Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Xin Zhao, the Seneschal of Demacia

ο Αριστοκράτης της ΝτεμάσιαΚάθε φορά που ο Τζάρβαν ο Γ, ο βασιλιάς της Ντεμάσια,' δίνει μία από τις ενθαρρυντικές ομιλίες του από το αστραφτερό, μαρμάρινο μπαλκόνι του Αυτοκρατορικού Παλατιού, ο Ζιν Ζάο είναι στο πλευρό του. Ως ο Αριστοκράτης της Ντεμάσια, ο Ζιν Ζάο είναι ο προσωπικός φροντιστής της Δυναστείας των Σελάσπιδων. Η αινιγματική, σιωπηλή του αγρυπνία έχει οδηγήσει σε άφθονη φημολογία σχετικά με την ''μυστική ζωή'' και την καταγωγή του. Είτε είναι ψίθυροι σε δείπνα πως είναι ''διπλός κατάσκοπος του Ζάουν'', είτε εικασίες πως πρόκειται για ''χρεωμένο ρουνικό μάγο'' σε άρθρα της ''Ντεμασιανής Καθημερινής'', ο Ζιν Ζάο δεν αποκαλύπτει τίποτα για να ικανοποιήσει την περιέργεια του κοινού... και έχει πολύ καλούς λόγους.

Πριν από την ίδρυση του Πρωταθλήματος, η Νόξους ήταν περιβόητη για ένα θέαμα που λεγόταν Το Σφαγείο. Ήταν ένας αγώνας μονομάχων με μια διεστραμμένη παραλλαγή: όσο κέρδιζε ένας πολεμιστής, ο αριθμός των αντιπάλων που πολεμούσε ταυτόχρονα (συνήθως ήταν αιχμάλωτοι πολέμου) αυξανόταν. Αυτό σήμαινε αναπόφευκτο θάνατο για κάθε μονομάχο, αλλά με απαράμιλλη δόξα. Ο Ζιν Ζάο, τότε γνωστός ως Βίσερο, είχε φτάσει να αντιμετωπίζει 300 στρατιώτες, έξι φορές παραπάνω από το προηγούμενο ρεκόρ. Αυτή σίγουρα θα ήταν η τελική του μάχη. Ο Τζάρβαν ο Β', ακούγοντας για τον ανεπανάληπτο αυτό άθλο, μπήκε κρυφά στην αρένα για να του προσφέρει μια εναλλακτική λύση: να υπηρετήσει την Ντεμάσια και να τιμωρήσει εκείνους που τον είχαν καταδικάσει ουσιαστικά σε θάνατο, σε αντάλλαγμα για την ελευθερία του. Ο Ζιν Ζάο δέχτηκε, έκπληκτος που ένας βασιλιάς ρίσκαρε τη ζωή του για αυτόν. Χρησιμοποιώντας ως αντιπερισπασμό μια προσχεδιασμένη Ντεμασιανή επίθεση στη Νόξους, ο Τζάρβαν ελευθέρωσε τον Ζιν Ζάο και τους 300 αντιπάλους του. Κατά την υποχώρηση, ο Ζιν Ζάο δέχτηκε χτύπημα από ένα δηλητηριώδες βέλος που στόχευε τον Τζάρβαν. Αυτή η πράξη πίστης, από έναν άντρα που δεν είχε ορκιστεί υπακοή, εξασφάλισε στον Ζιν Ζάο μια θέση στο πλευρό του, μέχρι την μέρα που ο βασιλιάς πέθανε. Στην υπηρεσία του γιου του Τζάρβαν Γ' πλέον, ο Ζιν Ζάο παίρνει μέρος σε έναν νέο αγώνα, στις Αρένες της Δικαιοσύνης, πολεμώντας για την θετή του πατρίδα και για να τιμήσει την κληρονομιά του άντρα που έδωσε νόημα στη ζωή του.

''Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, το μόνο που μπορούμε να αποφύγουμε είναι η ήττα.''
- Ντεμασιανό εγχειρίδιο πολέμου


Στατιστικά

Ζημιά52(+3.3 / ανά επίπεδο)
Ζωή445(+87 / ανά επίπεδο)
Μάνα215(+35 / ανά επίπεδο)
Ταχύτητα κίνησης345
Πανοπλία16(+3.5 / ανά επίπεδο)
Μπλοκάρισμα ξορκιών30(+1.25 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση ζωής7(+0.7 / ανά επίπεδο)
Αναπλήρωση μάνα6.5(+0.45 / ανά επίπεδο)

Ικανότητες

Τριπλό Χτύπημα Νυχιού - Οι επόμενες 3 κανονικές επιθέσεις του Ζιν Ζάο προκαλούν αυξημένη ζημιά που μειώνουν τους χρόνους επαναφόρτισης της άλλης ικανότητας, ενώ η τρίτη επίθεση εκτοξεύει έναν αντίπαλο στον αέρα.
Οι επόμενες 3 βασικές επιθέσεις του Ζιν Ζάο προκαλούν 15/30/45/60/75 (+1.25) επιπλέον σωματική ζημιά και μειώνουν τους χρόνους επαναφόρτισης των άλλων ικανοτήτων του κατά 1 δευτερόλεπτο. Η τελευταία επίθεση εκτοξεύει το στόχο στον αέρα.
Κόστος
30 Μάνα
Εμβέλεια
0
Πολεμική Iαχή - Ο Ζιν Ζάο θεραπεύεται παθητικά ανά 3 επιθέσεις και μπορεί να ενεργοποιήσει αυτήν την ικανότητα για να επιτίθεται ταχύτερα.
Παθητική: Ο Ζιν Ζάο θεραπεύει τον εαυτό του 26/32/38/44/50 (+0.7) ανά τρεις βασικές επιθέσεις.

Ενεργή: Ο Ζιν Ζάο αφήνει μια Πολεμική Ιαχή, αυξάνοντας την ταχύτητα επίθεσής του κατά 40/50/60/70/80% για 5 δευτερόλεπτα.
Κόστος
40 Μάνα
Εμβέλεια
0
Παράτολμη Εφόρμηση - Ο Ζιν Ζάο εφορμά σε έναν εχθρό και του προκαλεί ζημιά, ενώ παράλληλα, επιβραδύνει όλους τους εχθρούς στην περιοχή.
Ο Ζιν Ζάο εφορμά και προκαλεί έναν εχθρό. Η εφόρμηση προκαλεί 70/105/140/175/210 (+0.6) μαγική ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς και τους επιβραδύνει κατά 25/30/35/40/45% για 2 δευτερόλεπτα.
Κόστος
60 Μάνα
Εμβέλεια
650
Σάρωση Ημικυκλίου - Ο Ζιν Ζάο περιστρέφει το δόρυ του με μανία και προκαλεί ζημιά στους κοντινούς εχθρούς ανάλογα με την τρέχουσα ζωή τους και τους εκτινάσσει.
Ο Ζιν Ζάο εξαπολύει μια σάρωση γύρω του που προκαλεί 75/175/275 (+1.0) επιπλέον 15% σωματική ζημιά στην τρέχουσα ζωή του στόχου και εκτινάσσει τους εχθρούς. Ο Ζιν Ζάο κερδίζει 15/20/25 Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας για 6 δευτερόλεπτα για κάθε ήρωα που πετυχαίνει.

Πρόκληση: Εάν ένας στόχος που έχει προκληθεί χτυπηθεί από τη σάρωση, δεν επηρεάζεται από την εκτίναξη.
Κόστος
100 Μάνα
Εμβέλεια
500
Πρόκληση - Ο Ζιν Ζάο προκαλεί το στόχο του με τις βασικές επιθέσεις του και την Παράτολμη Εφόρμηση, μειώνοντας τη θωράκισή του κατά 15% για 3 δευτερόλεπτα.

Συμβουλές

  • Ο Ζιν Ζάο είναι ιδανικός για την έναρξη της μάχης. Πηγαίνετε μπροστά για να ξεκινήσετε μια μάχη και χρησιμοποιήστε την υπέρτατη ικανότητα για να προκαλέσετε τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά.
  • Πολύ συχνά είναι χρήσιμο να παίρνετε 1 τουλάχιστον πόντο Πολεμικής Ιαχής για να κερδίσετε την επίδραση αναπλήρωσης ζωής.
  • Προσπαθήστε να σταθείτε σε ένα σημείο όπου η εκτίναξη της υπέρτατης ικανότητας θα είναι πιο αποτελεσματική

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου