 16/22/28/34/40% της Αντίστασης Μαγείας του στόχου του. Διαρκεί 8 δευτερόλεπτα ή μέχρι να απενεργοποιηθεί.

Όταν τελειώσει η επίδραση, η Ταχύτητα Κίνησης του Ζέραθ αυξάνεται κατά 35% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
Χωρίς Κόστος
Εμβέλεια
1600
Αλυσίδες του Μάγου - Προκαλεί μαγική ζημιά σε έναν εχθρό και τον σημαδεύει με Ασταθή Μαγεία. Το επόμενο ξόρκι με το οποίο θα χτυπήσει ο Ζέραθ αυτόν τον εχθρό τον ακινητοποιεί.
Προκαλεί 70/120/170/220/270 (+0.8) μαγική ζημιά σε έναν εχθρό και τον σημαδεύει με Ασταθή μαγεία.

Ασταθής μαγεία: Το επόμενο ξόρκι με το οποίο θα χτυπήσει ο Ζέραθ αυτόν τον εχθρό τον ακινητοποιεί για 1.5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
70/75/80/85/90 Μάνα
Εμβέλεια
650
Μαγική Ομοβροντία - Καλεί μια ακτίνα μαγικής ενέργειας, η οποία προκαλεί μαγική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις φορές πριν ξεκινήσει ο χρόνος επαναφόρτισης.
Καλεί μια ακτίνα μαγικής ενέργειας, η οποία προκαλεί 125/200/275 (+0.6) μαγική ζημιά στους εχθρούς που βρίσκονται στην περιοχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις φορές εντός 12 δευτερολέπτων πριν ξεκινήσει ο χρόνος επαναφόρτισης.
Κόστος
150/180/210 Μάνα
Εμβέλεια
1100
Εξύψωση - Ο Ζέραθ καταναλώνει μαγική ενέργεια, αποκτώντας μεγαλύτερη αντοχή στη σωματική ζημιά. Μετατρέπει το 15% της ισχύος ικανότητάς του σε θωράκιση.

Συμβουλές

  • Είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα Μαγικός Παλμός σε έναν εχθρό όταν κινείται προς το μέρος σας ή όταν απομακρύνεται από εσάς, παρά όταν βρίσκεται δίπλα σας.
  • Κατά τη χρήση της ικανότητας Στύλος Δύναμης μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του επόμενου ξορκιού.
  • Το αντικείμενο Κρυστάλλινο Σκήπτρο του Ρίλαϊ θα διευκολύνει τη χρήση της ικανότητας Μαγικός παλμός μετά τη χρήση της ικανότητα Αλυσίδες του Μάγου καθώς μειώνει την ταχύτητα του στόχου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου